kærlighed

Drengepanel: Hvorfor flirter drenge med flere piger?

Af Redaktionen 8. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En Vi Unge-læser har stillet vores Drengepanel et lidt dømmende spørgsmål: Hvorfor flirter drenge med alle piger? Læs her, hvad drengene svarede!

Da vi spurgte jer om spørgsmål til drengene i vores Drengepanel, fik vi en fordom, der lød: Hvorfor flirter drenge med alle piger?

Det er jo nok ikke alle drenge, der er så vilde med at flirte, men vi synes, det kunne være sjovt at spørge vores Drengepanel alligevel for at høre deres svar på fordommen.

Christian: - Det er en stærk fordom, vil jeg sige. Jeg er ikke selv sådan …

Nicolai: - Der er jo nogen, der siger: "For at vinde et hestevæddeløb, skal man spille på alle heste." Men det er jo rimelig ondt sagt, man skal jo holde sig til en. Men det er nok sådan, at hvis en pige ikke lige viser interesse i dag, så finder man bare en ny (pige, red.). Men når man har kæreste på, så holder man sig til en.

Rasmus: - Det er en stærk fordom, men for at svare konkret på det, så er det sjovt at flirte. Det er en form for bekræftelse i, at man ser godt ud og er sød, hvis man kan flirte med piger.

Men er det kun drenge, som flirter med flere på en gang? Og hvad gør drengene, hvis de finder en pige, de virkelig godt kan lide - stopper de så med de andre piger? Få svarene i videoen!

Læs også:
Drengepanel - Hvad betyders pigers attitude?

Drengepanel - Hvordan ved jeg, om han er forelsket?

Drengepanel - Hvad synes I om usikre piger?

Drengepanel

Fra venstre: Rasmus, 17 år, Nicolai, 17, og Christian, 17.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste