kærlighed

Vi har dårlig kysse-kemi

Af Stine Kærsgaard 8. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Dilemma! Du har fået drømmefyren, men der er bare et lille minus: Det fungerer ikke, når I kysser.

Du svæver rundt på en lyserød sky, for du har endelig scoret ham, som du har været lun på meget længe. Det er dejligt, og det føles helt rigtigt, for han gør dig bare så glad.

Det eneste minus er bare, at det slet ikke fungerer, når I kysser. Det er akavet, jeres tænder støder sammen, I har ikke den samme rytme … Åh, alt er galt! Men hvad kan I gøre?

Faktisk behøver det slet ikke at være så stor en katastrofe, som du gerne vil gøre det til. Med et par gode råd kan I nemlig hurtigt få rettet op på det! Få dem i galleriet her:

Vihardårligkysse-kemi

Først og fremmest skal du lade være med at gå i panik. Hvis I lige er blevet kærester, har I altså masser af tid til at øve jer, og ofte skyldes dårlig kysse-kemi bare, at I begge er lidt nervøse og anspændte. Når I begynder at lære hinanden bedre at kende, vil I også slappe mere af, og så bliver jeres kys helt automatisk bedre. 

Det er en rigtig god idé at læse om, hvordan man kysser, for så kan du få inspiration, prøve lidt forskellige ting af og se, om det hjælper. På viunge.dk kan du finde en masse gode tips - prøv for eksempel at læse de her 10 kysse-tricks. 

Det kan godt være ret ubehageligt at få at vide, at man kysser dårligt, så det skal du absolut ikke sige til din kæreste. Prøv i stedet at bruge formuleringer som, ”jeg synes, det er så rart, når du gør sådan med tungen,” eller sig ”ah, det var et godt kys”, når det det gik lidt bedre end andre gange. På den måde kan du på en positiv måde give udtryk for, hvad du allerbedst kan lide, og det vil din kæreste helt sikkert huske.

Det er også vigtigt at slå fast, at der altså ikke er nogen rigtig måde at kysse på. Alle mennesker kysser forskelligt. Nogen gange er man heldig, at ens ”stil” passer sammen lige med det samme, og andre gange er det nødvendigt lige at give det lidt tid.

Og husk nu, at jo mere I øver jer, desto bedre bliver det! Det skal selvfølgelig være rart, når I kysser hinanden, men det er ikke det, der afgør, om I er et godt kærestepar – det kan sagtens komme med tiden.

 

 

Læs mere om

MegetMere