kærlighed

No go’s når du flirter

Af Oliver Kokholm Ungermann 8. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal du IKKE gøre, når du flirter med dit crush? Se her, hvad der er et no go!

Det kan være megaforvirrende at finde rundt i, hvad der er hot og not, når man flirter, og du kan nemt komme til at træde lidt ved siden af.

Læs også: Undgå flirte-fails på mobilen

Men det slipper du for nu! Vi har nemlig samlet de største no go’s, når du flirter med dit crush. Se dem i galleriet.

Nogo’snårduflirter

Det hjælper aldrig på noget at skifte personlighed, og det gør det heller ikke, når du skal flirte med dit crush. Han vil se din rigtige personlighed, og der er langt større chance for, at han falder for dig, når han kan mærke, at du er ærlig og dig selv.

Du skal flirte så meget, du har lyst til, men pas på med ikke at blive for omklamrende – både i virkeligheden og når I skriver sammen. For selv om drenge elsker opmærksomhed, er der altså ingen, der bryder sig om at have følelsen af, at man ikke får et øjebliks ro. Sørg i stedet for, at han også skal kæmpe lidt om din opmærksomhed.

Hvis du overvejer at smide et par spydige kommentarer efter ham, så tænk det lige igennem en ekstra gang. Når du flirter, skal du give ham komplimenter, du skal grine af hans jokes, og du skal få ham til at føle sig lidt speciel. Den følelse kommer ikke af kritik!

Det kan være et godt scoretrick at spille en smule kostbar over for ham, men pas på med at overtænke det – for du skal jo ikke ignorere ham helt! Hvis han får indtrykket af, at du ikke gider ham, kan han nemlig miste interessen, og det skal jo gerne have den modsatte effekt.

Der er ikke noget galt i at flirte med flere, men hvis dit crush skal blive vild med dig, skal du kun fokusere på ham. Ellers kan han nemt blive forvirret og tro, at du ikke gider ham.

Øjenkontakt er hot, men der er altså ikke langt fra sød flirt til creepy oplevelse, hvis du stirrer på ham i stedet for at sende søde blikke. Kig på ham et par sekunder af gangen, og giv ham et sødt smil i stedet.

Læs mere om

MegetMere