kærlighed

Når dit crush er tæt på din veninde …

Af Julie Lund Rosenfeldt Isen 20. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Din veninde og du deler normalt alting, men nu er der sket noget! Du er nemlig blevet interesseret i én, som hun har et særligt forhold til. Så hvad skal du gøre?!

Forelsket i din venindes bror ...

Hver gang du er på besøg hos din veninde, krydser du fingre for, at du også får et glimt af hendes bror. Han får nemlig dit hjerte til at banke ekstra hurtigt …

Hvad skal du gøre?

Du er bestemt ikke den første, der får et crush på en venindes bror, men prøv at tænke på de her to ting, som kunne ske, hvis nu I blev kærester: 1. At din veninde måske ville begynde at føle sig udenfor, når du pludselig kom forbi kun for at besøge ham. 2. At hvis I slog op, ville du måske ikke længere have så meget lyst til at besøge din veninde, fordi du ikke ville støde ind i ham. Det er i hvert fald værd at overveje, hvad du sætter på spil, inden du laver et »move«. Forelsket i din venindes ven ... Du er begyndt at se din venindes drengeven i et helt nyt lys, og han er ikke bare en af drengene mere. Han er nemlig blevet din drømmefyr. Hvad skal du gøre? Din veninde er slet ikke interesseret i ham, men er det okay, at du er?! Ja, det er det, men det er rigtig god venindestil at tale med hende om dine følelser, inden du begynder at flirte løs. På den måde spiller du med helt åbne kort og kan fornemme, hvad hun siger til idéen om, at du bliver kæreste med hendes drengeven – og hvis nu hun faktisk støtter dig i »projektet«, kan det være, at hun kan være din »wing-woman«.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Forelsket i din venindes crush ... Din veninde har fortalt dig, hvem hun crusher på og drømmer om – og åh nej, det er præcis den samme, som også giver dig sommerfugle i maven. Hvad skal du gøre? Det bedste, du kan gøre, er at være helt ærlig. På et tidspunkt, hvor I er alene sammen, så tag den svære snak med din veninde, og fortæl hende, at hendes crush også er dit crush. Måske I kan aftale nogle regler sammen – er det okay, at I begge to går efter ham? Eller vil I så hellere sige, at ingen af jer skal »have« ham? Det er en svær situation, og det bedste, I kan gøre, er altså at tale sammen, så jeres crushes ikke går ud over jeres venskab. Forelsket i din venindes far ... Du ved godt, det er helt, helt forkert, men din venindes far er bare så sød og charmerende, at du har fået et lille (og meget hemmeligt) crush på ham. Hvad skal du gøre? Du skal vide, at det er helt normalt at få et crush på en voksen, man synes, er sød. Måske en lærer, en træner eller ja, en venindes far. Også selv om det føles helt forkert. Men du ved jo også godt, at det a-l-d-r-i-g kan blive til noget! Prøv at slå tanken ud af hovedet, og led efter en anden, du kan kaste din kærlighed på i stedet.

Forelsket i din venindes kæreste ...

Når du ser din veninde kysse og kramme med sin kæreste, får du en trist fornemmelse i maven. Du ville nemlig sådan ønske, at det var dig, der var hans kæreste.

Hvad skal du gøre? Sikke en ærgerlig situation, du er havnet i! For det kan jo næsten ikke komme til at ende, som du drømmer om, og det bedste, du kan gøre, er nok at skyde forelskelsen ud af hovedet. Du vil jo ikke risikere at ødelægge venskabet med din veninde, vel? Prøv også at mærke godt efter i maven – er du virkelig forelsket i HAM? Eller er du måske mere forelsket i tanken om at have en kæreste? Det kan man nemlig godt blive, hvis ens veninde har fået en sød kæreste … Forelsket i din venindes ekskæreste ... Engang flettede han fingre med din veninde, men nu har de slået op, og hun er ikke interesseret i ham mere, og så er det vel okay at gå efter ham – eller …? Hvad skal du gøre? Åh-åh, den er ikke helt god, den her! Før du kan komme videre i din forelskelse, bliver du altså nødt til at snakke med din veninde. Ekskærester er jo som udgangspunkt »forbudt« område, medmindre din veninde har sagt okay, hvis det ikke skal gå ud over jeres venskab. Prøv også at tænke på, hvordan du ville have det, hvis det var hende, der var forelsket i din eks. Hvordan ville du så reagere? Ville du synes, det var helt okay – eller ville det gøre dig ked af det?