Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 7)

Af Redaktionen 10. februar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
YAAAS! Det er både tid til vinterferie OG ugens horoskoper. Læs her, hvad du kan forvente i ugens løb.

For mange er det endelig blevet tid til vinterferie, og ugens horoskoper er selvfølgelig klar til at sparke ferien godt i gang!

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvad du kan forvente af din vinterferie.

Horoskoperuge72020

Ugens horoskop
En gang imellem føler du måske, at det kan være svært at få sagt din ærlige mening. Men husk at det er vigtigt at få snakket om tingene – også selv om man måske er uenige om, hvordan tingene skal gøres eller lignende. Uanset hvad det handler om, så finder I helt sikkert en måde, hvor I kan mødes på midten, så alle bliver tilfredse.Ugens råd: Sig din mening
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du ikke skal ud at rejse i vinterferien, så kan det være, du skal på en hyggelig tur med familien. Du kan også bruge masser af tid med dine veninder – I kan for eksempel planlægge en shoppingtur? Det kan også være du endelig har tid til at lave en værelsesmakeover, gå i gang med et krea-projekt eller få sorteret og ryddet op i dine skoleting.Ugens råd: Find på noget sjovt at lave!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det kan være en god idé at lytte lidt mere til dine forældre i øjeblikket. Selv om de måske nogle gange er lidt irriterende, så vil de dig kun det bedste – også selv om det betyder, at du nogle gange får et nej. Hvis du har gode argumenter klar, så kan det være, at I kan finde et kompromis, hvor alle bliver glade? Det er i hvert fald et forsøg værd!Ugens råd: Find de gode argumenter frem, hvis du skal overbevise dine forældre om noget.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge vil du rigtig gerne bruge meget tid med dine veninder og din familie. Hvis du har vinterferie, så er det en god mulighed for at få samlet dine allerbedste venner eller veninder og lave noget hyggeligt med dem. Måske sleepover med masser af gode film, popcorn og alt hvad der hører til?! Du synes måske, at alting går lidt langsomt for tiden, men så kan du altid bruge mere tid på at tænke over tingene og få slappet af.Ugens råd: Nyd at tingene går lidt langsomt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har vinterferie i denne uge, så har du endelig tid til at få lavet de ting, som du længe gerne har villet. Det kan være et sjovt krea-projekt, at øve dig I at sætte hår, bruge masser af tid med veninderne eller noget helt andet. Hvis mange af dine veninder er på ferie eller ikke har tid til at være sammen med dig, så kan du måske arrangere en hyggelig spilaften med din familie?Ugens råd: Lav noget, som du virkelig har lyst til!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har mere overskud end du plejer og derfor er du fuld af gode idéer til, hvad du og dine veninder kan finde på at lave i vinterferien! Du har ikke noget imod at være den, der står for at arrangere det hele – om det så er en gennemført filmaften, en shoppingtur eller noget helt andet. Hvis du for nylig er gået i gang med at lave om på værelset eller sortere i dit tøj, så bliver du endelig færdig!Ugens råd: Planlæg noget hyggeligt, som du og dine veninder kan lave!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har vinterferie i denne uge, så har du måske allermest lyst til at bruge noget tid derhjemme, hvor du kan slappe af og tage tingene i dit helt eget tempo. Det kan også være, at du skal lave noget hyggeligt med din familie. Måske er det også på tide, at du får sorteret ud på dit værelse og i dit klædeskab? Du kan sikkert lokke en af dine veninder til at hjælpe dig!Ugens råd: Hold tøjbytte-dag med din BFF!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har virkelig meget energi for tiden og derfor er det måske en god idé, at bruge noget af energien på at få ordnet værelset og få sorteret i dine ting. Det kan også være, at du mangler et par ting til værelset, som du måske kan kigge på i løbet af vinterferien? I weekenden får du virkelig slappet af og gør dig klar til en ny uge med god energi.Ugens råd: Brug din energi fornuftigt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har haft meget at se til på det sidste, så begynder det endelig at lette. Det giver dig en god følelse i maven og du får mere overskud til at lave hyggelige ting med familien og veninderne. Hvis du har vinterferie, så har du endelig tid til at lave de ting, som DU har lyst til. Om det så er at se en god serie, læse en bog eller tage på en shoppingtur.Ugens råd: Lav de ting, som DU har lyst til!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du er gået i gang med at sortere ud i garderoben eller at lave en værelsesmakeover, så skal du ikke give op, hvis du finder ud af, at det tager liiidt længere tid end du havde regnet med – for bagefter bliver det virkelig fedt! Hvis du skal på ferie i denne uge, så kan du godt glæde dig. Det bliver nemlig meget sjovere end du havde forventet!Ugens råd: Du skal ikke give op!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge kan du virkelig få slappet af på lige præcis den måde, som du synes er den bedste! Hvis der er nogle ting, du har gået og tænkt over, så er det måske nu, du kommer frem til en løsning eller en beslutning. Du har mange gode idéer for tiden – måske til nogle kreative ting, du selv kan lave til din konfirmation? Så er det bare om komme i gang!Ugens råd: Få slappet af!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du går og bekymrer dig om noget, så er det en god idé at få snakket med nogen om det. Uanset om det er dine veninder, dine søskende eller dine forældre, så kan det føles rigtig godt at dele sine tanker og bekymringer med andre. De har helt sikkert også nogle gode råd, de gerne vil dele med dig. Hvis du har brug for at smide tankerne lidt væk, så kan det være du skal lave noget hyggeligt med dine veninder?Ugens råd: Del dine bekymringer med andre.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.