kærlighed

5 tegn på I skal finde sammen igen

Af Stine Kærsgaard 6. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mærker du de her ting, så er det måske fordi, I skal finde sammen igen.

Du har sikkert tit hørt folk sige, at man er ekskærester af en grund. Og du har sikkert også fået at vide, at breakuppet er hårdt i starten, men at du med tiden vil få det bedre. Langt hen ad vejen er det også sandt.

Læs også: Hjælp din veninde over et breakup

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nogle gange er det bare sådan, at man først finder ud af, hvor meget man betyder for hinanden, når man slår op. Og så er det jo ærgerligt, at man ikke giver det en chance mere, hvis begge parter virkelig bare savner hinanden.

Læs også: Test: Er du klar til din første kæreste?

Går du og er lidt i tvivl om, hvorvidt du skal finde sammen med din ekskæreste igen, så klik dig igennem galleriet og få fem tegn på, at det er det rigtige at gøre.

5tegnIskalfindesammenigen

Kan du mærke et konstant savn inde i maven? Og tænker du hele tiden på din eks? Det kan godt være et tegn på, at du stadig har mange følelser for personen. Vær dog sikker på, at det er din EKS, du savner, og ikke bare trygheden eller idéen om en kæreste.
Foto: Shutterstock
En ting er, at du savner din eks, men for at I kan blive kærester igen, skal din eks også savne dig. Din eks skal ønske at få dig tilbage og være parat til at kæmpe for det. For et bristet forhold kræver arbejde, tillid og tålmodighed at genopbygge.
Foto: Canva
Når man er kærester, skal man have lyst til at være tætte på hinanden. Det vil sige, at man ønsker at tilbringe tid sammen. For nogle betyder det også lysten til at holde i hånd, kysse og så videre. Hvis I stadig har lyst til at være tætte på hinanden, så er det et tegn på, at kærestefølelserne stadig vil kunne blomstre mellem jer.
Foto: Canva
Er I mistroiske over for hinanden, tjekker I konstant hinandens Facebook ud for at lure på potentielle konkurrenter, eller tror I, at hinanden lyver? Så bliver det svært at finde sammen som kærester igen. Men kan du mærke, at I stoler fuldt ud på hinanden, så vil I have gode chancer.
Foto: Canva
Der kan være mange grunde til, at I slog op og lige meget, hvad årsagen var, så kan I kun finde sammen igen, hvis I beslutter jer for at lægge alt det dårlige ved jeres forhold bag jer. I skal begge ville starte på en frisk og ikke bære nag, hvis det skal fungere.
Foto: Canva

MestLæste