dobbeltdate
kærlighed

Jeg har aldrig | Været på dobbeltdate

Af Julie Lund Mikkelsen 16. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kalenderen siger 'dobbeltdate', men det har du aldrig prøvet før, så hvordan gør man egentlig? Vi guider dig her til den bedste dobbeltdate!

Det kan faktisk være en både sjov, god og tryg oplevelse at have din BFF med, når I skal møde jeres drømmefyre. Her har du de bedste tips til en god dobbeltdate:

7 ting, du skal vide inden en dobbeltdate

1. En af de allerbedste ting ved en dobbeltdate er, at I er to til at invitere ud. I stedet for at du skal gå alene hen og spørge om, han vil med på date, så kan du og din veninde jo nu spørge sammen – eller I kan spørge hinandens fyre, hvis I har det bedre med det. (Psst! I behøver jo ikke kalde det en date. Spørg måske i stedet, om drengene vil med i biografen, ud at bowle, eller hvad I nu finder på…)

2. Det er en rigtig god idé, at du og din veninde har snakket sammen og planlagt lidt inden i atger på dobbeltdate. Skal I for eksempel være sammen alle fire på hele daten, eller skal I skilles undervejs? Det er meget rart at have aftalt lidt småting inden.

Læs også: Vi Unges nye "Jeg har aldrig ..."-artikler

3. ”Ej, kan du huske dengang, da Sofie … hahaha!” Din veninde og du har helt sikkert en masse interne jokes – men det, synes drengene måske ikke, er så sjovt… Sørg for, at alle er med i snakken, når i er på dobbeltdate – og hvis I snakker om interne ting, så husk at forklare og inkludere de andre.

4. På jeres dobbeltdate, er det fedt, at I kan bruge hinanden – for eksempel hvis I er lidt generte over for den fyr, I hver især godt kan lide. I starten kan du jo godt stille de fleste spørgsmål til hendes crush – og omvendt kan hun stille spørgsmål til dit crush. Så er snakken i gang!

5. I skal da lave noget sjovt sammen på jeres dobbeltdate! Spil minigolf, tag på bowlingbanen, smut i tivoli – ja, et eller andet sjovt sted, der kan få jer til at grine og fjolle. Det vil skabe en afslappet og hyggelig stemning.

6. Selv om I er på dobbeltdate, skal dit crush jo stadig føle, at det er ham, du er interesseret i, og at du gerne vil i kontakt med ham. Send ham søde smil, spørg ind til hans interesser, og hold hans blik lidt længere end normalt.

7. Hvis dobbeltdaten er en succes, så kan du jo tage på den næste date alene. Han skal jo helst ikke tro, at du og din BFF kun dater i flok …

I galleriet kan du se, hvordan dine sko kan afsløre, hvilken fyr du skal date!

 

Dineskokanafsløre,hvilkenfyrduskaldate

Er de hvide sneaks dine foretrukne sko? Så er du er den cool type, som også skal have en cool og kvik fyr. Tager vi fejl, hvis du før har datet en skateboarder eller en, der elsker at rappe?

 

Foto: PR

Hvis ballerinaer er dine foretrukne sko, skal du date en rigtig gentleman, der ved, hvordan han skal tage sig af dig!

Foto: PR

Hvis dine prikkede gummistøvler er dine yndlings, så går du primært efter natur-typen. Og du passer faktisk rigtig godt sammen med ham! I kan tage hvorhen det skal være på date uden at bekymre jer om hverken vejret eller omgivelserne!

Foto: PR

Går du med stiletter, er du den fine pige, som gerne vil behandles godt på daten. Du forventer til gengæld også, at din date har gjort meget ud af sig selv, så du ikke føler dig for over-dressed!

Foto: PR

Lever du i dine høje støvler, er du sikkert en pige med ben i næsen og en stærk karakter. Du skal date en fyr, som kan give dig modspil og kan sætte dig på plads, når der er brug for det!

 

Foto: PR

Er du en af dem, der går med sneaks i alle mulige farver? Så skal du have en kreativ fyr, som er med på den værste. Det skal ikke være en kedelig date, men der skal være far over feltet!

Foto: PR

Elsker du at lufte dine fødder i sandaler, så er du en frisk pige! Du elsker at grine, så din date skal klart have humor, før du føler dig underholdt!

Foto: PR

Læs mere om

MegetMere