horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge1)

Af Redaktionen 2. januar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er der romantik i luften, eller skal du måske udnytte din ekstra energi og dyrke lidt motion? Læs dit horoskop for ugen her.

Så er vi allerede godt i gang med år 2017, men hvordan mon din første uge i det nye år bliver? Find ud af det her!

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Måske skal du huske at lytte til, hvad andre siger, og det kan være, du står over for en stor beslutning, som du måske lige skal vente lidt med at bestemme dig endeligt omkring. For et helt særligt stjernetegn bliver det en uge fyldt med romantik!

Læs dit horoskop for uge 1 herunder:

Horoskopuge1

Din uge bliver måske lidt træls, for du kommer til at møde modstand og konflikt, som du ikke er forberedt på. Husk, at problemerne nok skal blive løst, uanset hvor store de er.Ugens råd: Gå en tur i frisk luft.
Foto: Shutterstock
Du har virkelig travlt for tiden, og det er supersvært for dig at nå det hele, selv om du virkelig gerne vil. Øv altså!Ugens råd: Husk at slappe af.
Foto: Shutterstock
Der sker nogle uventede ting i dit liv, men du kan desværre ikke gøre så meget for at undgå det. Prøv at tænke anderledes og vende de negative tanker til positive tanker, så du bliver glad.Ugens råd: Alenetid er vigtigt for dig.
Foto: Shutterstock
Der er virkelig meget sygdom og forkølelse i luften for tiden, og det kan ramme dig i denne her uge. Pas på dig selv med motion og sund mad.Ugens råd: Slap af, hvis du bliver syg.
Foto: Shutterstock
Du taler rigtig meget om dig selv for tiden, og det er der nogle, der godt kan blive lidt trætte af … Skru en lille smule ned for det, men husk, at det også er helt okay, at man er glad for sig selv.Ugens råd: Gør det, du er god til.
Foto: Shutterstock
Brug en masse tid sammen med dine veninder, for de er jo det allerbedste selskab, du kan få, og I nyder virkelig at hænge ud sammen for tiden.Ugens råd: Husk også at være sammen med din familie.
Foto: Shutterstock
Du går rundt i en lyserød verden fyldt med kærlighed, uanset om du har en kæreste eller bare er smaskforelsket. Nyd det – det er jo SÅ dejligt!Ugens råd: Gør det, du har lyst til.
Foto: Shutterstock
Du er virkelig god til at lytte til dig selv lige for tiden, og det er bare så godt, for du kommer virkelig til at fremstå som om, du har 100 procent styr på dit liv.Ugens råd: Tag det med ro nogle gange.
Foto: Shutterstock
Åh åh … Du kommer måske op at skændes med en person i denne uge, og det kan du godt blive ret ked af, for du kommer til at tage tingene alt for nært lige for tiden.Ugens råd: Tænk, før du taler.
Foto: Shutterstock
Er der nogle vigtige ting, du skal nå i denne her uge? Sørg for at gøre det inden torsdag, for du har mest energi i starten af ugen.Ugens råd: Overvej dine beslutninger grundigt.
Foto: Shutterstock
Du er superkreativ for tiden, og alle dine projekter lykkes for dig. Hvis du har brug for inspiration, så vær sammen med en masse andre personer – det kan hjælpe meget.Ugens råd: Inviter en sød fyr på date.
Foto: Shutterstock
Dit liv er fyldt med romantik, og det er virkelig dejligt, men det er også ret svært for dig at finde ud af dine følelser for i det ene øjeblik er du vildt forelsket og i det næste øjeblik er du ret trist. Ugens råd: Lyt til dit hjerte.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om