kærlighed

Drengepanel: Hvad gør en kæreste god?

Af Redaktionen 26. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad, synes drengene, er en god kæreste? Skal man have de samme interesser, eller er det bedre, at man har noget for sig selv? Få svaret her!

Hvad leder drengene efter, når de gerne vil have en kæreste? Går de efter et perfekt match, eller er det mere spændende, hvis hun er anderledes? Hvad betyder i bund og grund mest for, at det bliver et godt forhold? Se drengenes svar her:

Christian: - Hun skal vise interesse og kunne forkæle mig, lige som at jeg forkæler hende. Hun skal være åben og kunne være sig selv.

Rasmus: - Hun skal interessere sig for, hvad jeg går og laver. Vi skal dele interesser. Vi skal både kunne flirte og være seriøse sammen - man skal ikke glemme gnisten. Jeg elsker at blive overrasket, så det må hun gerne være god til.

Nicolai: - En god kæreste er en, man både kan være venner og kæreste med. Man skal kunne lave stort set alt med hende. Min kæreste skal også være min bedste veninde. Og så kan jeg godt lide piger, der siger tingene ærligt. Der er ikke noget værre end, når piger holder deres mening for sig selv. Det hjælper mig jo ikke, hvis jeg har gjort noget forkert.

Få drengenes fulde svar i videoen herunder.

Læs også:
Drengepanel - Hvad betyders pigers attitude?

Drengepanel - Udnytter han mig?

Drengepanel - Hvad synes I om usikre piger?

Drengepanel

Fra venstre: Rasmus, 17 år, Nicolai, 17, og Christian, 17.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste