Sinan Türkmen
Køn & identitet

Sinan modtog trusler, da han delte sit look til Simbaprisen: "Det har påvirket mig meget"

af Silje Qvist 26. oktober 2023
Foto: Privat
Influencer og realitydeltager Sinan Türkmen modtog først komplimenter for sit look til Simba Prisen, men da han kiggede på sin telefon, lå der trusler og ventede på ham. De påvirker ham stadig.

Sinan havde forventet at få reaktioner, da han valgte at gå all in på sit look til Simba Prisen – et awardshow, der hylder content-kreatører og influencere.

Han havde brugt flere timer på at farve sine karakteristiske mørke bryn, hår og lange øjenvipper hvide i dagens anledning.

Efter fem og en halv times arbejde på looket var 22-årige Sinan Türkmen klar til at indtage guldløberen, der var rullet ud i Cirkusbygningen.

– Jeg kunne godt se, at folk var i chok. Men mange af mine bekendte nævnte, at de var glade for at se, hvor meget jeg strålede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sinan følte sig inspireret og ville lave et look, der var mere kunstnerisk, end han plejede. Det var første gang, at han havde lagt så mange timer i et look.

– Jeg følte, at jeg havde superkræfter med mit look. Jeg elskede, hvordan det så ud, og den følelse, det gav mig, at bære det.

Sinan Türkmen

  • 22-årige Sinan Türkmen er youtuber, influencer og tv-personlighed.
  • Han har deltaget i realityprogrammer som "Paradise Hotel" sæson 17 og "Good Luck Guys".

– Jeg håbede på, at jeg kunne tage en masse smukke billeder, og at jeg kunne inspirere andre mennesker til, hvordan man kan lege med sit udseende, fortæller Sinan.

På aftenen lagde Sinan en story på Instagram af sit look. Derfra gik det stærkt. På hans telefon tikkede der beskeder ind fra mænd, der kommenterede Sinans udseende.

Men beskederne var langt fra lige så positive, som de reaktioner han havde fået i virkeligheden.

Sinan slukkede sin telefon, så han kunne have en god aften.

Men da han flere timer senere tændte sin telefon til afterpartyet, kunne han ikke undgå beskederne. En utryghed begyndte at fylde i Sinan, mens han læste.

– Beskederne var anderledes. Det var romaner, hvor folk skulle svine mig til og sætte mig på plads. Da jeg vågnede op dagen efter, troede jeg, at det hele var en drøm.

Sinan Türkmen
Foto: Privat

Men beskederne lå stadig på Sinans telefon, da han var vågnet op.

"Din bøsse, du går med makeup."

"Du ligner et lig."

"Jeg kommer og finder dig."

"Jeg ved, hvilken metrostation du plejer at tage."

"Jeg ved, at du er en type, der går meget i byen. Pas på dig selv."

Sådan lød beskederne fra Instagram.

– Jeg plejer ikke at blive påvirket af folks kommentarer. Men når det kommer til liv og død, så bliver jeg nervøs. Det har påvirket mig meget.

Sinan ved godt, at hans udseende, som ofte veksler mellem feminint og maskulint, kan vække stærke følelser frem i nogle mennesker. Han har selv en teori om, at han fremtvinger en usikkerhed i de mænd, der skriver grimme beskeder til ham.

– Jeg tror ikke, de tør face det, der gør, at jeg vækker en vrede i dem – at jeg vækker en følelse i dem, som de rent faktisk godt kan lide.

Sinan er stadig i gang med at blokere dem, som har skrevet til ham og slette de negative beskeder.

Siden den aften har Sinan ikke gået så meget ud, som han plejer.

Hvis han alligevel har været nødt til at tage ud, har han haft en hættetrøje på for at skjule sig mest muligt. Han har undgået farver for ikke at vække for meget opmærksomhed.

– Jeg føler, at jeg skal lægge låg på mig selv for at være mere sikker i offentligheden, siger Sinan og fortsætter:

– Hvis jeg skal fjerne det låg og være mig, så skal jeg være indstillet på det hele dagen op til at skulle ud, og så skal jeg være sikker på, at jeg er omgivet af gode mennesker.

Lige nu handler det for Sinan om at passe på sig selv. Han har brug for at føle sig tryg igen, inden han kaster sig ud i et nyt look.

– Som det ser ud nu, passer jeg lidt på med croptoppen. Men jeg skal nok komme tilbage. Mit mål er at vise, at jeg godt kunne tage det. At jeg stadig står, og at jeg stadig tør. At deres trusler bare var tom snak. Jeg skal nok vise, at jeg faktisk ikke giver en fuck for dem, der har skrevet til mig.

Sinan Türkmen har ikke politianmeldt truslerne.

Artiklen blev første gang bragt på femina:update. Dette er en redigeret version.