Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 51)

Af Line Lei Mohrsen Jensen 14. december 2020
I denne uge byder ugens horoskoper på kærlighed, julestemning og nærvær. Læs med her, og se hvad dit horoskop siger.

Nu er der ikke længe til, at det er juleaften (og juleferie), og det betyder, at vi for alvor skal finde julehumøret frem. 

Går du en uge i møde, hvor du skal være sammen med din familie, eller skal du mon forberede julegaver? 

Find dit horoskop i galleriet herunder, og læs, hvad stjernerne siger om din kommende uge. 

Ugenshoroskoper(uge51)2020

Ugens horoskop

Du er inde i en tid, hvor spændende tilbud byder sig. Men selvom du kan tage det som et kompliment, vælger du alligevel at sige fra. Du er nemlig god til at bevare overblikket, og du vil hellere satse på noget andet. Måske er det fordi, at du er blevet inviteret over til en veninde, men du vil hellere julehygge med familien.  

Ugens råd: Gør’ hvad du har lyst til.  

Ugens horoskoper

Du har været effektiv på det sidste, og det har du været, uden at du har følt dig presset. Du får udrettet en masse, og mange ting falder i hak inden jul, hvilket er befriende. Måske har du fået styr på julegaverne, eller måske er du bare inde i en tid, hvor alt kører for dig?

Ugens råd: Nyd din frihed.

Ugens horoskop 

Du går en god tid i møde, og først på ugen har du heldet med dig, hvad angår dine penge. Måske har du fået købt alle dine julegaver? Din familie vil desuden gerne hjælpe dig, hvis det er, at du får brug for hjælp. I weekenden er det tid til at slappe af, det kan du have brug for.

Ugens råd: Lyt til din familie.

Ugens horoskop

I denne uge vil der åbne sig nogle nye muligheder for dig, og det kan være en god idé at tage imod dem. Du vil ikke stå alene i det nye, for det kan være at din veninde eller søster er i samme situation. Du kan føle dig en smule overvældet, men det skal nok gå.

Ugens råd: Tag ikke sorger på forskud. 

Ugens horoskop

Hvis du har haft svært ved at tro på noget, som du har fået fortalt, så viser det sig, at du har haft ret. I løbet af ugen får du nemlig bekræftet dine tanker, som du har forholdt dig kritisk til. Det er tid til at komme videre, og derfor kan det være en god idé at hygge med familien.

Ugens råd: Tro på dig selv og brug din sunde fornuft.

Ugens horoskop

Det er vigtigt, at du rækker ud, hvis du har brug for hjælp. Især først på ugen kan du finde en, som har overskud og vilje til at hjælpe dig. I starten af ugen vil desuden få mange informationer, som du skal holde styr på. Det er derfor en god idé at få skrevet det vigtigste ned, så du kan huske det hele.

Ugens råd: Bevar overblikket.

Ugens horoskop

Du vil få en hyggelig start på ugen. Måske er det fordi, at det er juletid, og traditionerne skal holdes ved lige. I løbet af ugen vil du opleve små overraskelser fra dine medmennesker, og du kan få lov at afsløre en glædelig nyhed.

Ugens råd: Brug dine venner og veninder.

Ugens horoskop

Du er inde i en periode, hvor du er god til at bevare overblikket og få hverdagen til at fungere. Du skal dog være opmærksom på, at der kan komme lidt flere udgifter – måske fordi det snart er jul, og julegaverne skal klares?

Ugens råd: Brug din sunde fornuft. 

Ugens horoskop

Starten på ugen kan godt være en smule hektisk, fordi der er bud efter dig. Måske oplever du juletravlhed, eller måske har du bare lavet lidt for mange aftaler med dine venner? Du går dog en lys fremtid i møde, og snart er det juleferie.

Ugens råd: Det er okay at sige nej til aftaler.

Ugens horoskop 

Du befinder dig i en tid, hvor der skal ske noget nyt. Måske er der forandringer i vennegruppen, eller måske skal du og din familie flytte? Det nye kan føles overvældende, men du kan dele det med dine nærmeste i slutningen af ugen.

Ugens råd: Tro på dig selv.

Ugens horoskop

Ugen står i afslutningens tegn, men du må stadig indrette dig mere efter andre, end hvad du plejer at gøre. Det kan dog godt gå hen og blive ret hyggeligt her i juletiden, også selvom man ikke må samles lige så mange, som vi plejer. Fra søndag falder der ro på din uge, og her kan du få detaljerne på plads omkring julen.

Ugens råd: Nyd juletiden!

Ugens horoskop 

Du begynder ugen med gode nyheder, og dit humør er helt på toppen. Du kan forvente at få ros for din indsats eller en opgave, som du har løst. Måske får du feedback på en fremlæggelse eller en opgave i skolen? Du går jul og nytår i møde med stor interesse.

Ugens råd: Bevar det gode humør, julen er lige om hjørnet.

MegetMere