kærlighed

Drengepanel: Kendte babes og piger!

Af Bené Beier 13. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad foregår der egentlig inde i hovederne på teenagefyre? Vi har spurgt tre søde af slagsen om deres meninger omkring os piger og kendte babes. Læs deres svar her!

Hvilke kendte babes, synes fyrene er de lækreste, og hvad tror de egentlig, at vi piger hader allermest ved dem? Få svarene fra Kasper, Hjalte og Mark lige her!

Læs også: Drengepanel: Sådan er min drømmepige

Kasper, 17 år.
Hvilken kendt synes du, er den mest sexede og hvorfor?
- Jennifer Love Hewitt og Megan Fox.
Jennifer Love Hewitt ser sexet ud, og så er der noget ved hendes øjne, der fanger mig. Megan Fox er nok en af de mest sexede kendte. Hold k*** en krop! Man kan jo savle i en evighed over den kvinde i "Transformers".

Læs også: Megan Fox' hemmelige flirt

Hvad tror du, vi piger hader mest ved jer drenge?
- At drenge helst vil være det stærke køn.

Hjalte, 15 år.
Hvilken kendt synes du, er den mest sexede og hvorfor?
- Jeg synes, den mest sexede kendte person er Mette fra "Paradise Hotel 2011", fordi hendes krop er lækker, og hendes ansigt er rigtigt flot.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Paradise Hotel fra A til Å

Hvad tror du, vi piger hader mest ved jer drenge?
- Jeg kunne forestille mig, at I piger specielt hader én ting ved os drenge, og det er, når vi drenge skal vise os overfor andre drenge, eller når vi er bange for at miste jer piger, når I snakker for meget med andre fyre.

Mark, 16 år.
Hvilken kendt synes du, er den mest sexede og hvorfor?
- Der er så mange at vælge i mellem, men det må nok være Jessica Alba. Hun har et utroligt flot ansigt og en fantastisk krop. Og så er hun überlækker i "Good Luck Chuck", men Megan Fox ser nu også helt ok ud!

Læs også: Jessica Alba er læx!

Hvad tror du, vi piger hader mest ved jer drenge?
- Jeg tror, det er vores tendens til hele tiden at skulle være i centrum. At vi hele tiden enten skal klappe, råbe eller fortælle jokes. Så selv om I piger, er de dominerende, så er vi dem, man altid kan høre, og det tror jeg ikke, I kan holde ud, men I elsker os stadig.

Læs også: 10 tegn på, at han er utro

MestLæste