kæreste prank
kærlighed

Er det her den sjoveste kæreste-prank?

Af Louise Haack 18. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En teenagepige chokerer sin kæreste med den her ret sjove prank.

Forestil dig lige, hvordan din kæreste ville reagere, hvis du sendte en sms til ham, hvor der stod: ”Jeg barberer mine øjenbryn af lige om lidt – bare så du ved det.” Det kunne være ret sjovt at prøve, ikke?

Det syntes 17-årige Lizette Galvan fra Texas i hvert fald, for hun lavede en ret sjov prank med sin kæreste, som troede, at hun havde barberet sine øjenbryn af.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sjove måder at spørge om han vil være din kæreste

Først skrev hun en besked til ham om, at hun ville barbere sine bryn af. Til at starte med var hans reaktion ikke så vild, men nærmere undrende.

Men så dækkede Lizette Galvan sine øjenbryn med blandt andet tre lag foundation, concealer og setting powder og sendte et billede til ham, hvor det ligner, at hun virkelig har barberet sine øjenbryn af. Og så var hans reaktion lidt vildere.

Læs også: Kendall Jenner laver sjov baby-prank

”Babe wtf” skriver han blandt andet til hende og ”why would you shave them”. Lizette Galvan skriver tilbage, at hun har gjort det for at prøve nye looks af på sine øjenbryn hver dag. Og så sender hun et nyt billede, hvor hun har tegnet nogle bryn op.

Kæresten sender et billede tilbage, hvor han ser helt opgivende ud, og til sidst må Lizette Galvan fortælle ham, at det bare var for sjov – og så blev han ret lettet. Bagefter lagde hun pranken ud på Twitter, hvor der er vildt mange mennesker, der har delt og liket den.

Se hele kæreste-pranken her:

Vil du gerne få dit crush eller kæreste til at grine? Så prøv det her:

Sådanfårduhamtilatgrine

Først og fremmest er det supervigtigt med selvironi. Det er nemlig altid skønt at være sammen med folk, som ikke tager sig selv alt for seriøst. Hvis du kan grine af dig selv, vil han slappe mere af i dit selskab, synes du er charmerende og også selv få lyst til at fortælle noget sjovt, han har været ude for.
Man får ikke supermeget lyst til at grine, hvis man er sammen med en, som ikke smiler – heller ikke selv om der sker noget sjov. Så husk at smile og kigge ham i øjnene, når I snakker sammen.
Der er ikke noget bedre end at høre en sjov historie! Og hvis du nogle gange synes, det kan være lidt svært at sige noget sjovt sådan helt impulsivt, så prøv at tænke over nogle sjove ting, som du har oplevet, og del dem med ham. Han vil helt klart elske at høre dig fortælle dem.
Hvis du ellers er afslappet, når du snakker med ham, så prøv om du kan være lidt kæk, når I er sammen. Kommenter på de sjove ting, der sker, og dril ham også gerne lidt, hvis han kvajer sig – dog altid KUN på en kærlig måde og vær aldrig FOR sarkastisk, da han vil kunne misforstå dig og synes, du virker tarvelig.
Hvis en pige får grineflip, har fyre ofte selv svært ved at holde masken. Så hvis du fortæller noget rigtig sjovt, så tøv ikke med at grine selv. Pas dog på med ikke at virke skabet og pige-fnidrende, da det kan have den helt modsatte effekt!
Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at du er dig selv. Det er nemlig helt umuligt at få nogen til at grine, hvis du ikke er dig selv. Folk vil nemlig hurtigt gennemskue, at du spiller en anden rolle. Og husk også, at hvis fyren slet ikke griner eller smiler, så er det ikke dig, den er gal med. Måske har han dårlig humor, måske er han anspændt og nervøs, eller måske synes I bare slet ikke, at de samme ting er sjove.

Læs mere om

MestLæste