Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 23)

Af Tanja Hartmann 7. juni 2021
I denne uge byder horoskoperne på uløste konflikter, en masse planer og afslappende alenetid. Læs med her og se, hvad dit horoskop siger om din uge.

Vi er netop gået ind i en ny uge, og det betyder selvfølgelig, at det nye horoskop er klar.

Er det mon i denne uge, at du skal give dig selv lidt alenetid, at du skal løse nogle uløste konflikter, eller at du har lidt for mange planer?

Find dit horoskop i galleriet herunder og læs, hvad stjernerne siger om din kommende uge:

Horoskopuge232021

Fødselsdato: 19. februar - 20. marts

I denne uge vil dit hjem fylde i dine tanker. Synes du måske, at dit hjem godt kunne trænge til at blive spicet lidt op? Måske har du en masse ideer til, hvordan du og din familie kan indrette jeres hjem på en anderledes måde. Fortæl din familie om dine ideer, det kan være, at de synes så godt om dem, at du får lov til at sætte dit eget præg på huset.  

Ugens råd: Del dine ideer med familien

 

Fødselsdato: 21. marts - 19. april

I denne uge vil du føle dig ekstra presset. Måske har du lavet lidt for mange aftaler i løbet af ugen? Du skal huske, at du ikke kan være flere steder på samme tid, derfor er det helt okay, at du siger fra. Hvis du har for meget at se til, vil det nemlig tage på al din energi, og det vil føre til, at du er helt flad sidst på ugen.

Ugens råd: Lav ikke for mange aftaler  

 

 

Fødselsdato: 20. april - 21. maj

En uenighed, du har haft, kan stadig fylde en del i denne uge. Er du mon blevet uvenner med en nær ven? Du har noget at tænke over, men det behøver ikke være en dårlig ting. Når du har fået styr på dine tanker, har du nemlig mulighed for at løse konflikten på bedste vis, så den ikke fylder længere.

Ugens råd: Få løst konflikten

 

Fødselsdato: 22. maj - 21. juni

Du har del ting at tænke på i denne uge. Uanset hvad det er, der fylder i dine tanker, er det en god ide, at du giver dig tid til at reflektere over dem. Sørg derfor for, at du ikke laver alt for mange planer i løbet af ugen. Giv plads til lidt alenetid med dig selv.  

Ugens råd: Giv dig selv alenetid

Fødselsdato: 22. juni - 22. juli

Denne uge står på ren afslapning for dig. Efter en travl tid, har du brug for bare at være dig selv og komme helt ned i gear. Giv dig selv lidt alenetid, hvor du slapper helt af. Det kan du gøre ved at lytte til en hyggelig podcast, se en god serie eller forkæle dig selv med lidt hjemmespa.

Ugens råd: Sørg for at få slappet af

 

Fødselsdato: 23. juli - 22. august

Du vil føle dig ekstra presset i denne uge. Det kan især være i forbindelse med din skole. Har du mon mange opgaver at se til? Hvis du lægger din energi i et få opgaverne klaret, skal det hele nok gå. Så kan det endda være, at du har lidt tid senere på ugen til at lave nogle lidt sjovere ting.

Ugens råd: Få lavet opgaverne

        

 

Fødselsdato: 23. august - 22. september

Du skal træffe et vigtigt valg meget snart. Det vil fylde en del i dine tanker i denne uge. Uanset hvad det er, kan det være en ide, hvis du åbner op overfor andre om din beslutning. Måske til din bedste ven eller en af dine forældre? Det kan være rart at få snakket ud om det, der fylder, og måske kommer du tættere på et valg.   

Ugens råd: Snak om din beslutning

 

 

Fødselsdato: 23. september - 22. oktober

I sidste uge startede du et meget spændende projekt op. Er det mon et af de kreative af slagsen? I denne uge kan du forsætte med projektet. Det er noget, som du virkelig hygger dig med. Sørg dog for, at det ikke tager al din tid, så du ikke når alle de vigtige pligter i løbet af ugen.  

Ugens råd: Lad ikke projektet tage al din tid

 

Fødselsdato: 23. oktober - 22. november

Der skete noget i sidste uge, som du stadig tænker på. Er du mon ked af noget, som en bestemt person har gjort? Det er helt okay, hvis du har brug for lidt tid alene til at sunde dig oven på det hele. Når du har haft lidt tid til at tænke, vil du nemmere kunne lægge det bag dig.

Ugens råd: Giv dig tid til at sunde dig

 

Fødselsdato: 23. november - 21. december

I denne uge har du et stort behov for at tilbringe tid med dine venner. Du har måske allerede lagt en masse planer med dem. Det kan dog godt komme til at koste en del. Sørg derfor for også at lave ting, der ikke koster for meget. Det kan for eksempel være at lave hjemmespa, holde en filmaften eller tage en tur på stranden i det gode vejr med vennerne.  

Ugens råd: Lav noget, der ikke koster for meget

 

Fødselsdato: 22. december - 19. januar

I denne uge vil en af dine nærmeste have brug for din hjælp. Er det mon din bedste ven? Selv om du måske har meget at se til, er det vigtigt, at du er der for personen. Lige meget hvad det er, som personen dealer med, må du prøve at hjælpe på bedste vis.

Ugens råd: Vær der for personen

            

Fødselsdato: 20. januar - 18. februar

Det kan godt være svært for dig at nå alt det, som du har sat dig for i denne uge. Har du mon både planer med venner, skoleopgaver og fritidsarbejde, som du skal nå? Det er en god ide, hvis du fokuserer på det allervigtigste først, så kan du lave de andre ting, hvis der bliver tid til det.

Ugens råd: Lav de vigtigste ting først

 

 

Læs mere om

MegetMere