horoskop_header
Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 5)

Af Josephine Sjelhøj 1. februar 2021
I denne uge byder horoskoperne på en masse familietid og nye muligheder. Læs med her, og se hvad dit horoskop siger om din uge.

Vi er klar til at tage hul på en ny måned, og det betyder selvfølgelig, at horoskoperne for den første uge er klar. 

Går du en uge i møde, hvor du finder ny inspiration, der kan forandre dit liv? Eller har du måske brug for lidt mere opmærksomhed i din hverdag?  

Find dit horoskop i galleriet herunder og læs, hvad stjernerne siger om din kommende uge. 

Ugenshoroskoper(uge5)2021

I denne uge får du ekstra tid, du kan bruge på dig selv. Måske skal du prøve at bruge tiden på noget, du ikke er vant til? Det kan være en spa-dag derhjemme, hvor du prøver en ny bodyscrub, lægger en fin neglelak eller laver en ansigtsmaske. Tiden vil få dig til at finde ny inspiration i dig selv. Du vil også komme i kontakt med en fra fortiden. Måske vil en tidligere veninde eller et gammelt crush kontakte dig?

Ugens råd: Find ro i dig selv

 

Du vil føle, at det ikke er så nemt at komme ind i en ny gruppe, som du måske havde håbet på. Måske er du lige startet i en ny klasse, hvor du ønsker at komme ind i en helt særlig vennegruppe? Husk, at selvom det kan være meget svært at få nye venskaber, når der stadig er restriktioner, så kan det stadig lade sig gøre, hvis man tænker lidt kreativt. Du kan for eksempel foreslå, at I spiser frokost sammen i løbet af ugen over Teams.

Ugens råd: Vær kreativ

 

Det kan være, at din uge starter overvældende ud, fordi du starter på noget helt nyt. Mon du har en ny skoleopgave? Eller starter du på en spændende hobby? En ting er helt sikkert: Du står i hvert fald ikke alene. Du vil opleve at have både familie og veninder omkring dig, som står klar til at hjælpe, hvis du får brug for det. Sidst på ugen starter du et helt særligt samarbejde med en anden. Måske får du en makker til dit nye projekt?

Ugens råd: Tag imod gode råd

 

Selvom du allermest kun har lyst til at se fremad, så kan det være en rigtig god idé at se tilbage på noget af det, du allerede har færdiggjort for at få gode råd. Det kan være en opgave, der ikke gik som du havde forventet, eller et venskab, der måske sluttede på en dårlig måde. Husk, at man altid kan lære af sine fejl, selvom det ikke er rart at tænke på de triste tider. Du kan glæde dig over, at der kommer til at ske noget godt og uventet i slutningen af ugen. 

Ugens råd: Lær af dine fejl

 

I denne uge får du ikke den ro, du havde håbet på. Måske er du frustreret over, at hjemmeundervisningen virker uoverskuelig? Eller måske har du bare virkelig brug for at se dine veninder. Uanset hvad, så er det helt forståeligt. I slutningen af ugen vil en helt særlig person vise dig den støtte, du har brug for. Mon det er et familiemedlem, en tæt veninde, eller dit crush?

Ugens råd: Find støtte hos dine nærmeste

 

Nu kan du virkelig mærke, at du har brug for at være sammen med andre mennesker igen. Det kan være, at du savner dine klassekammerater. Eller måske har du bare brug for lidt venindehygge, som ikke foregår over FaceTime? Uanset hvad, så er du ikke alene. Dem, du elsker forstår, hvordan du har det og de er klar til at hjælpe dig. Måske kan du arrangere en gåtur udendørs – på afstand – med et par veninder? Du kan også arrangere en særlig aften for din familie, hvor I hygger med film og popcorn.

Ugens råd: Husk, at du ikke er alene

 

Månedens første uge kommer til at være mere travl end normalt. Husk, at det er helt okay at tage en pause. Din mentale sundhed kommer altid i første række, og dem omkring dig vil også være meget forstående. Hvis du har svært ved at slappe af selv så ræk ud til en veninde eller et familiemedlem. Det er ikke en skam at spørge om hjælp.

Ugens råd: Pas på dig selv

 

I denne uge kommer der til at ske nye og spændende ting. Du finder inspiration i noget, der giver dig en ny retning i livet. Er det mon en ny trend, du opdager? Eller går du i gang med en helt ny serie, der inspirerer dig i dit personlige liv? Du bliver i hvert fald klar til at prøve noget, du aldrig har prøvet før, og det vil få dig til at føle dig mere fri. Du kan glæde dig til at få en masse støtte fra din familie, som elsker at se dig være glad.

Ugens råd: Prøv noget nyt

 

I denne uge vil du være nødt til at sætte andre før dig selv. Måske sker der noget stort i din familie, som påvirker resten af din uge? Husk, at det ikke behøver at være en dårlig ting. Du kommer til at mærke din families kærlighed ekstra meget i denne uge. Så selvom du i starten er ked af, at du ikke er i centrum, så finder du ud af, at det vigtigste er, at I alle sammen er samlet og har det godt.

Ugens råd: Vær sammen med din familie

 

I denne uge vil en helt særlig diskussion komme til at fylde rigtig meget. Måske er du uenig med din veninde om noget, I tidligere har diskuteret over? Eller måske er du uenig med en søskende, som ikke synes det samme som dig. Uanset hvad, så er det vigtigt at huske på, hvad der betyder noget. Husk at lytte til hinanden, så der er plads til jer begge to.

Ugens råd: Vær åben

 

Du begynder at tænke over noget, der har indflydelse på dig resten af året. Måske overvejer du at få et fritidsjob? Det ville være en god mulighed for at prøve noget nyt og tjene lidt ekstra lommepenge. Men husk, at du ikke behøver at tage en hurtig beslutning. Hvis du ikke er klar eller ikke har overskud endnu, så er det måske en god idé at vente.

Ugens råd: Lyt til dig selv

 

Du har meget travlt for tiden, og det kan du mærke både i (hjemme)skolen og i din fritid, hvor du måske ikke har lige så meget tid til din familie, som du havde håbet på. Husk at få tid til det hele, selvom det kan virke uoverskueligt. Det er helt i orden at tage en pause fra skolearbejdet, så du også har tid til at være dig selv og være sammen med dine nærmeste. Måske skal du arrangere en særlig aften for dig og din familie i weekenden?

Ugens råd: Slap helt af

 

Læs mere om

MegetMere