Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 9)

Af Redaktionen 26. februar 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad mon stjernerne fortæller om din uge? Find ud af det lige her i ugens horoskop for uge 9!

Er det mon dig, der møder din eneste ene i weekenden? Eller skal du måske prøve at styre dit temperament lidt ekstra i løbet af ugen? Find ud af det her i horoskopet for uge 9.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs ugens horoskop i galleriet herunder!

Uge92018-ugenshoroskop

Hvis du godt kan lide at være kreativ, så byder denne uge på masser af inspiration til dine projekter. Der vil også gå en masse nye ting op for dig, så du føler, at du bliver meget klogere på verden omkring dig. Hvis du har en kæreste, så vil personen sige de helt rigtige ting til dig i denne uge.Ugens råd: Vær kreativ.
Du er meget sammen med familien i denne uge, og selv om det er dejligt, kan der også opstå lidt dårlig stemning. Heldigvis er du god til at bløde stemningen op, hvis du bare forbereder dig lidt, og så kan du analysere situationen over for de andre i familien – hvilket faktisk vil hjælpe ret meget! I weekenden kommer du meget tæt på en anden person.Ugens råd: Prøv at se tingene fra alle sider.
Du er lidt i tvivl, om du har forstået tingene rigtigt i denne uge. Der er nemlig mange personer, der byder ind med deres version af en sag, og det gør dig usikker. Hvem taler sandt, og hvem lyver? Vent med at beslutte dig for noget, indtil tingene er faldet lidt til ro.Ugens råd: Træk vejret en ekstra gang.
Du kan nemt blive misforstået i denne uge, så derfor skal du holde hovedet koldt og tænke godt over, hvad du siger. Det er vigtigt, at du får stoppet de løgne, der bliver fortalt – især om dig selv. Hvis du gerne vil ændre lidt på folks opfattelse af dig, så er det nu, du skal prøve at ændre det.Ugens råd: Husk på, hvem du er.
Du er lidt sur og irriteret i starten af ugen, og det kan have noget at gøre med, at du ikke får brugt den energi, du har i kroppen. Du kan nemt komme til at sige nogle ting uden at have tænkt dig om, og det kan skabe misforståelser og sladder.Ugens råd: Prøv at smile lidt mere.
Du er i lidt dårligt humør midt på ugen, og det har højst sandsynligt noget at gøre med tekniske udfordringer. Du kan hurtigt komme til at fare op, men heldigvis falder dit temperament hurtigt til ro igen. Hvis du har en kæreste eller et crush, så bliver det en rigtig god uge for jer.Ugens råd: Prøv at slappe lidt af.
Du føler, du har styr på dine ting, og det er en god uge til at få dine drømme og idéer til at gå i opfyldelse. Du får en rigtig god idé sidst på ugen, og det gør dig i godt humør at arbejde videre med den idé.Ugens råd: Følg din mavefornemmelse.
Du har meget at se til, og det hjælper ikke på det, at der i starten af ugen kan opstå nogle samarbejdsproblemer med dine klassekammerater. Heldigvis er du god til at løse konflikter. Hvis du har en kæreste eller et crush, får I nogle gode oplevelser sammen i weekenden.Ugens råd: Lev i nu’et.
Der kommer til at ske flere spændende ting i denne uge! I midten af ugen vil en person støtte dig og hjælpe dig med at få en sandhed frem, og i weekenden får du et spændende tilbud – men tænk dig lidt om, før du siger ja.Ugens råd: Tænk dig godt om.
I denne uge skal du bevare overblikket, for der kommer til at ske mange ting, og lige nu kan du godt fare vild i dine tanker. I løbet af ugen kan der dukke en interessant person op i dit liv – måske et familiemedlem, du ikke kendte i forvejen?Ugens råd: Bevar overblikket.
I denne uge er det vigtigt, at du ikke bare går din egne veje, men at du lytter til andre og viser medfølelse. Ellers kan der opstå uro og sladder i venindegruppen. I forvejen ser du lidt anderledes på tingene, end veninderne gør, og det kan også skabe nogle skænderier.Ugens råd: Lyt til andre.
Det bliver en rigtig god uge, og du vil få ret meget ud af den, hvis du bare spiller dine kort rigtigt. Du føler en indre styrke, selv om der måske dukker nogle ting fra fortiden op. Torsdag sker der noget fedt rent pengemæssigt, og i weekenden er der stor chance for, at du møder den eneste ene!Ugens råd: Glæd dig!