skænderi med kæresten
kærlighed

Skænderi med kæresten: Sådan kommer I videre

Af Stine Kærsgaard 21. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I mister ikke hinanden, så længe I er opmærksomme på de her ting efter et skænderi.

Gisp! Man vil helst have, at det ALDRIG sker, for der er næsten ikke noget værre end at have et alvorligt skænderi med sin kæreste. Man får en klup i halsen, en knude i maven, man er vred og frustreret, men måske mest af alt ked af det.

Læs også: Min mor og far skændes konstant

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du nogle gange skændes med din kæreste, så har du sikkert også oplevet af blive urolig for, at det vil ende med, at I slår op. Men bare rolig, så slemt behøver det altså slet ikke at gå – du kan nemlig selv gøre rigtig meget for at løse en konflikt på en konstruktiv måde.

Læs også: Skænderi på ski

Her er seks råd, du kan følge, hvis du vil videre efter et kæreste-skænderi:

Skænderimedkæresten:SådankommerIvidere

Man kan først blive ”gode kærester”, når man har fået talt ALT, hvad man skændes om, igennem. Lad være med at holde noget tilbage, som går dig på – før eller siden vil det nemlig komme frem. Få lagt det hele på bordet og få talt alle ting igennem.
Efter et skænderi kan der godt være en lidt ”anspændt” stemning. Signaler, at du gerne vil have, at det bliver godt igen mellem jer, og at intet har ændret sig for dig, ved at vise din kæreste nærvær. Giv ham et kys eller et langt kram. Det hjælper.
Det er svært at komme videre efter et skænderi, hvis man stadig bærer nag. Så selv om du er blevet sur eller skuffet over noget, som din kæreste har gjort, så læg det bag dig og lad være med at bringe det frem igen i andre sammenhænge.
Hvis I har haft et alvorligt skænderi, så sørg for at være meget sammen i dagene efter, så I kan genopbygge tilliden over for hinanden og vise hinanden kærlighed. Det har de fleste par brug for efter at have sagt sårende ting til hinanden.
Hvis du har fået sagt nogle ting, som har gjort din kæreste rigtig ked af det eller bare var langt over stregen, så sørg for at sige undskyld. Drop stoltheden!
Prøv at lave nogle sjove ting sammen, så I får vendt den trykkede stemning til en mere munter stemning. På et eller andet tidspunkt skal I nemlig videre.
Beslut jer for, at I ikke gider at skændes om småting fremover. Så når små ting går dig på, så overvej altid lige en ekstra gang, om det virkelig er noget, der er værd at skændes om.

MestLæste