kærlighed

Pas på dig selv, når du flirter online

Af Oliver Kokholm Ungermann 18. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Flirter du tit på Snapchat, Facebook og Instagram? Se her, hvad du skal passe på.

Det er hurtigt, uskyldigt og supernemt – så hvorfor ikke bare flirte løs på internettet? Det kan du også, så længe du liiige har de her ting i baghovedet imens.

Læs også: Jeg kender kun min flirt fra internettet

Klik dig igennem galleriet og se, hvad du skal passe på, når du flirter online.

Pasdigselv,nårduflirteronline

Flirter du med en, du ikke kender i virkeligheden? Så skal du være ekstra opmærksom på at beskytte dig selv. Selv om du kender hans fulde navn og har set billeder og måske endda video af ham, er der nemlig stadig en risiko for, at noget kan gå galt. Hvis I aftaler at mødes i virkeligheden, så tag en veninde med for en sikkerhedsskyld. 

Du skal aldrig afsløre din adresse, hvor du går i skole eller andre følsomme oplysninger om dig selv til nogen, du ikke kender. I kan nemlig sagtens flirte og chatte sammen uden at vide de ting om hinanden, og det er langt bedre at være på den sikre side!

Når du skal til at sende ham billeder eller en video af dig selv, så kan du stille dig selv spørgsmålet: ”Ville jeg være okay med det, hvis andre så det her?” Hvis svaret er nej, så lad være med at sende det, for der er altså bare en risiko for, at det bliver set af andre, når det først bliver sendt af sted via nettet – også selv om du kender personen i virkeligheden. Det virker uskadeligt i øjeblikket, men tænk hvis dine billeder pludselig bliver spredt.

Det er skønt at flirte på nettet, fordi man nogle gange finder mod til at skrive noget, man måske ikke havde sagt i virkeligheden - men der kan også være ulemper ved det. Der kan nemlig nemt opstå misforståelser, når man ikke kan se personens ansigtsudtryk imens, så husk at tænke over, hvad du skriver, og hvordan det kan opfattes af andre.

Det er intet galt i at kigge hans profiler igennem, og få et overblik over hvem han er, men sørg for at undgå pinlige stalker-kiks. Det er nemlig ret tydeligt, hvad du har gang i, hvis du pludselig liker et flere års gammelt billede eller siger noget, du kun ved på grund af dit stalkeri.

Læs mere om

MegetMere