Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 20)

Af Tanja Hartmann 17. maj 2021
I denne uge byder horoskoperne på tid med én helt særlig person, ren afslapning for dig selv og hårdt arbejde for at opnå det, som du ønsker. Læs med her og se, hvad dit horoskop siger om din uge.

Vi er netop gået ind i en ny uge, og det betyder selvfølgelig, at det nye horoskop er klar.

Er det mon i denne uge, at du skal arbejde ekstra hårdt, at du får brugt tid sammen med én særlig person, eller at du får tid til ren og skær afslapning?  

Find dit horoskop i galleriet herunder og læs, hvad stjernerne siger om din kommende uge:

Horoskopuge202021

Fødselsdato: 19. februar - 20. marts

Du vil føle dig en smule på udebane i denne uge, da du gerne vil gøre noget, som du aldrig har prøvet før. Har du mon oprettet en TikTok-profil, hvor du vil lave dansevideoer til? Uanset hvad det drejer sig om, vil du finde ud af, at du har en stor interesse for det. Derfor vil du også bruge meget af din tid på det. Sørg dog for, at det ikke tager al din tid, da du også har andre ting, du skal nå i løbet af ugen.

Ugens råd: Brug ikke al din tid på det

 

Fødselsdato: 21. marts - 19. april

Du bliver inviteret til en masse ting i denne uge. Måske har dine venner planlagt mange ting, som de gerne vil have dig med til? Du vil måske føle i løbet af ugen, at du også har brug for lidt tid til for dig selv, hvor du bare slapper af. Derfor er det helt okay, hvis du fortæller til dine venner, at du har brug for alenetid.

Ugens råd: Giv tid til dig selv    

Fødselsdato: 20. april - 21. maj

Du har mange ting at se til og en masse opgaver, der skal klares i løbet af denne uge. Men det bliver ikke noget problem for dig. Det kører nemlig for dig, og du føler, at du har overskud til det hele. Med lidt god vilje og hårdt arbejde kan det endda være, at du får afsluttet opgaverne før tid, så du har tid til hygge og afslapning senere på ugen.  

Ugens råd: Arbejd for det

 

Fødselsdato: 22. maj - 21. juni

I denne uge skal du arbejde sammen med andre. Er det mon i forbindelse med din skole? Du vil muligvis få muligheden for at vælge din egen makker til at arbejde sammen med. Stol på din mavefornemmelse og vælg den person, som du føler, at du har det bedst med. Det kan ende med at blive en stor succes.  

Ugens råd: Stol på din mavefornemmelse

 

 

Fødselsdato: 22. juni - 22. juli

I denne uge vil du opleve, at mange af dine nærmeste betror sig til dig. Det kan blandt andet være nogle af dine venner, der føler sig ekstra trygge ved dig, og derfor ønsker de at tale om noget, som de har gået inde med. Sørg for at være der for personerne, og giv dig god tid til at lytte og sætte dig ind i tingene.

Ugens råd: Vær der for personerne

Fødselsdato: 23. juli - 22. august

I denne uge får du lavet det sidste finish på nogle opgaver, som du har været i gang med i lang tid. Er det mon i forbindelse med din skole? Hvis du giver den hele armen, betaler det sig i sidste ende, og du kan derefter læne dig tilbage og nyde dit færdige resultat.  

Ugens råd: Arbejd for det

 

Fødselsdato: 23. august - 22. september

I denne uge har du mange opgaver at se til. Det kan måske godt virke lidt uoverskueligt for dig til at starte med, men når du først har fået overblikket over dem alle, bliver det lettere for dig. Husk på, at det også er okay, hvis du spørger om hjælp. Det kan lette lidt af presset fra dine skuldre.

Ugens råd: Spørg om hjælp

 

Fødselsdato: 23. september - 22. oktober

I denne uge vil du muligvis opleve, at du har brug for at lave nogle andre ting, end dem du plejer. Måske har du brug for en dag, hvor du kobler fra og forkæler dig selv med en omgang hjemmespa? Hvis du giver dig selv tid til at slappe af, vil det give dig nogle fornyet kræfter sidst på ugen.

Ugens råd: Slap af

 

Fødselsdato: 23. oktober - 22. november

I denne uge vil din familie fylde meget. I har en masse hjemlige pligter, som I skal have klaret sammen. Er I mon i gang med at renovere jeres hus? Uanset hvad det drejer sig om, er det vigtigt, at I arbejder sammen og sørger for, at I alle er enige i, hvad der skal ske. Så kan det nemlig ende med at blive rigtig godt.

Ugens råd: Arbejd sammen

 

Fødselsdato: 23. november - 21. december

I denne uge går du i gang med en masse nye projekter. Er det mon nogle af de kreative af slagsen? Dog har du også en masse uafsluttede projekter, som du er i gang med. Sørg for, at du ikke planlægger flere ting, end du kan klare. Lav gerne de gamle færdige, før du begynder på de nye.

Ugens råd: Planlæg ikke for mange ting

 

Fødselsdato: 22. december - 19. januar

Én særlig person vil fylde ekstra meget i denne uge. Er det mon den søde person fra din klasse, som du er lidt lun på? I vil bruge tid sammen i løbet af ugen og lære hinanden endnu bedre at kende. Måske er du en lille smule nervøs til at starte med, da du ikke har snakket så meget med personen førhen, men som tiden går, vil du hurtigt føle dig tryg.

Ugens råd: Brug tid med den særlige person

 

Fødselsdato: 20. januar - 18. februar

Du vil føle dig ekstra social i denne uge. Du har nemlig lagt en masse planer sammen med dine venner. Dog er der én særlig person, som vil kræve lidt ekstra af din tid. Er det mon din kæreste eller dit crush? Prøv at se, om du kan finde tid til alle. Det vil betyde meget for personerne, hvis du sætter en dag af til, at I kan hænge ud.

Ugens råd: Find tid til alle

 

Læs mere om

MegetMere