kærlighed

Sådan scorer du din klassekammerat

Af Stine Kærsgaard 18. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Går du i klasse med dit crush? Få de bedste tips til, hvordan du scorer ham lige her!

Er du vild med en af drengene fra din klasse? Åh, det er jo både vildt fedt, for du kan se ham hver dag, men også lidt anstrengende, da du nok meget tiden sidder og tænker på, hvad han mon synes om dig, og om han også kan lide dig. I klasseværelset gælder mange af de samme tips som ude i den ”virkelige” verden. Tjek de her tips ud, og scor klassens søde fyr:

Lav gruppearbejde sammen

Laver I ofte gruppearbejde i klassen? Sørg for at komme i gruppe med dit crush, hvis I altså selv kan bestemme grupperne. På den måde kan du få lidt alenetid med ham og lære ham bedre at kende. Prøv at stille et personligt spørgsmål som for eksempel: ”Skal du noget sjovt i weekenden?” – På den måde får I snakken i gang!

Tilbyd en snack

Hav nogle lækre snacks med som for eksempel hjemmebagte cookies eller jordbær, og tilbyd ham noget af det, hvis du går forbi ham. For som man siger … ”Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave”.

Læs også: 7 stensikre scoretips 

Smil til ham, når han fremlægger

Åh, det kan godt være ret nervepirrende at skulle fremlægge foran hele klassen, og det synes dit crush med garanti også. Send ham et sødt og anerkendende smil, når han står oppe ved tavlen og sveder, for så tænker han helt sikkert, at du er smaddersød.

Send ham blikke

Det lyder nok som et banalt flirte-råd, men ikke desto mindre virker det! Få øjenkontakt og hold blikket lidt længere, end du normalt ville gøre.

Hold filmaften

Planlæg en aften, hvor du og dine veninder ser film med ham og nogle af hans venner. I kan bestille pizza, købe en masse slik og så ellers bare hygge. Gysere er altid et hit, da man så kan få drengene til at passe lidt på en …

Læs også: Scor ham på efterskolen 

Flirt lidt med de andre drenge

Hvis du synes, det er lidt svært at få dit crush’ opmærksomhed, så prøv at flirte lidt med de andre drenge i klassen, for måske er det det, der skal til før, han lægger mærke til dig. Du skal selvfølgelig ikke gøre det for meget, for det er jo dit crush, du går efter, men nogle drenge kan godt lide lidt modspil.

Vær sød mod alle

Man bliver mere ”likeable”, hvis man er sød og fair mod alle. Man gennemskuer hurtigt personer, som bagtaler, og ofte mister man også sympati for dem i længden. Så vær den bedste udgave af dig selv – så vil dit crush med garanti beundre din personlighed. 

Hvad kan du lave med en forårsflirt? Få svaret i galleriet her: 

Detkandulavemeddinforårsflirt

Blomsterne er så småt begyndt at springe ud, og det betyder, at parkerne er virkelig smukke lige nu! Brug påskeferien på at gå en tur i en af dem. Køb eventuelt en sandwich og gør det enten som en spontan ting eller planlæg turen med tæppe og madpakker.
Dig og din flirt kan godt nyde forårets tidlige solstråler, mens I stadig er indenfor i varmen! Kog æg, rist noget brød og pres juice fra friske appelsiner. Smid så nogle puder og tæpper op i vinduskarmen (eller bare ved vinduet, hvis den er for lille til at sidde i.) Det er altså super hyggeligt!
Selvom vejret begynder at være bedre, er der ikke noget hyggeligere end at have en god serie, som man ser sammen. Prøv evtentuelt ”The Vampire Diaries”.
Hvis vejret er rigtig godt, så tag ud til vandet og gå en tur langs stranden. I kan måske tage forskud på baderiet ved at soppe i vankanten. Okay, lidt kliché, når i begynder at sprøjte vand på hinanden, men det er altså stadig sjovt og virkelig hyggeligt.
Uh, det er lidt et sats at tage på shoppetur, når I endnu ikke kender hinanden supergodt. Men netop når I shopper, kommer I tættere på hinanden og får snakket om en masse ting, da I kan lure hinandens stil og smag. Det er i øvrigt ikke hel dumt at vide lidt om hvad han kan lide til den dag, du skal ud og købe ham en fødselsdagsgave…

Det er måske en anelse for koldt til rigtig at nyde en is endnu. Men hvis I finder et godt spot med sol og læ, kan det faktisk godt minde om en hyggelig sommerdag.

Der er noget helt specielt fedt ved bare at ligge og lytte… Især hvis man ligger på siden og kan kigge på hinanden, imens man giver hinanden massage eller kysser.
Det bliver bare aldrig yt at se solnedgang, for det ER altså megaflot, når de rød-gule farver viser sig på himlen. Gå en aftentur og planlæg det, så I kan slutte turen af med at kigge op på himlen.
Forår er lig med cafébesøg, sådan er det bare! Sæt jer udenfor med tæpper, og nyd en varm kakao.
Når man er nyforelskede, er det helt normalt at det eneste, man har lyst til, er, at ligge og stirre i hinandens øjne og kysse. Så selvom vejret bliver bedre og bedre, er det altså okay at blive indenfor… Bare for at nyde hinandens selskab.

MegetMere