Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 50)

Af Redaktionen 3. december 2020
I denne uge byder ugens horoskoper på romantik, julehygge og overskud. Læs med her, og se hvad dit stjernetegn siger.

Vi er (endelig) trådt ind i december måned, og det betyder, at julehyggen er over os. 

Går du en uge i møde, hvor du skal være sammen med dine tætteste venner, eller skal du mon forberede dig på nye opgaver i skolen? 

Find dit horoskop i galleriet herunder og læs, hvad stjernerne siger om din kommende uge. 

Ugenshoroskoper(uge50)

Ugens horoskop 

Du er tilbage i skolen efter en god weekend, og det er en smule hårdt, fordi du skal gøre et par ting alene. I løbet af ugen ændrer det sig dog, da du vil opleve en fællesskabsfølelse, og der kommer gang i samarbejdet. Måske er det fordi, at dine venner kan hjælpe dig?

Ugens råd: Tro på dig selv. 

Ugens horoskop

Brug din mandag til at skabe et overblik over din uges aftaler og gøremål. Denne uge står i venskabernes tegn, og det kan derfor være en god tid at lave nogle hyggelige aftaler med dine veninder. Måske I skal julehygge lidt?

Ugens råd: Brug dine venner og veninder.

Ugens horoskop

De første dage i ugen kan være en smule krævende for dig, fordi du kun kan være et sted ad gangen. Måske har du lavet for mange aftaler, og kan ikke finde rundt i, hvad du skal prioritere? I løbet af ugen bliver det dog bedre, og weekenden er derfor oplagt til at komme ud og lave noget sjovt.

Ugens råd: Alting skal nok gå, uanset om du føler dig presset.

Ugens horoskop

Du vil opleve en markant forskel på første og anden halvdel af ugen. Du vil nemlig få en del opmærksomhed, i forhold til hvad du plejer, og det er ikke, hvad du har brug for først på ugen. Her vil du nemlig gerne være for dig selv, så du kan samle dine tanker. I anden halvdel er du dog klar til at fortælle, hvad du tænker, og opmærksomheden er derfor en positiv ting.

Ugens råd: Vær’ glad.

Ugens horoskop

Ugen starter med, at du skal færdiggøre et par hængepartier fra sidste uge. Måske har du nogle lektier? Midt på ugen kan du endelig give slip, og det kan derfor føles som om, at du får din frihed tilbage. En god idé er derfor at gøre noget godt for dig selv, måske skal du invitere et par venner over?

Ugens råd: Vær’ åben.

Ugens horoskop 

I starten af ugen har du ekstra meget brug for at være sammen med dine nærmeste veninder og venner. Du tænker meget, og særligt din økonomi er noget, som fylder. Måske er det fordi, at julen er lige om hjørnet, og du planlægger årets julegaver?

Ugens råd: Tænk højt.

Ugens horoskop

I denne uge kan de praktiske opgaver i hjemmet distrahere dig, da det tager det meste af din tid. Måske er du i gang med nye projekter på værelset, eller måske har du lovet din mor, at hjælpe med at pynte op til jul? Når vi nærmer os weekenden ændrer det sig, for her har du sjove aktiviteter på programmet.

Ugens råd: Vær’ tålmodig.

Ugens horoskop

Der er sket nogle forandringer i dit liv, og det kan påvirke dit forhold til din familie. Måske har du fået en kæreste eller måske er du flyttet? Midt på ugen er det tid til at få sat ord på de tanker, som fylder, og det kan derfor være en god idé at tale med en veninde om det. En god snak med en ven eller veninde kan føre til sjove aktiviteter i weekenden.  

Ugens råd: Tal med dine venner eller veninder.

Ugens horoskop

Dit helbred interesserer dig, og du kan mærke, at du får mere energi. Hvis du føler dig rastløs, kan det være, at du ikke får brugt denne energi, og det er derfor oplagt at dyrke noget motion, som gør dig glad. Måske du skulle overveje en løbetur?

Ugens råd: Lyt til din krop.

Ugens horoskop 

Et familiemedlem har brug for din hjælp og omsorg, og det kan overraske dig. En anden overraskelse, som der kan dukke op i løbet af ugen, er dine penge. Julen står nemlig for døren, og det betyder, at årets julegaveindkøb snart skal klares. Når du har ordnet dine praktiske ting, kan du se frem til en festlig weekend.

Ugens råd: Tag ikke sorger på forskud.

Ugens horoskop 

Du har meget at se til i øjeblikket, men midt på ugen vender det sig, og du kan derfor slappe lidt af igen. Når du er tilbage i dit normale tempo, bliver du nysgerrig, og du får lyst til at undersøge alternative måder at leve på. Måske overvejer du at dyrke en ny sportsgren som fx Yoga?

Ugens råd: Husk at du er god, som du er.  

Ugens horoskop

Lige nu fokuserer du meget på dine opgaver og dine pligter. Især først på ugen vil du koncentrere dig om noget helt særligt. Måske er der en stor opgave, som du snart skal aflevere? Midt på ugen bliver det heldigvis bedre, og du vil få mere frihed. Der er desuden en god ven eller veninde, som gerne vil hjælpe dig.

Ugens råd: Bevar roen.

Læs mere om

MegetMere