kærlighed

Sådan siger du fra, når han flirter

Af Oliver Kokholm Ungermann 9. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan siger man fra, når man bliver flirtet med? Få gode råd her.

Det kan være det skønneste i verden at blive flirtet med, hvis man selv har et crush på personen – men har man ingen interesse, kan det faktisk være lidt ubehageligt.

Læs også: Hjælp! Hvordan flirter man på nettet?

For hvordan siger man lige fra, så han forstår det, og er der måder at gøre det på uden at virke for kølig? Læs med herunder, og få gode råd til at afvise ham.

Sådansigerdufra,nårhanflirter

Det bedste, du kan gøre for både dig selv og ham, er at sige det lige ud. Han fortjener en afvisning, så han ved, du ikke er interesseret og kan lægge sine følelser på hylden. Så har du gjort, hvad du bør, og så skal han sådan set bare acceptere det. Hvis han ikke gør det, må du forsøge noget andet. Klik dig videre, og se hvad.
Shutterstock
Sender han dig lange blikke og søde smil? Så kig den anden vej! Hvis du smiler sødt tilbage og kigger ham dybt i øjnene, så siger hans mavefornemmelse ham helt sikkert, at du også har et crush på ham.
Shutterstock
Synes du, han pludselig begynder at flirte med dig, mens I sidder og snakker? Så kan du forsøge at få samtalen til at slutte. Det kan du for eksempel gøre ved at lade være med at stille alt for mange spørgsmål til ham og svare ham i halvkorte sætninger, når han spørger dig om noget. Du føler dig måske tarvelig imens, men faktisk er det mere tarveligt at give ham falske forhåbninger.
Shutterstock
Hvis han sætter sig ved samme bord som dig, eller går hen til den gruppe, du står i, kan du gå et andet sted hen for at sende et signal. Det ville være at give ham den kolde skulder, og det er jo heller ikke holdbart i længden, at du skal gå væk fra dine venner, men han forstår nok signalet efter et par gange. Husk, at du ikke kan tvinge ham til at holde sig fra væk fra dine venner – men du kan forvente, at han stopper med at flirte!
Shutterstock
Hvis du kan få sneget det ind i en samtale med ham, kan du sige til ham, at du synes, han er typen, man bliver gode venner med - og ikke kærester. Det gør nok lidt nas på ham, hvis han er forelsket i dig, men så går det uden tvivl op for ham, at du ikke tænker på ham i en romantisk sammenhæng.
Shutterstock
Hvis du føler dig lidt i knibe over, at han bliver ved med at flirte med dig, og ikke virker til at kunne forstå et nej eller en hentydning, kan du tage en lidt mere åbenlys metode i brug. Det kan lyde ret tarveligt, og det er det måske også, men hvis det er, hvad der skal til, kan du bruge din drengeven. Du kan for eksempel sige, at du er forelsket i ham, eller I kan virke som om, I flirter. Så kan det være, han mister interessen.
Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste