Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 9)

Af Redaktionen 24. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bliv godt klædt på til den kommende uge med ugens horoskop. Måske venter der nogle overraskelser til dig?

Hvis du kommer i problemer i denne uge, er det ret fedt at være forberedt og vide, hvordan du skal tackle dem. Samtidig er det også lidt lækkert at få et smugkig, hvis der skulle ske noget helt vildt godt i denne uge! Læs horoskopet, og bliv klogere!

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Læs dit horoskop i galleriet:

Horoskop(uge9)

Samarbejde er i centrum for dig i denne uge, men du har svært ved, at andre blander sig i det, du skal. Du går dine egne veje og har et stort behov for at være fri til at gøre præcis det, du vil. Du er ret utålmodig, og det lægger alle mærke til. Ugens råd: Det kan være en fordel for dig lade andre blande sig, så du kan få hjælp og opbakning.
Du er ret utilfreds med mange ting, og det har du svært ved at skjule. Du har heller ikke lyst til at skjule det, men som tingene ser ud lige nu, er det den bedste løsning. Så får du også en chance for at tænke nogle ting igennem, inden du beslutter dig for noget. Du har meget fokus på dine penge i denne uge, og det kan både gå godt og skidt.Ugens råd: Det bedste, du kan gøre, er at holde sig på sidelinjen og holde lav profil.
Der er ekstra meget fokus på skolen og din fremtid for tiden, og du er måske usikker på, hvad du skal i fremtiden. Der er mange muligheder, og flere af dem virker meget interessante, men de er nok ikke særligt realistiske for dig. Lige pludselig vil det gå op for dig, hvad du vil.Ugens råd: Du kan godt blive misforstået af andre, så vær tydelig, når du siger, hvad du mener.
Du har mange drømme om fremtidige projekter, og du får lyst til at gøre noget ved dem i denne uge. Det er en god idé at bede nogle om råd, så du kan komme ordentligt i gang. Nogle af dine planer er måske ikke særligt realistiske og kommer ikke til at holde, men det vigtige er, at du tror på dem.Ugens råd: Lyt til din mavefornemmelse. Det er det eneste, du har at gå efter lige nu.
Du går meget op i, at andre får et godt indtryk af dig og det, du siger. Der er også ret stor sandsynlighed for, at folk vil tænke godt om dig, men du kan også komme til at virke utroværdig, når du forsøger at være så ærlig som muligt. Først på ugen kommer du nemt til at diskutere med andre.Ugens råd: Vær den, du er, og vis både dine gode og dine dårlige sider.
Du kommer til at se dit forhold på en ny måde først på ugen, og det får dig til at tænke over tingene. Du bliver i tvivl om, hvordan det bliver fremover mellem dig og ham, du kan lide. Hvis du er single og gerne vil have en kæreste, er der gode chancer for, at der sker noget romantisk – især i weekenden.Ugens råd: Pas på, for der er rigtig mange misforståelser i denne uge.
Du finder ud af, at du ikke kommer længere med en sag, der præger dit forhold. I er dårlige til at samarbejde, og du får ikke den opmærksomhed og respekt, du har behov for. Du trækker dig lige så stille tilbage og ser, hvad der kommer til at ske. For det vil kræve rigtig meget at blive enige.Ugens råd: Vent med at tage den endelige beslutning til senere på foråret.
Foto: Shutterstock
Du bliver meget overrasket over nogle ting, der kommer til at ske i starten af ugen. Du har i lang tid arbejdet rigtig hårdt både i skolen og i andre sammenhænge, og det kan du mærke nu, for du er ret udkørt. Der er ikke andet at gøre end at huske at tage den med ro. Sidst på ugen finder du heldigvis en god balance med dine arbejdsopgaver igen. Men kærligheden kommer til at afbryde dine planer. Ugens råd: Forsøg at bevare roen og overblikket.
Foto: Shutterstock
Du bliver meget følsom og får svært ved at styre dit temperament. Tingene virker for uoverskuelige og ude af kontrol, og derfor må du bare prøve at gøre det så godt, du kan. Der sker hele tiden nye og uventede ting, og du vil gerne reagere på den rigtige måde, men det kan være svært. Du må vente med at gøre noget ved tingene, til der er kommet lidt mere ro på igen.Ugens råd: Få styr på nogle misforståelser i din familie.
Foto: Shutterstock
Der er en udfordring i din familie, og der skal gøres noget. Det sker heldigvis helt af sig selv i starten af ugen. Det kan være svært at berolige din familie, og du bliver i tvivl, om du gør det rigtige. Men du vil være god til det, fordi du er rolig og fornuftig. Ugens råd: Der er brug for forandring, så tingene bliver gjort på en ny måde.
Foto: Shutterstock
Du siger din mening, og det er ikke alle, der kan lide det, du siger. Dine meninger og holdninger kan godt være meget anderledes end andres, og nogle kan have svært ved at forholde sig til det, du siger. Men du tror på dig selv, også selv om det kræver en masse arbejde at få din vilje.Ugens råd: Du ser pludselig nye muligheder for at tjene penge.
Foto: Shutterstock
Du er utålmodig, og dit humør svinger meget, og det er du dårlig til at skjule. Du har svært ved at styre dit temperament, og du kan hurtigt komme til at sige eller gøre noget, der provokerer og chokerer andre. Men du må stå til at ansvar for det, du siger og gør, for det kan ikke trækkes tilbage.Ugens råd: Vent med at træffe store beslutninger til næste uge.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om