Horoskoper & astro

Ugens horoskoper (uge 1)

Af redaktionen 28. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
SÅ blev det 2019! Et nyt år bringer altid alt muligt nyt med sig, men hvordan starter det nye år for dig?
Bliver du forelsket, skal du lave om på værelset eller måske koncentrere dig lidt mere i skolen?! Læs årets første horoskop i galleriet nedenfor!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ugens horoskoper (uge 1):

Ugenshoroskper(uge1)2019

Tag dig god tid til at holde nytår! Også selvom du har travlt med skole og familie! For du har behov for lige at mærke efter, hvad der egentlig sker omkring dig og alle de ting, du har gang i. Er dine ideer overhovedet mulige? Der er mange forventninger til dig nytårsaften, for du er jo – som altid – festens midtpunkt! Bare vær dig selv, så bliver det en megagod aften.
Ugens råd: Overvej, hvilke ideer, du skal føre ud i livet.

Foto: Shutterstock

Tiden går bare aaalt for hurtigt – så du er nødt til at stoppe op og finde et nytårsforsæt, der
måske har noget med din kreativitet at gøre. Måske føler du dig underligt blokeret i at folde dig ud, og det kan du altså gøre noget ved i denne uge. Du er normalt god til at finde på løsninger – og denne
gang får du en rigtig god idé, der vil lykkes for dig.

Ugens råd: Lad din kreativitet og dine ideer guide dig!

Foto: Shutterstock

Dine relationer er i fokus, specielt, hvis du har en kæreste eller ser en. I forbindelse med nytåret er det tid til, at du overvejer forholdet – er du tilfreds med det, eller kræver det en indsats? Du skal også overveje, hvordan I kan samarbejde bedre i din klasse. Det vil hjælpe dig med en weekendtur et eller andet nyt sted hen.

Ugens råd: Overvej dine relationer!

Foto: Shutterstock

Du bliver nødt til at få ordnet nogle praktiske ting i det nye års første dage. Det er nu, du skal få ryddet op på værelset, få sorteret i dit tøj eller ryddet op i dine skoleting. Du har det med at overspringshandle, men det skal der altså gøres noget ved nu. Lykkes det, vil du få en langt bedre start på det nye år.

Ugens råd: Tag dig sammen og drop dovenskaben.

Foto: Shutterstock

Hvis du bliver oppe længe nytårsaften, vil du opleve, at stemningen ændrer sig rigtig meget – på den gode måde! Det vil også gøre det nemmere for dig at komme gennem årets første dage, specielt fordi, du har truffet en beslutning, som du er glad for! Din gode energi kommer tilbage, og du føler dig endelig hjemme og godt tilpas!

Ugens råd: Stol på dig selv og mærk roen.

Foto: Shutterstock

Du har – synes du selv – en masse gode ideer, men det er ikke sikkert, at andre er lige så vilde med dem som dig. Det kan være klogt, hvis du ser liiidt mere realistisk på de ideer, du har gang i lige nu. Du kan godt opleve at være udfordret i den første uge af det nye år – du har nemlig brugt liiidt for mange penge henover julen! Så planlæg økonomien og tjek din konto.
Ugens råd: Vær varsom med pengene og læg et budget.

Foto: Shutterstock

Nytårsaften kan du komme til at føle, at det hele ikke er nok. Du vil vildt gerne være i godt humør og feste, men der er en eller anden grund til, at dit humør alligevel ikke er heeelt, som det plejer. Prøv at acceptere, at tingene er, som de er, for din energi vender tilbage, og du får det langt bedre i løbet af ugen.

Ugens råd: Hvil i dig selv og menneskene omkring dig.

Foto: Shutterstock

Du har brugt vildt meget tid på venner og veninder på det sidste, og nu er det altså tid til, at du fokuserer på dig selv og dine egne behov! Men inden da har du nogle opgaver eller projekter, du gerne lige vil færdiggøre. I weekenden får du mere energi, og du ser anderledes på tingene.

Ugens råd: Mærk efter!

Foto: Shutterstock

Nytårsaften bliver følelsesmæssig og meget intens – altså på den gode måde! I denne uge skal du overveje, hvordan du bedst starter det nye år. Du har nemlig lige været igennem en vinterperiode, hvor du ikke har haft særlig meget energi. Men nu er det tid til et comeback! Dit forhold og dine andre relationer har været i fokus længe – og nu er det tid til, at du koncentrerer dig om dig selv.

Ugens råd: Gør, hvad du vil!

Foto: Shutterstock

Du har det bedst, hvis du i år kan fejre nytårsaften lidt væk fra store fester, larm og uro.
Hvis du skal til stor fest, vil du foretrække at sidde lidt mere stille i hjørne og have en god samtale med en veninde eller dit crush. Du kan have lidt svært ved at være i godt humør i de første par dage i det nye år – men det bliver bedre og bedre i løbet af den første uge.

Ugens råd: Tag en dag ad gangen og stress ikke.

Foto: Shutterstock

Det nye år starter vildt godt ud, og du har megameget energi! Allerede den 1. januar kan du mærke, at du har overskud til det nye år! Du bruger lidt tid på at planlægge ugen, og du har alle muligheder foran dig: Du skal bare vælge, hvad du vil gå efter. Hvis du har et arbejde, så skal du være opmærksom på, at der måske vil være forandringer!

Ugens råd: Grib mulighederne!

Foto: Shutterstock

Nytåret går, som det skal, men du holder dig en smule tilbage. Du følger med, men du holder stadig lidt afstand til nogle af dem, du har omkring dig. Der er noget med familien, som du må tage dig af. Det skal løses, og det kan ikke vente til en anden dag. Nymånen på søndag vil
hjælpe dig med at finde løsninger og ideer, og den vil få dig til at se lidt anderledes på tingene.

Ugens råd: Fokuser på din familie.

Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste