snapchat
kærlighed

Do’s and don’ts, hvis du er venner med dit crush på Snapchat

Af Marie Søndergaard 17. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er bare ting, der er en rigtig god idé at gøre og så noget, du absolut ikke skal gøre, hvis du overvejer at sende en Snapchat til dit crush.

Har du lidt svært ved at flirte, når det kommer til dit crush? Det kan hurtigt blive lidt grænseoverskridende, men heldigvis er Snapchat opfundet, for appen er altså genial at bruge, når du gerne vil flirte med beskeder eller billeder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Det tænker dit crush om din Snapchat

Men derfor er der selvfølgelig nogle do’s og don’ts, hvis du gerne vil gøre et godt indtryk på dit crush på snapchat. For du skal jo ikke spamme ham med billeder af kysmunde, så han bliver træt af dig, og det er vigtigt, at du samtidig får vist, hvem du er, så han får lyst til at flirte tilbage.

Læs også: 7 billeder, du ikke skal sende til dit crush

I galleriet herunder kan du læse do’s and don’ts, når du snapper med din crush.

Do'sanddon'ts,nårdusnappermedditcrush

snapchat
Don’t:ENDELIG er du blevet venner med ham, og så skal der bare fyres billeder og beskeder af sted! Vent lige engang. Han bliver altså træt af dig, hvis du spammer ham fuldstændig.Do:Hvor mange snaps sender han til dig? Der skal være en god balance mellem, hvor mange I sender til hinanden, for så undgår du, at han synes, du er irriterende, fordi du ikke kan lade ham være.
snapchat
Don’t:Hvis du bruger flere timer foran spejlet for at lægge makeup, fordi du skal se helt perfekt ud på de billeder, du skal sende til sit crush, så er der altså noget du har misforstået!Do:Han skal se den virkelige dig og ikke en facade, du sætter op. Selvfølgelig må du sende billeder til ham, hvor du går op i at se lækker ud, men husk også at vise andre sider af dig selv – som dig selv i nattøj og med morgenhår, der ønsker ham en god dag. Det vil han elske!
snapchat
Don’t:Du kan hurtigt komme til at spilde alt for meget tid på at sidde og vente på, at han snapper dig tilbage. Du kan se, han har set dit snap, men han har ikke svaret i over et døgn! Husk nu, at der er andet i livet end ham.Do:Det kan jo være, han lavede noget andet, da han fik dit snap. Træk vejret dybt og prøv at sende ham en ny snap efter et par dage. Hvis du oplever, at han generelt ikke svarer, så kunne det tyde på, han måske ikke er så interesseret, og så er det nok nogle andre metoder, du skal tage i brug. Læs mere her.
snapchat
Don’t:Det kan jo være ret grænseoverskridende at være ærlig omkring sine følelser, så derfor er det nemmeste at sende ham snaps, som det ligner, at du også sender til resten af din venneliste på Snapchat. Men det er ikke det, der virker.Do:Hvis dit crush skal føle sig speciel, så skal han vide, at du sender en snap kun til ham. Det viser ham, at du tænker på ham og gerne vil have en snap-samtale kørende. Skriv om noget, der skete i skolen, eller send et billede af noget, der fik dig til at tænke på ham.
snapchat
Don’t:I har en af de lidt frækkere samtaler kørende på Snapchat og måske spørger han dig, eller det kan være, du selv får lyst til at sende et billede, hvor du ikke har så meget tøj på. Tænk dig lige om en ekstra gang!Do:Det er vigtigt, at du er klar over de konsekvenser, det kan få, hvis du sender intime billeder af dig selv. I værste tilfælde kan billedet blive delt og brugt imod dig. Hvis du har lyst, kan du I stedet kan give udtryk for, at det med at se hinanden uden tøj på, måske kan ske, når I ses.
snapchat
Don’t:I har faktisk ikke snakket rigtigt sammen, men hver aften snapper I virkelig meget, og det har I gjort længe. Hm … det er altså ikke helt nok.Do:Snapchat er perfekt til at få kontakt til dit crush og at begynde at skrive med ham, men på et tidspunkt skal I altså have ført jeres flirt videre i det virkelige liv. Det kan være megasvært, men hvis I ikke får taget jer sammen til at snakke sammen rigtigt, så er der risiko for, at jeres Snapchat-flirt løber ud i sandet.

MestLæste