11 tips, der gør dig bedre til at kysse
kærlighed

11 tips, der gør dig bedre til at kysse

Af Julie Lund Mikkelsen 15. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv verdens bedste til at kysse ville lære noget af at læse de her 11 tips…

Findes der noget bedre end at plante læberne på en, man er helt vild med? Et kys giver dig sommerfugle i maven, bankende hjerte og kildren i hele kroppen – ja, det føles jo faktisk bare helt, helt fantastisk.

Læs også: 10 forskellige måder at kysse på

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men et kys kan også gøre dig lidt nervøs, og pludselig opstår der en masse spørgsmål og usikkerhed: "Kysser jeg nu godt nok? Og hvad skal jeg gøre, når kysset går i gang?" Bare rolig! Vi LOVER dig, at dit crush vil synes, det er helt fantastisk at kysse med dig, lige meget hvad du gør – men derfor kan det nu alligevel være meget rart at have forberedt sig lidt inden kysset, ikk'?

Tag testen: Hvordan bliver dit første kys?

Og lige meget om du allerede har prøvet at kysse, eller om du stadig venter på at finde den helt rette person at kysse på, kan du helt sikkert bruge de her 11 kyssetips…

11tips,dergørdigbedretilatkysse

1. Et flirtende blikEt kys er meget mere end bare læber mod læber. Det er også hele stemningen omkring kysset – og især før kysset overhovedet er startet. Send ham et flirtende blik og et sødt smil, og kig diskret på hans læber. Så har han da vist gættet, hvad der skal til at ske…
Shutterstock
2. God åndeHvis du føler, at din ånde er dårlig – ja, så bliver du hurtigt mere usikker. Sørg altid for at have tyggegummi eller mintpastiller i tasken, så du kan få frisk ånde på nul komma fem.
Shutterstock
3. Fugtige læberDet er mere behageligt at kysse på bløde, fugtige læber end nogle, der er knastørre. Fugt dine læber med en læbepomade, eller slik dig diskret om munden inden kysset.
Shutterstock
4. Start langsomtLad være med at stikke tungen ind i munden på ham som det allerførste. Et kys skal bygges langsomt op – så bliver det nemlig endnu bedre! Start med nogle små, bløde kys, og åbn så forsigtig munden, så jeres tunger kan mødes.
Shutterstock
5. Brug tungen Det er så dejligt at tungekysse med en, du er vild med. Selv om du er lidt usikker i starten, så skal du altså ikke være bange for at åbne munden. Det føles helt naturligt, når I først kommer i gang.
Shutterstock
6. Læg armene omkring hamJo tættere I er, jo dejligere føles jeres kys. Læg armene omkring ham, og kram ham forsigtigt ind til dig. Lige nu handler det kun om jer to!
Shutterstock
7. Følg hans stilEt kys bliver altså lige en tak bedre, hvis I begge to følger hinandens bevægelser og kyssestil. Selv om det lyder lidt teknisk og svært, så kommer det altså helt naturligt, når først du står midt i kysset.
Shutterstock
8. Nus i håretKør din hånd op på hans hoved, og nus hans hår forsigtigt, mens I kysser. Det vil gøre jer endnu tættere og gøre jeres kys endnu mere intenst.
Shutterstock
9. Luk øjneneMens I kysser, så prøv at lukke øjnene. Det vil få dig til at nyde kysset endnu mere. Men husk også at sende ham et sødt blik en gang imellem.
Shutterstock
10. Skift tempoSelv om I lige har tungekysset intenst, så prøv at give ham nogle små, søde kys nu. Det er nemlig sjovt og overraskende, hvis du skifter lidt tempo undervejs.
Shutterstock
11. Ryk kysseneEt kys behøver da ikke kun være på læberne. Prøv at rykke dine kys til halsen eller kinderne også. Det vil gøre jeres kysseoplevelse endnu bedre.
Shutterstock

Læs mere om