Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 47)

Af Redaktionen 13. november 2020
I denne uge byder ugens horoskoper på kærlighed, energi og social kontakt. Læs med her, og se hvad dit horoskop siger.

Vi befinder os i midten af november, og inden vi for alvor kommer i julestemning, skal vi se, hvad denne uge kan byde på.

Skal du mon slappe af, finde dit livs kærlighed eller opleve noget særligt med din familie? 

Find dit stjernetegn i nedenstående galleri, og læs, hvordan din uge bliver ifølge stjernerne.

Horoskoperuge47

Ugens horoskop 

Du synes, at kravet om at holde afstand og vise hensyn kan virke besværligt, og du føler, at du går glip af en masse ting med dine venner. Selvom man kan være sammen hver for sig, gennem Skype og FaceTime, synes du ikke, at det er det samme, og den eneste du derfor vil ses med over computeren, er en ven fra udlandet. Sidst på ugen vil du opleve en rolig stemning, og du vil tænke dig ekstra godt om.

Ugens råd: Vær’ positiv.

Ugens horoskop

Du befinder dig i en situation, hvor du føler dig uretfærdigt behandlet, selvom du har vist dig fra din bedste side af. Du skal derfor huske på, at du har gode venner eller familie omkring dig, og de vil helt sikkert gerne snakke eller hjælpe dig. I løbet af ugen bliver det muligt at deltage i en begivenhed tæt på, hvor du bor – måske en fødselsdag venter rundt om hjørnet?

Ugens råd: Brug din familie og venner. 

Ugens horoskop

Der vil være nogle restriktioner, som begrænser din sociale kontakt og din lyst til at rejse. Du føler, at restriktionerne står i vejen, idet du bliver nødt til at aflyse et par aftaler, men i stedet for at være ked af det, må du vende det om til noget positivt. Du finder derfor på nogle andre fede planer, og det skal nok blive sjovt.

Ugens råd: Se muligheder i det negative.

Ugens horoskop

I denne uge kan du stå i en situation, hvor du bliver nødt til at tænke hurtigt og træffe en beslutning. Hvis det er svært, kan du måske få hjælp fra dine veninder eller dine forældre. I forhold til dine lommepenge skal du passe ekstra godt på dem, og huske at det snart er jul.

Ugens råd: Se fremad.

Ugens horoskop

Lige nu fylder din familie meget for dig, og de kan tage meget af din tid. Du bliver især påvirket, hvis der er uenighed og konflikter derhjemme, men heldigvis kan du være den, der kommer med gode råd og bevarer fornuften. Sidst på ugen bliver alt bedre igen, og op til weekenden vil du igen være i godt humør.

Ugens råd: Smil og være glad – det er snart jul! 

Ugens horoskop

Du har svært ved at få aftaler på plads derhjemme, og det kan betyde, at det er lettere at gøre alene. Måske har du spurgt din far, om han vil hjælpe med at rykke rundt på dit værelse, men han kommer aldrig med et svar?  Dine aftaler (og opgaver) skal helst klares inden weekenden, for der har du nemlig sjovere ting på programmet. Måske skal du hygge med din veninde?

Ugens råd: Vær’ tålmodig.

Ugens horoskop 

Du kan overraske og gøre dig bemærket overfor andre i en positiv retning, hvis du viser, hvem du er uden filter. Måske er det overfor en potentiel kæreste? Det kan nemlig vise sig, at I slet ikke er så forskellige, som du tror. Det kræver bare, at du lytter og spørger ind til personen.

Ugens råd: Vær’ initiativrig, når du er sammen med andre.

Ugens horoskop 

Du føler dig på toppen, og går en god uge i møde. Dit humør påvirker din dagligdag, og du er derfor klar på at tage udfordringer med et smil. Dine venner forventer meget af dig, og nogle gange kan det føles en smule urimeligt. Hvis du føler dig presset, bliver du derfor nødt til at sige fra og komme videre. Dit gode humør smitter af, og du kan få opmærksomhed fra en helt særlig person – måske en god veninde eller en flirt?

Ugens råd: Stol på dig selv!

Ugens horoskop

Du er ikke bange for at sige din mening, og det betyder, at du ikke altid er lige populær. Du er sej, fordi du ikke taler andre efter munden, og i det lange løb er det helt sikkert bedst for dig. Du slapper af derhjemme, og det gør, at du er mere produktiv. Måske laver du alle dine lektier, eller måske får du gjort nogle ting, som du har udskudt i et stykke tid?

Ugens råd: Søg selskab blandt de venner, som kender dig bedst.

Ugens horoskop

Du skal være klar over, at nogle gange kan der ske uforudsete ting, og i denne uge kan det være, at din aftale med din veninde måske bliver aflyst, uden du selv er herre over det. Ændringer i planerne kan forstyrre dig, men efter en hurtig omstilling skal alt nok blive godt igen. I løbet af ugen får du ros for noget, som du har arbejdet på. Måske en opgave i skolen?

Ugens råd: Tag udfordringer med et smil.

Ugens horoskop 

Du føler dig en smule mere presset, end hvad du er vant til, og det kan være fordi, at du har lavet lidt for mange venindeaftaler, end hvad du egentlig kan overskue. Hvis du har et fritidsjob eller pligter derhjemme, kan det også være med til at presse dig. Men bare rolig, inden du får set dig om, er der helt sikkert én, som vil hjælpe dig med dine gøremål. Måske din mor, far eller veninde?

Ugens råd: Lyt til dig selv, det er okay at sige nej til aftaler.

Ugens horoskop

Der kan komme nogle pludselige begivenheder, som du skal være opmærksom på i forbindelse med dine penge ( og måske din shoppetrang?). Der er nemlig ikke længe til jul, og du kan godt være spontan, når det handler om at bruge penge.

Ugens råd: Tænk dig om en ekstra gang, inden du bruger penge – og vær' varsom med impulskøb.

MegetMere