Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 1)

Af Redaktionen 4. januar 2021
I årets første uge byder horoskoperne på forandringer, kærlighed og nye muligheder. Læs med her, og se hvad dit horoskop siger.

Endelig kan vi skrive 2021 i kalenderen, og det betyder, at årets første ugentlige horoskop er klar. 

Går du en uge i møde, hvor du skal være sammen med din familie, eller skal du mon i gang med nye projekter? 

Find dit horoskop i galleriet herunder og læs, hvad stjernerne siger om din første uge i 2021. 

Ugenshoroskoper(uge12021)

Ugens horoskop

Årets første uge står i forandringernes tegn. Nu kan du nemlig endelig komme videre efter en lang periode, hvor dagene har bestået af det samme. Det er tid til at fokusere på noget nyt. Måske skal du sætte et helt nyt projekt i gang?

Ugens råd: Tro på dig selv.

Ugens horoskop 

I løbet af ugen kommer fællesskaber til at fylde mere, end hvad de har gjort i et stykke tid, og det er virkelig noget, som du har savnet. Du skal i øvrigt være forberedt på, at der kan komme nogle uenigheder, men det skal nok løse sig igen.

Ugens råd: Hjælp der hvor du kan.

Ugens horoskop

I denne uge skal du være mere forsigtig, end du plejer, og særligt når det gælder regler og love. Du skal desuden passe på med, at du ikke lover mere, end du kan leve op til, og derfor kan det også være en god idé at skrue lidt ned for dine aftaler.

Ugens råd: Det er helt okay at sige nej.

Ugens horoskop 

I starten af ugen har du mange tanker, som fylder. Det bedste du kan gøre, for at dine tanker ikke bliver til bekymringer, er at sætte ord på det, du går og spekulerer over. Du kunne fx skrive det ned i en notesbog eller tale med din mor om det.

Ugens råd: Lyt til din krop.

Ugens horoskop

I starten af ugen vil der være en forhindring, som du skal overvinde, og det kan derfor godt være en lidt hård start på året. Sidst på ugen vender det sig dog, og du kan igen nyde din frihed og din weekend.

Ugens råd: Vær’ tålmodig.

Ugens horoskop

Du er meget opmærksom på dem, du holder allermest af. Det gør også, at du må lægge øre til andres problemer. Du er heldigvis en god veninde, så her er det dig, der kommer med gode råd, og det kan i høj grad hjælpe.

Ugens råd: Del ud af din erfaring.

Ugens horoskop

Det er tid til at genoptage nogle af de opgaver, du slap, inden du gik på juleferie. Måske har du stadig en aflevering, som du ikke er færdig med, eller måske har du stadig gang i et DIY-projekt? Du er indstillet på at ordne opgaverne ordentligt, og du skal derfor ikke presse dig selv.

Ugens råd: Brug din kreativitet.

Ugens horoskop

Du har brug for nye muligheder, og det er tid til at komme videre. Måske overvejer du at søge et job, eller måske har fundet på nye, kreative opgaver? Det er desuden en god uge, som kan stå i kærlighedens tegn.

Ugens råd: Lyt til din mavefornemmelse.

Ugens horoskop

Det tegner til at blive en social uge i forhold til, hvad du har været vant til på det seneste. Måske har du mange aftaler på FaceTime, Zoom eller Teams? Du er meget populær, men du skal huske, at det stadig er begrænset, hvor mange du kan ses med.

Ugens råd: Brug de digitale muligheder.

Ugens horoskop

I starten af ugen har du gang i en masse ting, men uanset hvilken situation du befinder dig i, skal det hele nok løse sig. I slutningen af ugen kan du nyde en vis opmærksomhed, og måske er der endda lidt kærlighed i luften?

Ugens råd: Tag det med ro.

Ugens horoskop

Det kan være en god idé at skrue lidt ned for dine forventninger til det nye år. Man vil jo hellere have, at året overrasker, fremfor det skuffer. Det er tid til at droppe måden, du plejer at ordne ting på, for nu er det nye tider, og det kan derfor gavne at se tingene an på en helt ny måde.

Ugens råd: Brug din familie.

Ugens horoskop

Du har i lang tid haft svært ved at udfolde dig på den ene eller den anden måde. Nu er det nye tider, og det betyder, at du kan træde i karakter og handle i højere grad, end du gjorde før. Måske er der nye ting, som du skal sætte i gang?

Ugens råd: Se fremad.

MegetMere