kærlighed

15 ting kun singlepiger kan sige

Af Stine Kærsgaard 7. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Synes du nogle gange, at singlelivet kan være lidt ufedt? Så læs med her og bliv mindet om, hvorfor det ikke er helt så tosset endda!

Ja ja, kærestepar kan holde i hånd, kysse og kigge hinanden dybt i øjnene. Og ak ja, det er da sødt, og man kan godt blive en anelse misundelig af og til. Men så alligevel ikke?

Måske behøver du slet, slet ikke at være så single-bitter, for der er faktisk rigtig mange NICE ting ved ikke at have en fyr på slæb!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan føles det at være single

Se her, hvilke udsagn der (for det meste) kun kan komme fra en singlepiges mund:

Yay, jeg kan have mine pomfritter og min yndlingsslik for mig selv (også selv om jeg spiser langsomt … ).

Jeg kan lave ting med mine veninder, PRÆCIS når jeg selv vil og har lyst til det!

Nej, hvorfor skulle jeg barbere mine ben? Hvem mærker om de stikker anyway?!

OPTUR! Jeg har lige købt mig selv en stor julegave, fordi jeg ikke skal bruge penge på en kæreste-gave.

Det gør mig så glad, at jeg slipper for at se ”Tour de France” og i stedet kan se ”Pretty Little Liars” … igen og igen.

Det er fedt, jeg ikke behøver lade som om, at jeg forstår reglerne i Minecraft, når han ellers gør sig så umage for at forklare dem.

Jeg kan ”like” ALLE mine celebcrushes’ billeder på Facebook og Instagram (og lave masser af hjerter og kyssemunde) uden, at jeg skal tænke over, at en kæreste kan få det lidt stramt over det.

Jeg kan flirte med en, to, tre… Eller fire fyre, hvis jeg har lyst til det!

Jeg kan spise alt det hvidløg, tun og makrel, som jeg vil … for regner ikke med at kysse inden for de næste par timer!

Det gør ikke så meget, hvis jeg glemmer min telefon derhjemme, for jeg er ikke forpligtet til at skulle svare nogen! (Kun min mor).

Jeg behøver ikke deale med jalousi!

Det er altså okay fedt, jeg ikke skal involvere mig med hans venner og familie, som jeg i bund og grund ikke har noget tilfælles med.

Jeg kan bruge læbepomade med jordbærsmag, tyggegummismag eller abrikossmag UDEN at skulle høre for, at det smager vammelt.

Det er så rart, at jeg ikke behøver at blive bekymret, når han svarer surt eller slet ikke svarer …

Jeg har overskuddet til at forkæle min BFF og min familie EKSTRA meget.

Læs her, hvordan du får den bedste single-sommer EVER:

denbedstesingle-sommer!

Når det er sommer, har de fleste af dine venner og veninder også fri og er derfor friske på at udnytte deres ferie fuldt ud. Planlæg derfor en masse sjove ting med dem, så du hele tiden har noget at se frem til. Det kan være alt fra strandture, kanoture, fester og shopping. Lav så mange sjove ting, du overhoved kan i din sommerferie!
Foto: Shutterstock
Når man er single, kan man kigge alt det, man vil uden at have dårlig samvittighed. Fyrene er over det hele udenfor: På stranden, på tennisbanerne, ved havnebadet og så videre, så det er bare med at tage på tur med veninderne og kigge løs!
Foto: Shutterstock
Og som single behøver du faktisk ikke bare at kigge… Du kan faktisk flirte alt det, du vil uden at skulle stå til regnskab for noget. Snak, flirt, dans og nyd, at du kan få opmærksomhed fra en masse fyre – på en og samme tid!
Foto: Shutterstock
Som single kan du gøre lige, hvad du vil, hvornår du vil det! Og det skal du udnytte – særligt om sommeren! Vær spontan, hav JA-hatten på og gør ting, som dine venner foreslår. Det fede er, at du kan gøre præcis, hvad du selv har lyst til.
Foto: Shutterstock
Det handler om at samle en masse gode oplevelser sammen om sommeren, som du kan leve på hele vinteren. Når du er single, er sommeren perfekt til at pleje dine venskaber. Sørg for at få en masse gode oplevelser sammen med dine bedste veninder, som I kan have sammen resten af livet.
Foto: Shutterstock
Hvis du alligevel skulle savne en kæreste, bare en lille bitte smule, så er der altså ikke noget galt i, at du finder dig en lille sommerflirt bare for en aften eller to. Nyd, at sommerens romancer ofte er lidt mere uforpligtende… Og hvis I nu alligevel skulle gå hen og få rigtige følelser for hinanden, så er det vel heller ikke heeeelt tosset… God sommer ♥
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste