Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 52)

Af Line Lei Mohrsen Jensen 21. december 2020
I denne uge byder ugens horoskoper på julestemning, venskaber og energier. Læs med her, og se hvad dit stjernetegn siger.

Det er for alvor blevet juleferie, og det betyder, at vi kan finde tid til at slappe af og hygge med familien. 

Går du en uge i møde, hvor du skal se et par venner, eller skal du mon bruge ugen på at forberede dig til nytårsaften? 

Find dit horoskop i galleriet herunder, og læs, hvad stjernerne siger om din kommende uge. 

Ugenshoroskoper(uge52)

Ugens horoskop

Det er endelig blevet juleferie, og det betyder, at du kan lægge en svær tid bag dig. Du har overvundet en masse opgaver og udfordringer, og du kan derfor gå en lys tid i møde. I løbet af juledagene vil en af dine nærmeste hjælpe dig, hvis du får brug for det. 

Ugens råd: Brug dine venner.  

Ugens horoskop

Du tænker meget over dine ønsker for fremtiden i disse dage. Måske er det fordi, at der snart skal ske et skift i dine planer? I løbet af juledagene vil dine nærmeste sørge for at sprede en god julestemning.

Ugens råd: Lyt til dig selv.  

Ugens horoskop

Dit hjem spiller en vigtig rolle for dig, og det gør det især fordi, at undervisning og andre ting er blevet digitale. Måske du skal gøre dine omgivelser ekstra hyggelige, eller måske skal du finde en dag, hvor du kan se en veninde?

Ugens råd: Brug dine venner og veninder.

Ugens horoskoper

Dine omgivelser kan godt være en smule overraskede over, hvor effektiv du har været i løbet af den sidste uge. Måske har du været god til at hjælpe med juleforberedelserne? I de kommende dage skal du være opmærksom på, at du godt kan møde modstand på din vej.

Ugens råd: Nyd din familie.  

Ugens horoskop

Du har meget at se til lige op til jul, og hvis du er bange for, at du ikke kan nå det hele, må du trække på nogle, som kan hjælpe dig. Det kan måske være din veninde eller din mor? I dagene efter jul føler du dig langt mere fri, og du kan derfor nyde friheden og hygge dig med dem, som du holder allermest af.  

Ugens råd: Hyg dig med din familie.

Ugens horoskop

Ugen starter med, at du har et særligt fokus på dine nærmeste, for julens hygge handler nemlig ikke kun om selve juleaften. Juledagene kan byde på hygge med venner, på en måde som ikke omhandler julens traditioner. Måske skal du og en veninde lave noget sjovt sammen?

Ugens råd: Brug tid med dine nærmeste.

Ugens horoskop

Selvom du går på juleferie, vil du stadig have nogle småting hængende over hovedet, som forbindes med skole eller arbejde. Måske har du endnu ikke lagt dine lektier fra dig, eller måske mangler du lige at få klaret det sidste arbejde?

Ugens råd: Prøv at slappe af og nyd juledagene.  

Ugens horoskop

I år kan du føle, at både dine egne og andres forventninger til julen er anderledes, end hvad de plejer. Det er derfor en god idé, at du er ekstra opmærksom på dig selv, og hvad du tænker. Du skal nemlig passe på, at du ikke overanstrenger dig, da det kan få konsekvenser for dig selv og dit helbred. På juleaftensdag falder forventningerne, og alt bliver godt.

Ugens råd: Det er okay at sige fra.

Ugens horoskop

Du befinder dig i en ny situation, som både kan virke befriende og stadig være forbundet med pligter og ansvar. Måske er det fordi, at du har fået ferie, men stadig har ting at se til? I juledagene kommer der spændende aktiviteter, som du kan se frem til.

Ugens råd: Afslapning kan gavne dig.

Ugens horoskop

Der er stor opmærksomhed på, hvad du siger og gør i denne her tid. Du prøver at holde fast i alle de gamle og hyggelige traditioner, som forbindes med julen, men det kan nogle af dine familiemedlemmer godt være kritiske overfor. Måske synes din lillebror ikke, at det er så fedt at danse om juletræet?

Ugens råd: Vær’ tålmodig.  

Ugens horoskop

I dagene op til jul skal du planlægge nogle ting, men det kan godt gå i vasken. Ting, du troede, der var styr på, er nemlig alligevel ikke som planlagt. Du opdager det heldigvis i tide, og du får styr på det, selvom det skal løses i sidste øjeblik. Måske det drejer sig om en julegave?

Ugens råd: Bevar roen, også selvom du er presset.

Ugens horoskop

Du kan være meget optaget af det nye, som du skal i gang med efter jul og måske først i det nye år. Det er godt at have noget at se frem til, men husk at være tilstede, så du kan nyde julen. I juledagene kan du føle dig mere fri, og du trives med de festlige sammenkomster, som der er mulighed for.

Ugens råd: Vær' tilstede.

MegetMere