kærlighed

9 kendte par med store aldersforskelle

Af Celina Bengtsson og Maria Harder 20. april 2022
Foto: Mega
Vi har samlet 9 kendispar, som på trods en stor aldersforskel har ladet kærligheden blomstre.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk

Kærlighed har heldigvis ingen alder i Hollywood, og i galleriet har vi 9 kendte par med store aldersforskelle. 

Kendteparmedaldersforskel

Priyanka Chopra og Nick Jonas - 10 år

Den unge sangfugl faldt pladask for den 10 år ældre talentfulde skuespillerinde til Vanity Fairs Oscar efterfest i 2017 og blev gift i 2018. 

Foto: Mega

Ian Somerhalder og Nikki Reed - 10 år

Man kunne have lyst til at kalde Ian Sommerhalder og Nikki Reed for vampyrparret, da de har medvirket i henholdsvis ’Vampire Diaries’ og ’Twilight’. Og man ligger tilsyneladende heller ikke mærke til den 10-årige aldersforskel, der er på det smukke par. Parret blev gift i maj 2015, hvor Nikki Reed var 27 år og Ian Sommerhalder var 37 år.

Foto: Mega

Blake Lively og Ryan Reynolds - 11 år 

Blake Lively og Ryan Reynolds kærlighed blomstrede, da de begge medvirkede i filmen ’The Green Lantern’ i 2011 og blev gift i 2012. 

Foto: Mega

Beyoncé og Jay Z - 12 år

Parret mødtes, da Beyoncé var 18 år, og de har siden holdt sammen i tykt og tyndt. Efter den famøse elevatorvideo gik rygterne på utroskab, indtil Jay-Z i 2017 bekræftede dem. Men parret har ladet fortid være fortid og er stadig ”crazy in love”.

Foto: Mega

Ellen DeGeneres og Portia De Rossi - 25 år

Den amerikanske skuespillerinde Portia De Rossi knuste mange hjerter, da hun i 2005 før første gang indtog den røde løber med talkshowværten Ellen Degeneres under armen. Parret blev gift i 2008, og de ser lige så nyforelskede ud i dag, som de gjorde for 15 år siden.

Foto: Mega

Kris Jenner og Corey Gamble - 25 år

Kardashian-familiens forhold har ofte været i offentlighedens søgelys, og overhovedet for familien Kris Jenners forhold er ingen undtagelse. Hun har siden 2014 dannet par med den 25 år yngre Corey Gamble.

Foto: Mega

Remee og Mathilde Gøhler - 18 år

Den danske hitmager faldt i 2014 for den 18 år yngre nordjyske model, og fire måneder senere ventede de sig datteren Kenya. Parret er siden blevet forlovet og blev i 2021 forældre til endnu en pige, Lelou. 

Foto: Dan Mariegaard

Sarah Paulson og Holland Taylor - 32 år

De talentfulde skuespillerinder begyndte at date i 2015 og har været sammen siden. De har tidligere udtalt, at de ser aldersforskellen på 32 år som en af forholdets forcer, da de har en større påskønnelse af den tid, de har sammen. 

Foto: Mega

Heidi Klum og Tom Kaulitz - 17 år

Havde nogen fortalt os, at Tokio Hotel-medlem Tom Kaulitz, der dengang rockede dreads og baggy tøj, en dag ville blive gift med en af verdens største supermodeller, havde vi nok ikke troet det. Ikke desto mindre, så blev parret gift i 2019.

Foto: Mega

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere