kærlighed

Hjælp! Min ekskæreste sviner mig til

Af Stine Kærsgaard 5. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er supernederen at have en ekskæreste, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Få gode råd til at tackle situationen her!

Noget, der virkelig er nederen, er at være uvenner med sin ekskæreste. Det gør ondt, at en, du engang har holdt rigtig meget af, har brug for enten at sige grimme ting eller sprede onde rygter om dig.

Læs også: Er du stadig forelsket i den eks?

Klik dig gennem galleriet og få råd til, hvad du kan gøre.

Hjælp!Minekskærestesvinermigtil

Du kan starte med at prøve at afklare, hvorfor han har brug for at svine dig til. Har du såret ham? Føler han sig udnyttet? Har du været sammen med hans bedste ven? Eller kan du bare slet ikke forstå, hvorfor han gør det? Hvis du finder frem til, hvorfor han sviner dig til, kan du tage en snak med ham. I nogle situationer vil det måske kunne gøre forholdet mellem jer bedre.
Foto: Shutterstock
Hvis svineriet bliver ved, så tag fat i ham og fortæl ham, at hans ord faktisk gør dig rigtig ked af det. Skriv ikke kun over sms – det virker bedre at kigge i hans øjne. Hvis dine ord ikke påvirker ham, så skal du bare holde dig langt væk og prøve ikke at bruge flere tanker på ham… På et tidspunkt vil det stoppe.
Foto: Shutterstock
Noget af det værste, du kan gøre, er, at vise at ham, at hans grimme ord påvirker dig. Hvis du bare lader som ingenting, vil han hurtigt blive træt af at svine dig til. Det bedste du kan gøre er at bide det i dig, være cool og lade som om, det bare praller af.
Det er helt okay at slette sin ekskæreste på de sociale medier – og særligt, hvis han taler grimt om dig! Don’t deal with him – bare slet ham.
Foto: Shutterstock
Måske har han spredt virkelig nederen rygter om dig. Lad være med at panik over, at andre tror forskellige ting om dig. Bare vær dig selv og vær sød, så finder andre hurtigt ud af, at det er ham, som er den nederen af jer to!
Foto: Shutterstock
Endeligt, er det en god ting at komme ud og lave noget sjovt, så du ikke skal sidde og tænke på det. Mød nye søde fyre eller lav sjove ting med dine BFF’er og lad ham være. Du kan ikke bruge hans hateri til noget anyway!
Foto: Shutterstock
Måske er det svært at se i situationen, men faktisk er det sådan, at de fleste mister sympati for folk, der spreder rygter eller taler dårligt om andre. Når folk hører på din kæreste tale grimt om dig, vil de hurtigt gennemskue, at det er ham den er gal med og ikke dig. Og for GUDS SKYLD – lad være med at følge hans dårlige eksempel ved at tale dårligt om ham. Det kommer der ikke noget godt ud af!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste