Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 8)

Af Redaktionen 19. februar 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad siger stjernerne om din uge? Find ud af det lige her i ugens horoskop for uge 8.

Kommer der til at ske spændende ting med dit crush i denne uge, eller bliver det nogle dage, hvor der opstår lidt skænderier mellem dig og dine klassekammerater? Find ud af det i ugens horoskop!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs horoskopet for uge 8 herunder:

Uge82018-ugenshoroskop

Det kan i denne uge være svært for dig at vide, hvor og hvornår du skal bruge mest energi. Du ville allerhelst gerne rejse, men eventyr kan findes på mange andre måder. Du kan for eksempel prøve nye aktiviteter og møde nye mennesker. Det, du arbejder med i skolen lige nu, er noget, du går meget op i.Ugens råd: Prøv én ny ting hver dag i ugen.
Selv om du nogle gange har svært ved at holde koncentrationen i skolen, så vil du alligevel i den første del af ugen have en god plan, som sørger for, at du får klaret dine ting. Hen imod weekenden vil det dog være sværere at holde koncentrationen. På søndag vil du møde en særlig person, som du vil tænke meget på.Ugens råd: Gør dit bedste, og spørg dine forældre eller venner om hjælp, hvis du har brug for det.
Denne uge er især velegnet til at samarbejde – enten med en klassekammerat eller med dit crush. Stemningen er nemlig helt i top, og I forstår virkelig hinanden. Det er dog vigtigt, at du er helt klar omkring, hvad du mener!Ugens råd: Forklar dig.
Det er vigtigt for dig at fremstå så tjekket som muligt i denne uge, og du har især gode muligheder for at stramme op på dit image, så du udstråler selvtillid. Desuden er der gode muligheder for at dele følelser og meninger – især med dit crush. Er du single og har lyst til at finde en kæreste, så er der gode chancer for at møde en sød fyr i weekenden.Ugens råd: Husk at værdsætte dig selv.
Du har gang i mange forskellige ting i denne tid, og du kan holde til det, fordi du har masser af energi, og du føler dig stærk. Du vil gerne gøre en forskel og gøre noget godt for andre. Du fornemmer alligevel lidt utilfredshed fra din kæreste eller bedste veninde i løbet af ugen, men det viser sig først rigtigt i weekenden. Når det sker, er det en god idé at lytte og prøve at forstå, hvordan de har det.Ugens råd: Lyt til dem du elsker, og tro på dig selv!
Du er særlig fokuseret på familien i denne tid. Hvis du en gang imellem føler dig lidt rastløs, så er det helt normalt. For at hjælpe på de, kan du af og til tage på små ture. Det kan være så simpelt som en tur til stranden eller en gåtur i skoven - bare det er et sted, hvor der er fri natur.Ugens råd: Nyd naturen med din familie.
Du er i denne uge god til at forklare tingene, og du forstår også selv tingene lidt bedre. Du vil være god til at hjælpe dine klassekammerater med skolearbejdet, og derfor er du med til at gøre en forskel. Du har endda også ekstra energi til at rigtig hygge om din kæreste eller bedste veninde i weekenden.Ugens råd: Hold en kæresteaften eller en rigtig hyggelig venindeaften i weekenden.
Alt kommer til at gå godt, især hvis du sørger for at holde styr på alle dine planer. Du er fast besluttet på at følge en bestemt vej, og det vil i sidste ende være det rigtige at gøre. I slutningen af ugen kan du blive lidt i tvivl om, hvilken retning du skal vælge i forhold til skolen. Lad din mavefornemmelse hjælpe dig her, for det er det bedste, du kan gøre i den situation.Ugens råd: Følg mavefornemmelsen.
Hvis du har en kæreste eller et crush, er der risiko for, at I kan komme op at skændes omkring noget, I er helt uenige i. Tingene er ikke helt, som de ser ud i denne uge, så husk at tjekke op på, hvad der er rigtigt eller forkert.Ugens råd: Få talt om tingene.
Du har i lang tid fået mere opmærksomhed, end du plejer, men nu, hvor det er slut, føler du dig lidt overset. Det er, som om festen er slut! Nu er det helt andre tanker og følelser, der dukker op, og du skal derfor udforske andre sider af dig selv – allerede fra starten af ugen. Du har også heldet med dig, når det kommer til familien.Ugens råd: Prøv en ny hobby.
Hvis du har gang i et kreativt projekt, så er det for alvor nu, du skal give det noget tid – måske kan du blive færdig med det? I løbet af ugen vil du opleve noget modstand fra dine klassekammerater, som vil virke ret negative. Få dem til at forklare, hvad det præcis er, de er så utilfredse med.Ugens råd: Tro på dig selv.
Det kan være en god idé at finde en måde at få mere energi på, så du bliver sundere. Du kan overveje metoder, der ikke er så traditionelle – det handler bare om, at det er rigtigt for dig. I weekenden får du lidt modstand fra din kæreste eller bedste veninde, og det kan godt gøre dig lidt usikker på dig selv.Ugens råd: Tag ikke tingene alt for tungt.

Læs mere om