Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 49)

Af Redaktionen 30. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Denne uge står i julehyggens tegn. Vi har nemlig passeret første søndag i advent, og det betyder, at juleforberedelserne er begyndt. Læs med her, og se hvad stjernerne siger om din uge.

Det er første mandag i december, og det betyder, at vi godt kan finde julehumøret frem.

Går du en uge i møde med hyggelige venindeaftaler, eller kan du forvente en uge i kærlighedens tegn?

Find dit horoskop i galleriet herunder og læs, hvad stjernerne siger om din kommende uge.

ugenshoroskoper(uge49)

Ugens horoskopI denne uge vil mange af dine aftaler og opgaver ske udenfor dit hjem, og det kan godt frustrere dig lidt, da du forbinder julen med hjemlig hygge. Du kan heldigvis trøste dig selv med, at der stadig er mange dage til jul, og at du nok skal komme i julestemning derhjemme.Ugens råd: Vær' tålmodig
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoperDu har en helt særlig aftale, som endelig falder på plads i starten af ugen. Det kan være en aftale med din veninde, som du virkelig har set frem til, og det giver dig derfor et større overskud, at der endelig er styr på det. Brug weekenden på at se din familie eller andre som du holder af.Ugens råd: Nyd dine juledage.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Du skal være forberedt på, at der kan komme nogle uventede udgifter, da julen nærmer sig med hastige skridt. Det kan derfor være en god idé at danne et overblik over, hvem du skal købe julegaver til i år. Ugens råd: Se frem og skab dig et overblik.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Efter en tid hvor du har gået med mange tanker og overvejelser, kan du endelig dele dem med andre. Måske har du gang i nogle spændende juleprojekter, eller måske kan du løfte sløret for en fødselsdagsgave til din veninde? Du går en god juletid i møde.Ugens råd: Del din glæde med andre.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Du er meget afslappet i denne uge, men det kan hurtigt vende sig, for julen er lige om hjørnet. Måske skal du overveje, hvilke julegaver du skal købe, eller måske skal du og dine veninder holde en lille julefrokost? Overordnet vil din uge byde på en dejlig følelse af frihed.Ugens råd: Tag en fridag og slap af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Du er meget opmærksom på dit helbred og din sundhed for tiden. Måske dyrker du mere motion, eller måske prøver du at spise sundere? Dine gode motionsvaner kan godt virke en smule uoverskuelige, især fordi det snart er jul, men heldigvis er der en god veninde, som kan hjælpe dig. Ugens råd: Husk, at et sundt sind er mindst lige så vigtigt som en sund krop.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDu kan endelig lægge en travl tid bag dig. Nu begynder julemåneden nemlig, og her handler det om, at du skal hygge dig med din familie og venner. Måske du skal overveje at lave en aftale med en god ven, hvor I kan julehygge lidt?Ugens råd: Brug dine venner og veninder.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Ugen starter med en vigtig aftale, som du helst ikke må komme for sent til. Når den er overstået, giver din uge dig frie rammer, og du kan derfor nyde den i fulde drag. Dit overskud er stort, og måske skal du overveje at gå i gang med juleforberedelserne. Du kan evt. lave et DIY-projekt?Ugens råd: Nyd dit overskud.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Du tager hul på julemåneden med glæde og åbent sind. Men selvom du er fyldt op med energi, skal du alligevel passe på, at du ikke laver for mange venindeaftaler. Du er nemlig god til at udskyde ting til sidste øjeblik, så derfor er det også en god idé at se frem og danne dig et overblik. Ugens råd: Det er okay at sige nej til aftaler.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Du har fået tildelt en helt speciel opgave, hvor du skal du tale til en større forsamling. Måske er det fordi, at du skal fremlægge i skolen? Du gør det gerne, for du er god til at være forberedt, og det gavner dig. I løbet af ugen vil du desuden forberede lidt julehygge. Måske skal du pynte op på dit værelse?Ugens råd: Tro på dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Indenfor de sidste par måneder har du haft meget at se til, alt har nemlig taget længere tid end forventet. Nu kan du endelig gå nye tider i møde, og det hele skal nok blive lidt sjovere. Du kan derfor nyde decemberdagene, og du vil være mere social end tidligere. Ugens råd: Du kan med fordel julehygge med dine venner.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop I denne uge har du ekstra meget fokus på dine penge. Måske er det fordi, at du er ved at planlægge årets julegaveindkøb? Selvom du kan føle dig lidt på udebane, hvad angår penge, skal det hele nok løse sig. Et godt tip er derfor at du skal prøve at se bort fra økonomien og komme i julestemning med dine nærmeste. Måske et par gode venner?Ugens råd: Lyt til dine venner.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste