Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 44)

Af Redaktionen 26. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I denne uge byder ugens horoskoper på energi, kærlighed og selvsikkerhed. Læs med her, og se hvad dit horoskop siger.
Skal du mon satse på, at din uge bliver fyldt op med romantik, eller går du efteråret i møde med en masse energi? Det kan du få svar på ved at læse denne uges horoskop. Du kan finde dit stjernetegn i nedenstående galleri, og se hvordan din uge bliver.

Horoskoperuge44

Ugens horoskop Det kan være en rigtig god idé, hvis du prøver at finde en ro i de ting, du laver. Hvis du slapper af, kan du nemlig også se, hvad der kan gøre dig presset i hverdagen. Du vil desuden få alletiders chance for at dele dine oplevelser sammen med en helt speciel person - måske en veninde eller en kæreste? Du vil samtidig blive inspireret af andre, som har en rolig livsstil.Ugens råd: Pas på dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop I starten af ugen har du meget at se til, men det bliver bedre i løbet af ugen, hvor du endelig kan lægge dine tidskrævende opgaver bag dig. Du har derfor tid til at se nogle af dine venner og veninder igen, og det gør, at dit humør ændrer sig. Måske føler du endda, at du har så meget overskud, at du får lyst til at se en veninde, som du ikke har set i lang tid.Ugens råd: En god udstråling kan hjælpe dig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Ugen starter med, at du oplever nogle spændende stemninger og indtryk, hvilket er positivt både for din krop og din sjæl. Måske er du endda så heldig, at nogle af dine venner og veninder (eller måske din kæreste) forkæler dig. I løbet af ugen skal du lære at tro lidt mere på dig selv og fokusere på din indre styrke - for du er god, som du er!Ugens råd: Vær’ stærk.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDer er en helt særlig person, som får meget af din opmærksomhed, men du er lidt i tvivl om, hvor det kan bære hen. Måske er det en person, som du har følelser for, hvilket bestemt ikke gør situationen nemmere, for du kan ikke finde ud af, om følelserne mon er gengældt. I løbet ugen vil du dog blive lidt klogere på situationen, men du skal stadig se tiden an, før du konkluderer noget.Ugens råd: Vær’ tålmodig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Du har haft en lidt hård weekend, og det gør, at du ikke er helt frisk i starten af ugen. Du er til gengæld utrolig god til at gå i dybden med de ting, som du laver, og det vil gavne dig. Du har tendens til at se tilbage på tidligere oplevelser, men et godt råd er at se fremad.Ugens råd: Tag ikke sorger på forskud.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Du har ydet en helt speciel indsats, og det vil du blive takket for først på ugen, selvom du måske ikke selv er helt tilfreds med resultatet. Du kan desuden have et projekt kørende derhjemme, som du kan komme til at høre for. Måske er det, fordi du skal rydde op på dit værelse, eller måske har du lovet din far, at du ville hjælpe ham med at male stakittet?Ugens råd: Du er god, som du er!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop De ting som du har knoklet for, eller som du har set frem til i lang tid er på vej til dig. Lige om lidt kan der være en anledning til at gå ud og fejre noget ganske særligt. Måske din venindes fødselsdag eller dine forældres bryllupsdag? Selvom du som regel er fornuftig med dine penge, er det derfor en god idé at holde kommende begivenheder for øje. Måske er du endda så heldig, at det er dig, som bliver inviteret ud.Ugens råd: Husk dine venner.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Det vil hjælpe dig at tale med andre om dine oplevelser og tanker, hvis du er i tvivl om noget. Er du for eksempel i tvivl om en opgave i skolen, kan du snakke med en klassekammerat om det, så det igen kan blive frisket op. Hvis det ikke hjælper, kan du også prøve at se tilbage på gamle noter. Det kan desuden være en god idé at dyrke noget sport i løbet af ugen. Du kan jo spørge din veninde, om hun vil være med til fælles-workout, for det er tit meget sjovere. Ugens råd: Brug dine venner, de vil helt sikkert gerne hjælpe dig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Et tidligere minde fra en familiesituation er dukket op, og der kan være tale om misforståelser. Du skal derfor vælge, om du har lyst til at rede trådene ud, selvom det kan være lidt svært, når det er noget, som der er sket for lang tid siden. Midt på ugen vender det dog, og alt er igen som det plejer. Måske er det fordi, at du har fået hjælp af en ven eller veninde. I slutningen af ugen har du meget at se til, og det kan derfor være svært at nå det hele.Ugens råd: Tro på dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Du tænker meget og vil rigtig gerne til bunds i en helt speciel situation. Måske er det en skoleopgave eller en diskussion med din veninde? For selvom du er god til at være grundig, kan der være ting, som du glemmer at få med. En god idé kan derfor være at bruge din uge på nogle grundige forberedelser uden for mange overspringshandlinger. Hvis du alligevel bliver fristet til at lave noget andet, viser det sig sidst på ugen, om det var godt eller skidtUgens råd: Vær’ grundig og undgå for mange overspringshandlinger.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop Du er inde i en periode, hvor du tænker meget over tingene. Det kan være alt fra særlige situationer, dine veninders udtalelser eller bare nye indtryk, som får dig til at spekulere. I løbet af ugen vil du finde én, måske din veninde, bror eller søster, som du kan tale om dine tanker med.Ugens råd: Stol på dig selv.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop En tidligere oplevelse eller samtale, som du har haft i løbet af weekenden, er stadig noget, som du tænker tilbage på. Tankerne kan derfor få dig til at genopfriske nogle regler eller emner, som du tidligere har arbejdet med. Du har dog en smule svært ved at fortælle, hvad du tænker. Måske kan det være en god idé at tale med en veninde om det?Ugens råd: Tro på dig selv.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om