kærlighed

Er en fyr kommet imellem jer?

Af Ditte Maltha Mailund 18. juni 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan være svært at være veninder, når fyrene blander sig … Men du og din veninde kan godt løse drengeproblemerne – det vigtigste er bare, at I sætter jeres venskab først!

HVIS DIN VENINDE KUN KAN SNAKKE OM SIT CRUSH:

Når din veninde har et crush, kan det være svært for hende at få ham ud af hovedet, og derfor snakker hun måske rigtig meget om ham. Det er jo helt normalt, og du har sikkert snakket lige så meget om et crush, du havde engang … Du skal derfor huske at bære over med din veninde og give hende lov til at snakke og dagdrømme om ham, hun er helt vild med. Vær stolt over, at det er dig, hun betror sig til! Hvis det er aaalt for meget for dig, når I venindehygger, så kan I måske aftale, at din veninde må tale alt det, hun vil, om sit crush i et bestemt tidsrum – bagefter skal I så lave og tale om noget andet.

HVIS EN FYR FLIRTER MED JER BEGGE:

Nogle fyre kan godt finde på at flirte med flere piger på én gang, og det kan være lidt akavet, hvis den samme fyr flirter med både dig og din veninde. Måske sender han ligefrem de samme flirtende beskeder og snaps til jer?! Lov hinanden, at jeres venskab er vigtigere – I skal ikke lade sådan en fyr spille jer ud mod hinanden. Hvis han sender de samme beskeder til jer og flirter med jer begge, tyder det jo også på, at han ikke er ægte vild med nogen af jer. Og det er alligevel ikke det værd at blive uvenner over en player ...

HVIS DU IKKE BRYDER DIG OM DIN VENINDES KÆRESTE:

Måske synes du ikke, at din venindes kæreste er helt vildt fantastisk – og det kan der være mange gode grunde til … Men husk nu, at du skal støtte din veninde, og du skal derfor også være åben over for hendes kæreste og give ham en reel chance. Måske er han faktisk meget sød, når du lige lærer ham at kende. Hvis kæresten virkelig er en skidt fyr, som behandler din veninde dårligt, bør du tage en snak med din veninde, hvor du forsigtigt forklarer hende, at hun fortjener bedre end ham, og at du bare gerne vil beskytte hende. Hvis din veninde stadigvæk vil være kærester med ham, kan du desværre ikke gøre så meget andet end at acceptere hendes valg.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

HVIS DU OG DIN VENINDE ER FORELSKET I SAMME FYR: Man kan ikke altid styre sine følelser, og det kan jo ske, at du og din veninde bliver forelskede i den samme. Så er det bare megavigtigt, at I ikke lader situationen skabe splid mellem jer. Respektér hinandens følelser, og sørg for at tale det hele godt igennem. Overvej, hvor forelsket du egentlig er i ham. Og hvor forelsket er din veninde? Har han også følelser for en af jer? Hvis fyren er forelsket i en af jer, skal du og din veninde finde ud af, om det vil være for hårdt for jeres venskab, hvis den ene bliver kærester med ham. Det kan jo også være, at din veninde finder ud af, at hun alligevel ikke er så vild med ham, og så kan du måske prøve at se, om det kan blive til noget mellem dig og ham, men husk nu at sikre dig, at det er HELT okay med din veninde, før du gør noget! HVIS DIN VENINDE HAR FÅET EN KÆRESTE, OG HUN ER BLEVET LIDT KÆRESTEKEDELIG: Er din veninde ikke så klar på at lave noget sammen med dig, efter hun har fået en kæreste? Øv, det er så irriterende, når man skal booke sin veninde tre uger i forvejen, fordi hun har travlt med sin nye kæreste … Hvis det er tilfældet, kan du måske godt føle dig lidt »glemt«. Du kan ikke tvinge din veninde til at ses med dig i stedet for kæresten, men du kan jo prøve at snakke med hende om det. Måske har hun slet ikke tænkt over det – så fortæl din veninde, at du savner hende! Men tænk også på, at det jo er ret naturligt, at din veninde er stærkt optaget af sin kæreste i starten af deres forhold, hvor alt er nyt og lyserødt. Hun skal nok komme tilbage til dig, og indtil da kan du jo også komme tættere på dine andre veninder. Husk! Fyre kommer og går, men et godt venskab kan holde hele livet. Du skal derfor huske dig selv og din veninde på, at ingen fyr er vigtigere end jeres venskab. Vis hinanden, at I virkelig mener det, og indgå en venindepagt!

MestLæste