Horoskoper & astro

Undersøgelse: Dette stjernetegn bliver dit nye sommercrush

Af Josephine Sjelhøj 26. juli 2021
Foto: Panthermedia
Er du også klar til at finde et sommercrush? Så skal du læse med her, hvor vi giver dig svaret på, hvilket stjernetegn, du passer allerbedst sammen med.

Det med at finde kærligheden er ikke altid lige nemt. Det kan dog blive mere overskueligt, hvis man har godt styr på, hvilket stjernetegn, der passer til lige netop en selv. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at astrologi kan være med til at forudsige vores kærlighedsliv, men vidste du, at juli giver dig den største chance for at finde et crush?

Datingappen Happn har derfor lavet en stor undersøgelse blandt deres brugere, der kan gøre dig endnu klogere på, hvilket stjernetegn, du passer allerbedst sammen med, og hvem du skal satse på at date denne sommer.

Sommer er ofte lig med sol, is og lidt ekstra romantik. Faktisk er juli den måned, hvor allerflest personer finder sig et nyt crush, og derfor er der lagt op til en sommer, der står i kærlighedens tegn. Men hvordan finder man sit nye sommercrush? Noget tyder på, at svaret kan findes i stjernerne.

Den store datingundersøgelse fra Happn viser nemlig, at personer med stjernetegn i Skytten er dem, der får allerflest crushes på andre. Det kan måske have noget at gøre med, at de som personer er nysgerrige og altid på udkig efter noget nyt. Så hvis du er født mellem d. 24. november og 21. december, oplever du måske de berømte sommerfugle i maven endnu mere end alle andre.

Undersøgelsen viser også, at der er flest, som har fået et crush på personer med stjernetegn i Jomfruen. Er det mon fordi de tit bliver beskrevet som både charmerende og loyale?

Hvis man ser på, hvilke stjernetegn, der danner det perfekte match, kan man også se, at dem, der er født mellem d. 23. august og d. 22. september, har en god kemi med hele tre stjernetegn. Personer med stjernetegn i Jomfruen passer nemlig godt sammen med både Tvillingerne, Løven og Tyren.

Også Tvillingerne og Tyren er blandt de personer, der passer godt med flere forskellige stjernetegn – inklusiv hinanden. Der er derfor gode muligheder for alle for at finde det perfekte sommercrush i år. 

Tjek nedenstående liste ud for at finde ud af, hvilket stjernetegn, der bliver DIT sommercrush i år. 

De bedste kombinationer af stjernetegn ifølge Happn:

Tvillingerne – Løven
Tvillingerne – Jomfruen
Løven – Jomfruen
Tvillingerne – Tyren
Krebsen – Tvillingerne
Tyren – Jomfruen
Krebsen – Løven
Tvillingerne – Fiskene
Krebsen – Tyren
Løven – Tyren

MegetMere