Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 8)

Af Redaktionen 17. februar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Endnu engang er det blevet tid til ugens horoskoper. Læs her, hvordan din uge bliver i følge stjernerne!

Tyren kan føle sig lidt uheldig, Løven er fuld af gode idéer og Skorpionen kan glæde sig til en overraskelse!

Det er noget af det, som ugens horoskoper fortæller om.

Find dit stjernetegn i galleriet herunder og læs, hvordan din uge bliver!

Horoskoperuge82020

Ugens horoskop

I denne uge dagdrømmer du nok en del og forsvinder lidt ind i din egen verden. Men du vil rigtig gerne hjælpe andre, hvis de har brug for det. Derfor kan det en gang i mellem være en god idé at huske på at være opmærksom på det, der foregår omkring dig – og de mennesker, der er omkring dig. Det kan også være en god idé at spørge ind til dine veninder, hvis du kan mærke på dem, at der er noget i vejen.

Ugens råd: Snak med dem, der er omkring dig.

Foto: Shutterstock
Ugens horoskop

Du er fyldt med energi og gode idéer for tiden, men det kan godt være at nogle af dine idéer, er lidt dyre at føre ud i livet … Men du kan jo prøve at undersøge, om der er andre måder at gøre det på? Hvis du er heldig, kan det også være, at dine forældre måske gerne vil hjælpe dig med det – eller vil lade dig tjene lidt ekstra lommepenge! Sidst på ugen bliver du overrasket …

Ugens råd: Tænk kreativt!

Foto: Shutterstock
Ugens horoskop

Af og til kan du godt føle, at der er et pres på dig. Det kan for eksempel være, at du føler, at der bliver forventet noget helt bestemt af dig i skolen – og det kan godt ødelægge dit humør en smule. Hvis du har brug for det, så kan det være en god idé at snakke med nogen om det. Du er god til at lytte til andre og se tingene fra forskellige synspunkter – og det er en virkelig god ting at kunne!

Ugens råd: Fortæl dine nærmeste, hvordan du har det.

Foto: Shutterstock
Ugens horoskop

Du er rigtig god til at hjælpe både dine veninder og din familie, når de har brug for det. Men af og til kan du måske godt føle, at du ikke gør en forskel, selv om du rent faktisk gør. Du er nemlig både god til at spørge ind til andre, lytte og give råd – og det sætter de helt sikkert pris på! I øjeblikket har du nok ikke så meget tålmodighed, som du plejer …

Ugens råd: Prøv at være tålmodighed.

Foto: Shutterstock
Ugens horoskop

Hvis du har vinterferie i denne uge og skal på ferie eller tur med familien, så kan du godt glæde dig! Uanset om du har ferie eller ej, så vil du rigtig gerne bruge tid med dem, som du holder rigtig meget af. Du elsker at få gode råd af dine veninder – måske fordi de ser lidt anderledes på tingene, end du selv gør? I er gode til at inspirere hinanden og lære af hinanden.

Ugens råd: Brug masser af tid med dine veninder!

Foto: Shutterstock
Ugens horoskop

Du er fuld af gode idéer i skolen og dine klassekammerater er helt med på dem. Hvis du gerne vil gøre et godt indtryk på en bestemt person, så kan det være, at du skal prøve at skille dig lidt ud – men du skal selvfølgelig stadig være dig selv. Hvis det er dit crush, du gerne vil gøre et indtryk på, så kan det være at du selv skal tage initiativ til at spørge, om I skal hænge ud?

Ugens råd: Vær modig!

Foto: Shutterstock
Ugens horoskop

Du kan se frem til at blive overrasket i løbet af ugen – og det har muligvis noget med kærlighed at gøre. Det kan for eksempel være at du får en helt uventet besked fra dit crush?! Det kan godt være, at overraskelsen kommer lidt bag på dig, men hvis du er nysgerrig og åben, så skal det nok gå godt.

Ugens råd: Vær nysgerrig!

Foto: Shutterstock
Ugens horoskop

En af dine drømme eller ønsker er ved at gå i opfyldelse, men du har svært ved at tro på det. Det kan for eksempel være at du endelig har fået lov til at få et nyt værelse eller at du er kommet ind på den efterskole, du har drømt om i lang tid. Det gør dig glad, når dit værelse er hyggeligt og ordentligt.

Ugens råd: Tro på dig selv og dine drømme!

Foto: Shutterstock
Ugens horoskop

Hvis du har nogle lektier eller andre praktiske ting, som du er kommet lidt bagud med, så får du endelig klaret det hele! Du har nemlig meget mere energi i denne uge og du er meget positiv – og dit gode humør smitter af på dine veninder. Hvis der er noget, du troede ikke kunne lade sig gøre, så ser det ud til, at det måske slet ikke er så umuligt alligevel!

Ugens råd: Nyd at du har masser af energi!

Foto: Shutterstock
Ugens horoskop

Hvis du snart skal i gang med en stor opgave i skolen, så kan det godt betale sig at bruge ekstra god tid på at finde frem til nogle gode bøger og hjemmesider, som du kan bruge. I skolen er det en god idé at være nysgerrig – så bliver det nemlig lidt sjovere. Hvis du synes, at lektierne bliver lidt for kedelige, så kan det være, at du skal gøre lidt ekstra for at gøre det til en hyggelig ting?

Ugens råd: Hvis du er positiv omkring skolen, bliver det helt sikkert sjovere!

Foto: Shutterstock
Ugens horoskop

Du føler dig lidt uheldig for tiden og du kan også godt føle, at andre ikke tager dig og dine forslag seriøst. Derfor har du det bedst med at holde dig lidt i baggrunden, hvis du for eksempel bliver spurgt om noget i skolen. Men det kan altså være en god idé at tage en snak med nogen om det, så du ikke skal gå rundt med dine følelser alene.

Ugens råd: Del dine tanker med nogen.

Foto: Shutterstock
Ugens horoskop

I denne uge er det ekstra vigtigt, at du mærker efter, hvad du har brug for eller lyst til. Måske tænker du ikke så meget over det normalt, men det vil være rigtig godt for dig at mærke efter i maven. Hvis du går og drømmer om noget, så ser det ud til, at det går i opfyldelse meget snart. Men det sker ikke nødvendigvis af sig selv, så måske du skal bruge mere energi på at nå dine drømme?

Ugens råd: Mærk efter, hvad du har lyst til.

Foto: Shutterstock

MestLæste