kærlighed

Sådan kommer du over din sommerflirt

Af Oliver Kokholm Ungermann 5. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du forelsket dig i en sød fyr på din ferie, som du ikke kommer til at se igen? Få hjælp til at komme videre her.

Det føles fantastisk, når man forelsker sig på en ferie, men før man får set sig om, så er ferien slut, og flirten er rejst – og så er sommerfuglene erstattet med sorg. Snøft!

Læs også: Kom over ham med en app

Læs med herunder, og se, hvordan du bedst muligt kommer videre efter en sommerflirt.

Sådankommerduoverdinsommerflirt

Mødte du ham på en ferie, så sørg for at få afsluttet jeres flirt, inden ferie slutter, så I begge er afklarede med det. Det er superærgerligt, hvis der bagefter er forvirring omkring jeres situation, og en af jer sidder tilbage med følelsen af, at I stadig skal holde kontakten og flirte. Det er nemmere at komme videre, hvis du ved, det er slut! 

Hvis I siger farvel med det mest romantiske kys ever og slet ikke kan slippe hinanden, bliver det nok ikke nemmere at glemme ham bagefter - så vil du nemlig tænke på kysset hele tiden! Prøv at hold dig lidt tilbage, når I siger farvel, så du ikke bliver alt for sårbar.

Hvis I skriver sammen konstant, så snart ferien er overstået, bliver det kun hårdere at komme over ham, hvis det ikke er muligt for jer at ses efterfølgende. Der er intet at sige til, hvis du har lyst til at fortælle, hvor meget du allerede savner ham, men gør dig selv den tjeneste at lade være. Det kommer kun til at gøre mere ondt og tage længere tid.

Sidder du allerede med et kort og en rutevejledning for at se, hvor langt I er fra hinanden, og hvor besværligt det ville være at se ham igen? Hvis du gerne vil komme videre, bliver du nødt til at acceptere, at det var en sommerflirt, og at den er slut. Hvis du tror, I kan få det til at fungere, skal du selvfølgelig gøre et forsøg og følge din forelskelse, men ellers må du give slip.

Det er slet ikke det, man har brug for at høre, men den bedste måde at komme over en flirt eller et forhold er ved at give sig selv tid. I starten gør det megaondt, men fra den ene dag til den anden kan det skifte, og det øjeblik kommer også for dig – også selv om det ikke føles sådan lige nu!

Læs mere om

MegetMere