Identitet

Klassiske familie-udfordringer

Af Susie Pedersen og Rikke Gro 21. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hm, vi garanterer, at du kan nikke genkendende til de fleste af de her punkter. Har vi ret?

Du vælger selv dine veninder … og din kæreste, hvis du har sådan en … men din familie, den har du fået foræret. Og selv om det er de færreste af os, der kunne forestille os et liv uden vores familie, er alligevel nogle ting ved dem, vi sagtes kunne være foruden.

Læs også: Så irriterende kan søskende være

Har du oplevet nogle af de her irriterende scenarier i din familie? Tjek galleriet ud, og fortæs os din mening i kommentarfeltet.

Klassiskefamilie-udfordringer

Foto: Shutterstock
1. Dine søskende bruger aaaaaalt for lang tid under bruseren, så du IKKE kan komme til på badeværelset. Arg!
2. Din mor sammenligner dig konstant med hende selv som barn.- ”Altså, da jeg var på din alder, svarede jeg aldrig min mor igen på den måde …”, ”jeg gik i hvert fald ikke i sådan noget dyrt tøj, da jeg var på din alder”, ”da jeg var på din alder…”. Mor! Stop!
3. Når din far eller bror prøver at være sjove med sætningen: ”Er det den tid på måneden eller hvad?”. De skulle bar vide…
4. Du nævner en tilfældig dreng fra klassen, og hele din familie tror med det samme, at du er vild med ham. Hvad skete der? Hvor fik I det fra?
5. Selv om du har forklaret din mor 700 gange, at du ikke længere ”leger” med dine veninder, så fatter hun det bare ikke. Gisp!
6. Mmm, du har udset (og gemt) en lækker snack i køkkenet, men din søster eller bror kommer dig i forkøbet. Ugh! Er det bare helt umuligt at have noget for sig selv i det her hus?
7. Husk nu, at alle andre har førsteret til fjernbetjeningen! What? Kan vi ikke blive enige måske? Nå ikke …
8. Dine forældre kommer med kommentarer som: ”Skal dine jeans sidde så stramt, det ser da underligt ud”, ”det ligner, at du skal til begravelse, hvorfor har du helt sort tøj på? ”, eller ”synes de andre ikke, det ser underligt ud, når du har mascara på dine øjenvipper?”. Kære mor og far, vi lever i år 2015!
9. Dine søskende får helt sikkert lov til meget mere end dig, ikke?
10. Du diskuterer med en af dine forældre, og diskussionen ender lige pludselig ud i, at du må være en ægte teenager, når du har sådan nogle vilde humørsvingninger. Nej, vi diskuterede jo!
11. Åh, og så er der jo lige alt det pinlige, der sker på Facebook. Tak, for tagget på det dumme Lalandia-billede … jeg skulle aldrig have lært hende, hvordan man tagger folk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste