Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 17)

Af Tanja Hartmann 26. april 2021
I denne uge byder horoskoperne på en helt ny side af dig selv, som du ikke kendte til. De byder også på svære situationer, hvor du skal lære at sige fra. Læs med her og se, hvad dit horoskop siger om din uge.

Vi er netop gået ind i en ny uge, og det betyder selvfølgelig, at det nye horoskop er klar.

Er det mon i denne uge, at du oplever en helt ny side af dig selv? Eller er det i denne uge, at du skal lære at sige fra?

Find dit horoskop i galleriet herunder og læs, hvad stjernerne siger om din kommende uge:

Horoskopuge172021

Fødselsdato: 19. februar - 20. marts

I denne uge vil du tænke en del over din fremtid. Spekulerer du mon på, om du skal et år på efterskole, direkte på gymnasiet eller noget helt tredje efter sommerferien? Snak gerne med andre om dine tanker, det kan nemlig føles rigtig rart at få sat ord på det, man går inde med. Du kan blive overrasket over hvor god en hjælp dine nærmeste giver dig.

Ugens råd: Snak om dine tanker

Fødselsdato: 21. marts - 19. april

I denne uge bruger du meget tid hjemme hos dig selv. Det giver dig en indre ro, fordi du endelig kan slappe maks af. Har du mon været på farten det seneste stykke tid? Sørg for, at du kommer helt ned i gear. Forkæl gerne dig selv med nogle afslappende ting såsom at lytte til en podcast, lave yoga eller flade ud til en god serie.

Ugens råd: Få slappet af

Fødselsdato: 20. april - 21. maj

I denne uge kan du lægge en konflikt bag dig, som har fyldt rigtig meget. Har du mon følt dig uretfærdigt behandlet af en person? Du har endelig samlet dig modet til at sige fra. Det er nemlig vigtigt, at man ikke finder sig i alt. Du vil opdage, at du får det meget bedre, efter du har sagt ’stop’. Dine tætteste venner vil også være der til at støtte op om dig.

Ugens råd: Sig fra

Fødselsdato: 22. maj - 21. juni

Du har nogle opgaver i denne uge, som vil kræve meget af din tid. Er det mon i forbindelse med din skole? Du vil allerhelst have dem overstået med det samme, men du vil i løbet af ugen opdage, at det er godt, hvis du gør dig ekstra umage. Det kan nemlig gavne dig og give rigtig gode resultater i sidste ende.  

Ugens råd: Gør dig umag

Fødselsdato: 22. juni - 22. juli

I denne uge vil du opleve en helt ny side af dig selv. Måske plejer du at være den lidt stille type, som altid står i baggrunden, når der skal besluttes ting og sager. Men i denne uge kommer du til at gå forrest og være den, der træffer beslutningerne. Du har nemlig en masse gode idéer, som folk omkring dig bakker op om.

Ugens råd: Gå forrest

Fødselsdato: 23. juli - 22. august        

I denne uge vil du føle dig ekstra populær. Du vil nemlig opleve, at der er mange omkring dig, som gerne vil arbejde sammen med dig. Det kan være i forhold til store skoleopgaver. Det kan godt være svært for dig at vælge, og du kan muligvis ikke gøre alle glade. Det er derfor vigtigt, at du mærker efter indeni, hvem du har mest lyst til at arbejde sammen med.

Ugens råd: Mærk efter indeni

Fødselsdato: 23. august - 22. september

I denne uge har du en masse fritid til dig selv. Du har nemlig klaret alle de opgaver og pligter, som du skulle nå. Brug derfor tiden på nogle ting, som du synes, er sjove at lave. Det kan blandt andet være at bruge en masse hyggelig kvalitetstid samme med dine veninder. Det kan også være, at du hellere vil hygge alene med et kreativt projekt?

Ugens råd: Lav noget sjovt

Fødselsdato: 23. september - 22. oktober

Du tænker meget over dit image i denne uge. Du vil rigtig gerne have, at andre synes godt om dig. Men husk på, at det ikke er altafgørende, hvad andre mener. Det allervigtigste er, at du har det godt med dig selv og accepterer, den du er. Når du først gør det, vil du også opleve, at andres mening om dig bliver mindre vigtig.

Ugens råd: Acceptere dig selv

Fødselsdato: 23. oktober - 22. november

Du vil i denne uge have brug for ekstra hjælp. Måske har du nogle svære opgaver for i skolen? Det er helt okay at spørge andre om hjælp. Du vil opdage, at det især er personer, som er lidt ældre end dig, der kan give nogle gode fif. Det kan blandt andet være dine forældre eller andre voksne, du har nær.   

Ugens råd: Spørg om hjælp

Fødselsdato: 23. november - 21. december

I denne uge ønsker du at lave om på dit hjem. Overvejer du mon at indrette dit værelse på en helt ny måde? Inden du går i gang, er det en god idé, at du laver en plan over, hvordan det skal se ud. Så slipper du nemlig for at bruge alle dine kræfter på at flytte tingene frem og tilbage flere gange. Din familie står også klar til at give en hjælpende hånd.

Ugens råd: Lav en plan

Fødselsdato: 22. december - 19. januar

Denne uge bliver en smule presset for dig. Du har nemlig sagt ja til rigtig mange ting på én gang. Har du mon både skoleopgaver, aftaler med veninder og arbejde, som fylder? Det er helt okay at sig fra, hvis du kan mærke, at du ikke har overskud til det hele. Hellere være ærlig omkring det, end at du ender med at stresse dig selv.

Ugens råd: Sig fra

Fødselsdato: 20. januar - 18. februar

Din familie vil fylde meget i denne uge. Der kan opstå en konflikt mellem dig og et andet familiemedlem. Er det mon med din søster? Sørg for, at du på bedste måde får løst konflikten i stedet for at lade den gro. Når du først har gjort det, vil du opleve, at stemningen bliver god, og det giver plads til en masse familiehygge senere på ugen.  

Ugens råd: Løs konflikterne

Læs mere om

MegetMere