horoskop_header
Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 3)

Af Josephine Sjelhøj 18. januar 2021
I denne uge byder horoskoperne på nye projekter og en masse samarbejde. Læs med her, og se hvad dit horoskop siger om din uge.

Det er starten på en ny uge, og det betyder selvfølgelig, at de nye horoskoper er klar. 

Går du en uge i møde, hvor du opdager en helt ny hobby? Eller får du brug for ekstra støtte fra din familie og veninder?

Find dit horoskop i galleriet herunder og læs, hvad stjernerne siger om din kommende uge. 

Ugenshoroskoper(uge3)2021

Du føler dig inspireret i denne uge, og det kan få dig til at starte nye projekter. Mon du finder en helt ny hobby, eller har du en vildt god idé til en opgave i skolen? Selvom du har lyst til at dele alle dine tanker om det nye projekt med andre, så kan det være en god idé at tænke over tingene en ekstra gang, inden det hele falder på plads.

Ugens råd: Vær åben for noget nyt.

I ugens start vil du blive udfordret af noget, du ikke havde forventet. Det kan betyde, at du måske skal lave dine planer helt om. Men frygt ikke! Hvis du tænker ud af boksen og stoler på dit samarbejde med andre, skal det hele nok gå alligevel. Selvom ugen kan føles hård, får du masser af støtte og kærlighed fra din familie.

Ugens råd: Samarbejde er vejen frem.

I denne uge kan det føles som om, at din indre ro bliver udfordret af andre. Midt på ugen kommer du til at mærke stress fra folk i dit liv – måske har I et skoleprojekt, der kræver lidt mere end normalt? Det vigtigste er, at du husker at stole på dig selv. Det hele løser sig af sig selv, og du kan se frem til en dejlig og afslappende weekend. 

Ugens råd: Stol på dig selv.

Du er i gang med et helt nyt projekt, og selvom du glæder dig til at se, hvad der kommer ud af det, så skal du huske at være tålmodig. Husk, at gode ting tager tid, og at dit projekt ikke er mislykkedes bare fordi, der ikke er et resultat med det samme. Din familie og veninder vil være din største støtte, når du føler dig skuffet. Husk, at brug dem, når du kan – de vil altid være der for dig.  

Ugens råd: Vær tålmodig.

I denne uge står du overfor nogle store opgaver, måske er det en aflevering, eller noget, I skal planlægge i venindegruppen? Du vil føle dig presset af, at du måske skal tage hensyn til andre, selvom du føler, at du har en god idé. Husk, at de bedste løsninger kommer, når alle har indflydelse. Selvom det kan virke uoverskueligt, bliver det hele løst i sidste ende.  

Ugens råd: Tag del i fællesskabet.

Det er en god idé at starte din uge med at afslutte et projekt. Det kan være, at der er en aflevering, du vil lave færdig i god tid, eller det kan måske være en hobby, som du er klar til at lægge til siden. Der vil i løbet af ugen opstå helt nye muligheder for, at du kan udvikle dig. Udnyt dem! Husk, at det er vigtigt for dig at bruge ekstra tid sammen med dem, du elsker. Du får brug for sammenhold med dem, du holder allermest af.

Ugens råd: Sammenhold er vejen frem.

I denne uge får du mange muligheder for at udvikle dig. Du bliver helt vild med en trend, som giver dig ny energi. Måske skal du endelig til at lave dine egne snoede, pastelfarvede lys? De kan måske hjælpe dig med at slappe af i en uge, der kan føles ekstra travl.

Ugens råd: Fordyb dig i en ny hobby.  

Selvom du er en person, der foretrækker at blive i din comfort zone, så vil en god ven eller veninde introducere dig for noget helt nyt og spændende i denne uge. Du skal huske, at selvom du føler dig usikker, så kan du altid støtte dig op ad en helt særlig person.

Ugens råd: Opsøg nye muligheder.

I denne uge er du i festhumør, og du behøver ikke at være begrænset af corona-restriktionerne – der er nemlig mange muligheder for at planlægge en sikker, men sjov aften alligevel. Måske har du lyst til at lave en helt særlig aften for din familie? Eller måske vil du planlægge en sjov veninde-dag over FaceTime?

Ugens råd: Vær sammen med dem, du elsker.

I denne uge får du brug for at sige din mening om noget, der er meget vigtigt for dig. Det kan være, at du oplever noget helt vildt uretfærdigt, eller også er der noget specielt, du har tænkt over i længere tid. Uanset hvad det er, så er andre klar til at lytte til dig. Husk, at det altid er positivt, hvis du er åben overfor andres meninger.

Ugens råd: Sig din mening.

Du vil opleve en ny situation, som kan virke overvældende i starten. Hvis du føler, at det hele går for stærkt, er det helt okay at stoppe op for at holde en pause. Det vigtigste er, at du passer på dig selv, så du undgår en situation, du ikke føler dig tilpas i. I slutningen af ugen får du hjælp udefra. Hjælpen får dig til at slappe af, så du kan holde en god og velfortjent weekend, hvor du kan hygge dig med en ny serie.  

Ugens råd: Lyt til din mavefornemmelse.  

I denne uge føler du måske, at du ikke bliver hørt, når du foreslår ting. Træk vejret og stol på dig selv. Dem omkring dig skal nok støtte dig i dine planer. Du vil få nemmest ved at løse dine opgaver ved at gribe dem an på en helt ny måde. Det kan derfor være en god idé, hvis du støtter dig til fællesskabet, som altid står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Ugens råd: Tænk anderledes.

MegetMere