Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 48)

Af Redaktionen 23. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I denne uge byder ugens horoskoper på romantik, energi og kreativitet. Læs med her, og se hvad dit horoskop siger.

Vi nærmer os december med hastige skridt, men inden vi når så vidt, skal vi se, hvad den sidste uge i november kan byde på ifølge stjernerne.

Går du en uge i møde, hvor du kan se frem til romantik, eller skal du bruge din uge på at være sammen med dine venner og veninder?

Find dit stjernetegn i galleriet herunder og læs, hvad dit horoskop siger om den kommende uge.

Ugenshoroskoper(uge482020)

Ugens horoskopSelvom du tænker, at din uge vil forløbe som planlagt, kan det være en god idé at genoverveje hvordan du har tænkt dig at få det til at lykkes. Der kan nemlig komme nogle småting i vejen, og det kan udfordre dine planer. Måske er der en venindeaftale, som du ikke helt har styr på, eller måske har du dobbeltbooket dig selv?Ugens råd: Tænk en ekstra gang, før du handler.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDet er en god idé at være lyttende overfor din kæreste (hvis du har én) eller dine venner i denne uge. De kan nemlig have noget vigtigt på hjerte, som de gerne vil dele med dig. Der kan være overraskelser på vej.Ugens råd: Lyt til dine venner og veninder.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Du kan ikke helt finde ud af, hvordan du skal forholde dig til din uge, fordi det kan virke uoverskueligt. Det er derfor en god idé, hvis du venter lidt med at planlægge nye aftaler, før du ved mere.Ugens råd: Vær’ opmærksom på, at tingene kan ændre sig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop I løbet af ugen kan du blive en smule utålmodig, og det kan være fordi, at der er noget derhjemme, som du synes er lidt irriterende. Måske er du blevet uvenner med din søster, eller måske vil du bare gerne være alene på dit værelse. Et kvindeligt familiemedlem vil dog overraske dig i løbet af ugen.Ugens råd: Brug tiden til at slappe af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDu føler, at du lever i en drøm i denne uge, og nogle af de ting du oplever føles næsten for godt til at være sandt. Der er gode udsigter for kærligheden (og flirts) – så måske kommer du til at møde en sød person? Men vær’ tålmodig, du behøver nemlig ikke selv at gøre noget, for tingene vil ske helt af sig selv.Ugens råd: Vær’ tålmodig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDu kan se frem til en uge, hvor du får mere overskud og tid til dig selv. Det kan derfor være en god idé at forkæle dig selv med en hyggeaften og god mad – og måske med en tæt veninde? Du drømmer om en ferie og en pause fra hverdagen, men da corona ikke tillader ferier, må du lave din egen derhjemme.Ugens råd: Bevar roen.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopPå trods af novembers halvmørke og kolde vejr, vil du i denne uge være ekstra kreativ og have lyst til at skabe noget. Det kunne måske være en hjemmelavet julegave? Du befinder dig desuden i en tid, hvor kærligheden med fordel kan prioriteres – så måske skal du på udkig efter din eneste ene? Alt i alt vil dit humør stige, for hver dag der går.Ugens råd: Vær’ modig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDu har mod på at gå i gang med en masse projekter, men du skal være tålmodig, for der kan godt komme nogle udfordringer undervejs. En god idé kan derfor være at bruge dine kræfter på noget motion – så måske skal du og en veninde tage et smut i fitness? Ugens råd: Lyt ikke til andres råd, men stol på dig selv.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDu har lyst til at holde en hyggeaften med nogle af dine nærmeste veninder, og det kan du roligt gøre, så længe at I overholder forsamlingsforbuddet. Det er nemlig en god tid for dig til at arrangere en sammenkomst, og det vil blive en god oplevelse for alle. Der er desuden romantik i luften, og tid med en flirt er derfor optimal i weekenden.Ugens råd: Vær’ positiv.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDet bliver en stille og rolig uge, hvor du kan forberede dig på nogle af de udfordinger, som du kan møde i den nærmeste fremtid. Det kan måske være en udfordring i forbindelse med din familie, som du aldrig har fået løst.Ugens råd: Pas på dig selv, selvom du kan møde udfordinger.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Du har en god uge i vente, og den vil byde på en masse chancer, som du skal sige ja til. Måske bliver du tilbudt et fritidsjob, eller måske er der en ny veninde, som gerne vil ses med dig? Du har nok at se til, men bare rolig det hele skal nok gå, for du har styr på det.Ugens råd: Vær’ tålmodig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDu føler, at du har lidt for meget at se til i øjeblikket, og du skal tænke en ekstra gang, før du begynder at lave aftaler med dine venner og familie. Dine planer og aftaler kan nemlig blive aflyst på et splitsekund, og derfor bør du se tiden an, før ny planlægger nye ting i din kalender.Ugens råd: Husk at slappe af.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste