Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 24)

Af Tanja Hartmann 14. juni 2021
I denne uge byder horoskoperne på store overvejelser, planer med vennerne og en hjælpende hånd. Læs med her og se, hvad dit horoskop siger om din uge.

Vi er netop gået ind i en ny uge, og det betyder selvfølgelig, at det nye horoskop er klar.

Er det mon i denne uge, at du skal tage imod hjælp fra andre, at du skal overveje nøje, hvad du vil, eller at du har en masse aftaler i vente med vennerne?  

Find dit horoskop i galleriet herunder og læs, hvad stjernerne siger om din kommende uge:

Horoskopuge242021

Fødselsdato: 19. februar - 20. marts

Du skal i denne uge samle op på nogle ting hjemme hos dig selv. Det kan både være i forhold til pligter i dit hjem eller i forhold til din familie. Måske har du haft så travlt på det seneste, at du ikke har hjulpet meget til derhjemme? Uanset hvad det drejer sig om, at det vigtigt, at du tager det seriøst, ellers kan der opstå konflikter.

Ugens råd: Få styr på tingene

 

Fødselsdato: 21. marts - 19. april

Du får en afslappende og rolig start på ugen. Her kan du nyde lidt alenetid hjemme hos dig selv. Men når udgangen af ugen nærmer sig, får du travlt, da nogle helt særlige projekter venter. Derfor må du i gang igen. Brug gerne al den energi, som du har samlet sammen tidligere på ugen.

Ugens råd: Brug energien sidst på ugen

Fødselsdato: 20. april - 21. maj

I denne uge vil du få nogle råd omkring penge fra andre personer. Måske er du ved at spare op til en helt særlig ting? Det kan nogle gange være en god ide at lytte til andres råd, men det er også vigtigt, at du følger din egen mavefornemmelse. Det er dine penge, og du bestemmer selv, hvad du gør med dem.

Ugens råd: Følg din mavefornemmelse

 

Fødselsdato: 22. maj - 21. juni

I denne uge vil en person vente på et svar fra dig, men du føler måske ikke helt, at du er klar til at give et svar endnu. Har en særlig person mon spurgt, om du vil være kærester? Det er helt okay, hvis du har brug for lidt tid til at tænke i. Giv først et svar, når du er helt sikker på, hvad du vil.

Ugens råd: Tænk dig om

 

Fødselsdato: 22. juni - 22. juli

Der vil være ret meget bud efter dig i denne uge, og du vil føle dig ekstra populær blandt dine venner. Her har du en masse hyggelige aftaler, som du kan se frem til. Dog er det også helt okay, hvis du får brug for lidt tid for dig selv i løbet af ugen.

Ugens råd: Giv tid til dig selv

 

Fødselsdato: 23. juli - 22. august

Du har meget høje forventninger til dig selv i denne uge. Er det mon i forbindelse med en skoleopgave? Din energi følger ikke helt med dine krav. Det kan derfor være en god ide, hvis du sætter dig sammen med andre, så I kan hjælpe hinanden. Sidst på ugen vil du muligvis opleve, at din energi vender tilbage.  

Ugens råd: Tag imod hjælp

 

Fødselsdato: 23. august - 22. september

Du bruger rigtig meget tid sammen med dine venner i denne uge, og du siger ikke nej til nogle aftaler. Det kan dog gå ud over andre vigtige opgaver, som du skal have klaret i løbet af ugen. Sørg derfor for, at du har tid til begge dele, så skal det hele nok gå.  

Ugens råd: Prioriter din tid

 

Fødselsdato: 23. september - 22. oktober

I denne uge vil du stå over for nogle nye og spændende opgaver. Er det mon i forbindelse med dit fritidsjob? Det kan godt tage ekstra meget af din tid. Dog vil du også opleve, at din familie kræver en del af din tid i løbet af ugen. Du må derfor vurdere, hvad du skal klare først.

Ugens råd: Overvej, hvad der er vigtigst

 

Fødselsdato: 23. oktober - 22. november

Du vil have et ekstra stort fokus på din skole i denne uge. Prøver du mon at give den hele armen, så du kan gå på sommerferie med god samvittighed? Det er dog okay, hvis du også bruger tid på nogle andre ting. Dine venner vil især sætte pris på, hvis du tager dig lidt tid til at hænge ud med dem.  

Ugens råd: Brug tid med dine venner

 Fødselsdato: 23. november - 21. december

Du er gået i gang med et projekt i dit hjem. Er du mon ved at lave om på dit værelse? I denne uge må du sætte dit projekt lidt på pause, også selvom du slet ikke er færdig med det endnu. Du bliver nødt til at bruge din tid på nogle andre vigtige opgaver i stedet for.

Ugens råd: Sæt dit projekt på pause

 

Fødselsdato: 22. december - 19. januar

Du har en masse planer for ugen. Har du mon lavet nogle aftaler med dine tætteste venner? Dog er der ikke helt sikkert, at det går, som du håber på. Det kan nemlig ske, at nogle af planerne bliver aflyst. Lad det ikke gå dig på, sæt i stedet pris på de ting, som du stadig skal lave i løbet af ugen.

Ugens råd: Vær ikke sur over aflysninger  

 

Fødselsdato: 20. januar - 18. februar

I denne uge vil du og din familie bruge meget tid på hjemmet. Er I mon i gang med at give jeres hus den helt store makeover? Der kan opstå nogle ting i løbet af ugen, der gør, at I ikke kan afslutte projektet, og der kan gå noget tid før, det kommer helt på plads. Det, synes du måske, er rigtig irriterende, da du hygger dig med projektet, men vær tålmodig.

Ugens råd: Prøv at være tålmodig

 

Læs mere om

MegetMere