Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 15)

Af Tanja Hartmann 12. april 2021
I denne uge byder horoskoperne på fornyet energi, men de byder også på problemer, der skal løses. Læs med her, og se hvad dit horoskop siger om din uge.

Vi er netop gået ind i en ny uge, og det betyder selvfølgelig, at det nye horoskop er klar.

Er det mon i denne uge, at der vil opstå nogle problemer, som du skal løse? Eller er det i denne uge, at du får en fornyet energi, som du kan bruge på dig selv og andre?

Find dit horoskop i galleriet herunder og læs, hvad stjernerne siger om din kommende uge:

Horoskopuge152021

Fødselsdato: 19. februar - 20. marts

Du har masser af energi i løbet af denne uge. Brug den på dig selv og lav nogle ting, som du har lyst til. Hvad end det er noget aktivt som at løbe en frisk tur, eller om det er noget mere afslappende som at hygge med et kreativt projekt. I weekenden kan du se frem til en masse forkælelse. Er det mon af dine forældre?

Ugens råd: Brug energien på dig selv

Fødselsdato: 21. marts - 19. april

I denne uge vil du få en masse opmærksomhed. Derfor er det en god tid til at komme ud med alt det, som du har på hjertet. Er der mon et særligt emne, som du gerne vil gøre andre klogere på? Husk dog på, at det måske ikke er alle, som er enige med dig. Lad det ikke forhindre dig i at sige, hvad du tænker, men giv plads til at der kan være forskellige meninger.

Ugens råd: Kom ud med det, du har på hjertet

Fødselsdato: 20. april - 21. maj

Der er noget, som har gået dig på i længere tid. Er du mon blevet uvenner med en tæt ven? Hvad end problemet er, vil du i denne uge endelig løse det. Sørg for at få snakket ud om tingene, så kan du nemlig lægge det hele fra dig og komme videre. Du vil opleve, at du får det meget bedre efter.   

Ugens råd: Få snakket ud om tingene

Fødselsdato: 22. maj - 21. juni

I denne uge skal du samarbejde med andre. Det kan blandt andet være i forbindelse med en skoleopgave. Din gruppe ser op til dig, og derfor vil det også være dig, der tager mange af beslutningerne. Sørg dog for, at du også giver plads til de andre i gruppen. Det vil gå jer allerbedst med opgaven, hvis I arbejder tæt sammen.  

Ugens råd: Giv plads til alle

Fødselsdato: 22. juni - 22. juli

Du går en rigtig travl uge i møde. I løbet af hverdagene vil du have meget at se til både i forbindelse med din skole og din fritid. Men i weekenden kan du slappe af. Det vil være en god ide, hvis du kommer helt ned i gear. Du kan blandt andet slappe af med en god lydbog i ørerne

Ugens råd: Kom ned i gear

Fødselsdato: 23. juli - 22. august

Din energi vil være helt i top i denne uge, og du vil rigtig gerne bruge den på andre mennesker. Du kan blandt andet lave nogle aftaler sammen med dine veninder. Her kan I lave hyggelige ting sammen såsom at bage en lækker kage, se en sjov film eller tage flotte billeder af hinanden til jeres Instagram.

Ugens råd: Brug din energi på andre

Fødselsdato: 23. august - 22. september

I denne uge har du rigtig mange planer, og det kan godt stresse dig en lille smule. Sørg for at få et overblik over alle de ting, som du skal nå. Du kan eksempelvis skrive dem ned i en lille notesbog, så er de nemmere at håndtere. Sidst på ugen kan du slappe lidt mere af.

Ugens råd: Få et overblik over det, du skal

Fødselsdato: 23. september - 22. oktober

I starten af ugen vil der være nogle problemer i din familie. Det er vigtigt, at I får løst dem på en god måde. Når først I har fået snakket ud om tingene, vil du mærke, at du får det bedre. Sidst på ugen er det plads til, at I kan hygge sammen. Måske I vælger at tage på en hyggelig familietur?  

Ugens råd: Få løst problemerne

Fødselsdato: 23. oktober - 22. november

I denne uge vil din sundhed være i fokus. Overvejer du mon, om du skal starte til en fritidssport? Det kan være en ide, at du spørger andre til råds først. Måske du har nogle veninder, der går til en særlig sport. De kan fortælle dig om den, så du bedre kan beslutte dig for, hvad der er noget for dig.

Ugens råd: Spørg andre til råds

Fødselsdato: 23. november - 21. december

Du har en masse gode ideer for tiden, som du gerne vil gøre noget ved i denne uge. Er det mon nogle kreative nogle af slagsen? Du har svært ved at udføre dem alene. Prøv at spørger andre om hjælp. Det kan være, at de også har nogle gode forslag til dine ideer.  

Ugens råd: Spørg andre om hjælp

Fødselsdato: 22. december - 19. januar

En fra din familie har brug for din hjælp i denne uge. Er det mon en bror, søster eller en helt tredje? Personen er lidt ked af det for tiden og har brug for at snakke med en. Sørg for at være der for personen. Det vil personen helt sikkert sætte stor pris på.

Ugens råd: Vær der for personen

Fødselsdato: 20. januar - 18. februar

Heldet er med dig i denne uge. Derfor er det muligvis nu, at du skal hoppe ud i det, som du har tænkt over i et stykke tid. Er der mon et fritidsjob, som du har gået og drømt om? Så er det måske nu, at du skal søge det. Det kan også være, at der er en helt særlig person, som du har et godt øje til. Måske du bør tage kontakt til personen i denne uge?  

Ugens råd: Hop ud i det

Læs mere om

MegetMere