Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 8)

Af Louise Wethke Buch 20. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal du blive bedre til, og hvad skal du stoppe med at gøre? Bliv klogere på dig selv ved at læse dit horoskop, der afslører alt om din kommende uge!

Er du meganysgerrig efter at vide, hvordan din uge bliver? Horoskopet fortæller, om du skal være opmærksom på noget i skolen, med veninderne eller om der er en flirt på vej!

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Læs dit horoskop i galleriet her:

Horoskopuge8

Du ved, at der bliver holdt øje med dig, og at du skal leve op til nogle forventninger. Du bruger derfor rigtig meget tid på at vise folk, hvad du kan. Der er dog nogle forhindringer, som tvinger dig til at gøre noget anderledes. Du vil rigtig gerne have styr på dine penge, men det kan du bare ikke lige nu.Ugens råd: Du får bedre styr på dine penge sidst på ugen.
Foto: Shutterstock
Du starter ugen med at have lidt flere penge, end du plejer, og du køber derfor noget lidt særligt og dyrt. Midt på ugen er du med til at starte nogle nye rutiner op hjemme hos dig selv, så du og din familie får det bedre. I løbet af lørdagen skifter stemningen og humøret, og du går efter din mavefornemmelse.Ugens råd: Din kæreste vil gerne have, noget skal gøres helt anderledes.
Foto: Shutterstock
Der er stor sandsynlighed for, at du i denne uge opdager noget, der får dig til at tænke lidt over tingene. Du bliver især inspireret i kreative eller eksotiske omgivelser – måske på ferie i udlandet. Du har behov for at hvile dig, for der sker en stor udvikling i skolen. Du tager for det meste styringen i denne periode, men i starten vil du ikke få noget særligt ud af det.Ugens råd: Gå efter din mavefornemmelse.
Foto: Shutterstock
Du er meget opmærksom på dit udseende, og hvordan andre ser dig. Men andre kan komme til at misforstå dig, når du prøver at se ud på en bestemt måde. Du gør for det meste, hvad andre siger, og er god til at gemme dig lidt. Men det har du det fint med lige nu.Ugens råd: Lyt til de gode råd, du får af folk omkring dig.
Foto: Shutterstock
Du finder ud af først på ugen, at du vil have mere, end du kan få. Du har generelt ikke ret meget energi og overskud, og derfor må nogle af dine praktiske opgaver vente lidt. Men dit overskud svinger meget, og nogle gange kommer du til at arbejde mere, end du burde. Du bryder dig heller ikke om at bede om hjælp.Ugens råd: Hold øjnene åbne, måske kan du få øje på en sød flirt.
Foto: Shutterstock
I starten af ugen har du mulighed for at sige dine meninger, og de vil blive taget godt imod af andre. Nogle har dog svært ved at se, hvad du mener, og synes, at dine idéer er for skøre. Men du kan godt glæde dig til dine aftaler i denne uge, for de kommer til at gå godt.Ugens råd: Der sker nye ting i din familie.
Foto: Shutterstock
Du har en god uge, og den person, du ses med om onsdagen, vil gøre dig glad. I snakker godt sammen – især fordi I har samme interesser. I weekenden finder du ud af, om du har misforstået noget, og hvis du har, kommer der nogle sandheder frem.Ugens råd: Bliv bedre til at lytte til dig selv.
Foto: Shutterstock
Udnyt de gode muligheder, der kommer til dig i denne uge. Det kan udvikle sig med dit crush eller din kæreste, og dine venner giver dig inspiration og gode idéer. I skolen kan du mærke, at både dine lærere og dem fra klassen vil være mere positive. Og så sker der noget helt nyt i skolen meget snart.Ugens råd: Få ordnet det, du mangler, i weekenden.
Foto: Shutterstock
Du kan godt være lidt tilbageholdende i denne uge, men derfor er du stadig opmærksom og følger med i, hvad der sker omkring dig. Det er vigtigt, at du husker at slappe af, for når du får ro, bliver det nemmere for dig at planlægge og overskue det, der skal ske i den nærmeste fremtid.Ugens råd: Lyt til dig selv og dine egne behov.
Foto: Shutterstock
Du føler dig vellidt og populær for tiden, og du er ikke bange for at komme med dine meninger i diskussioner. Du har nogle spændende interesser, som du elsker at tale om. I denne uge er der en, du kender, der der tager en diskussion med dig, men det kommer heldigvis til at foregå på en rigtig god måde.Ugens råd: Du bliver opmærksom på noget i din familie i weekenden.
Foto: Shutterstock
Selv om det kører godt for dig i denne uge, kan du alligevel føle dig presset, og du mangler energi til at gøre dine opgaver i skolen færdige. Det bedste, du kan gøre, er at være positiv over for forandringer i skolen og finde ud af, hvordan du får energien tilbage.Ugens råd: Husk at hvile ud i weekenden.
Foto: Shutterstock
Du føler dig ikke tilpas lige nu. Det bedste, du kan gøre, er at respektere, hvordan tingene er og vente på, at du senere får energi til at gøre noget ved det. Du prøver at tage hensyn til andre, selv om du nogle gange føler, at du er lidt klodset og laver mange fejl, og det gør dig ked af det.Ugens råd: Få lidt sundere vaner
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om