kærlighed

Tegn på du er klar til at blive scoret

Af Stine Kærsgaard 6. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Oplever du de her ting, er du med ret stor sandsynlighed klar til at lade dig erobre!

Singlelivet er supernice – du er fri og kan gøre præcis, som du har lyst til! Men nogle gange kan man jo alligevel godt længes lidt efter en kæreste. Én som kan give varme kram, sende søde beskeder og få en til at smile på en grå onsdag.

Læs også: Test: Hvor romantisk er han?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du er lidt i tvivl, om du stadig har brug for at være en fri fugl, eller om du er klar til at få en kæreste, så læs med i galleriet her, hvor vi har samlet nogle tegn på, at du er scoreklar!

Tegnduerklartilatblivescoret

Det lyder nok ret banalt, men det gør det ikke mindre sandt. Før, du får dig en kæreste, er det nemlig vigtigt, at du har det godt med dig selv. Du skal med andre ord ikke kun ville have en kæreste, fordi du tror, at det kan være løsningen på dine problemer. Er du glad og tilfreds med dit liv, er du scoreklar!
Foto: Shutterstock
Er du frisk og klar på at lære nye mennesker at kende, er det et tegn på, at du også har overskuddet til at møde en sød person – og blive scoret!
Foto: Shutterstock
Hvis du er begyndt at se flere romantiske film, end du har gjort før, og drømmer om at være den kvindelige hovedrolle, som møder sit livs kærlighed, så kan det godt være et tegn på, at du går og håber lidt på, at det også sker for dig meget snart!
Foto: Shutterstock
Hvis du hele tiden beder dine veninder om at nusse dig i håret og klø dig på ryggen, kan det også godt være et tegn på, at du godt kunne bruge en kæreste.
Foto: Shutterstock
En forudsætning for, at du kan blive en andens kæreste er også, at du ikke har noget kørende med andre. Når alle flammer, som du ved ikke bliver noget videre seriøst, er blevet ”slukket”, så er du klar til at blive erobret!
Foto: Shutterstock
Hvis du savner at forkæle og være der for en, udover selvfølgelig dine veninder og din familie, så kan det også godt være et tegn på, at kæresten gerne må være lige om hjørnet.
Foto: Shutterstock

MestLæste