Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 7)

Af redaktionen 11. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uuuh! Det er mandag, og stjernerne har talt. Find dit horoskop og se, hvad du går i møde i vinterferien.

Stjernerne kan fortælle om alt lige fra dine personlighedstræk til gode oplevelser, du har i vente. Mon du skal bruge vinterferien på at slappe af og passe ekstra godt på dig selv, eller er det måske på tide, at du prøver noget nyt? Har du held med dit crush og hvordan går det med dine veninder?

I galleriet nedenfor kan du finde dit horoskop og se, hvad der venter dig i den kommende uge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ugenshoroskopuge72019

Det kører virkelig for dig i den her uge! Men du kan altså godt blive megaoverrasket, når du tjekker din konto. Måske har du shoppet for liiidt mere end du lige troede? Eller måske har du fået ekstra lommepenge, fordi du har gjort det ekstra godt derhjemme? Uanset hvad, vil du få noget at tænke over. Ugens råd: Overvej om du virkelig mangler noget, inden du går shop-amok!
Foto: Shutterstock
Der er ved at ske forandringer i din hverdag, og særligt i starten af ugen kan det være lidt svært for dig. Det er vigtigt, at du giver dig selv tid til at vænne dig til det – tag et skridt ad gangen. Det kan være en kæmpe fordel, hvis du holder dig lidt tilbage og lader dine veninder styre jeres planer i den her uge.Ugens råd: Vær tålmodig - det vil gavne dig.
Foto: Shutterstock
Den her uge handler kun om dig! Hvis du gerne vil prøve et anderledes outfit, en helt ny lipgloss, eller hvis du har lyst til at give din Instagram-profil en make-over, så er det et perfekt tidspunkt at gøre det på. Du kan også bruge ugen på at arrangere en megafed aften for dine bedste veninder – de vil elske dig for det! Måske har de også en overraskelse til dig!Ugens råd: Hold dig ikke tilbage – det er din tur til at skinne!
Foto: Shutterstock
Din kæreste/dit crush får næsten al din opmærksomhed, og du vil gøre alt for, at han er i godt humør. Det har han virkelig også brug for – måske har han haft for travlt med skole og sport? Du vil ikke glemme nogen, så du giver også plads til dine veninder og lytter til deres problemer.Ugens råd: Plej dine veninder og dit crush! De vil gøre det samme for dig, når du har brug for det.
Foto: Shutterstock
Hvis du har søgt plads på en efterskole eller været til en svær prøve i skolen, så kan du være så heldig, at du er blevet optaget eller har fået en god karakter. Midt på ugen vil du i hvert fald blive positivt overrasket! I weekenden vil du have masser af tid til at falde til ro ovenpå overraskelsen og lave lige det, du har lyst til.Ugens råd: Glæd dig over nye udfordringer!
Foto: Shutterstock
Din hverdag bliver ikke som den plejer – du kan virkelig blive overrasket. Selv om dine aftaler kan blive ændret, skal du ikke lade dig slå ud. Med godt humør vil du kunne mærke, at din hverdag faktisk måske bliver nemmere end før. Selv om tingene ikke er som de plejer, forhindrer det dig ikke i at have det sjovt med dine veninder!Ugens råd: Positivitet vil give dig mere overskud!
Foto: Shutterstock
Du har virkelig styr på dine lektier og dine pligter derhjemme, og går meget op i, at du gør det godt. I løbet af ugen vil du få lidt ekstra opmærksomhed – måske fra dit crush? Nogen vil i hvert fald forsøde dit liv, og endda invitere dig på en sjov oplevelse! Lad dine pligter blive hjemme og tag imod invitationen. Måske bliver det til en date med din drømmefyr?Ugens råd: Husk at have det sjovt!
Foto: Shutterstock
Du skal passe lidt på, hvad du siger i den her uge. Tal tydeligt, så du er sikker på, at der ikke opstår misforståelser mellem dig og dine veninder. Hvis du får brug for at slappe af, vil det være godt for dig at prøve noget nyt, og komme lidt væk hjemmefra. Du kan fx prøve yoga eller tage en tur i sauna?Ugens råd: Tænk dig om en ekstra gang om, før du siger noget!
Foto: Shutterstock
Du er er meget fornuftig, men du kan nemt blive fristet til at lade dig overbevise af andre sidst på ugen. Du tvivler ikke på dig selv, og det er en god idé, at du ikke stoler blindt på alle andre. Det er desværre ikke alle, der, ligesom dig, altid siger sandheden. Hvis du stoler på dig selv og din fornuft, går du en fantastisk uge i møde.Ugens råd: Stol på dig selv!
Foto: Shutterstock
Midt på ugen må du ændre dine planer – men det er der ikke noget at gøre ved! Selv om ugen bliver anderledes end du først lige havde troet, skal den nok blive god. Det bedste du kan gøre, er at tage det hele med et smil. Du kan måske have svært ved at styre dit temperament – men gør dit bedste, ellers kan det altså godt gå galt!Ugens råd: Hold humøret højt, så kan intet gå galt!
Foto: Shutterstock
Du skal ikke blive ked af det, hvis dine veninder aflyser jeres aftaler. I stedet for kan du udnytte, at du har mere tid til dig selv eller din familie. Midt på ugen kan du komme til at lave et kæmpe fejlkøb - uuups. Men bare rolig - fra på torsdag får du styr på tingene igen, og du bruger din fornuft!Ugens råd: Vær positiv og åben – så undgår du at blive skuffet!
Foto: Shutterstock
Du har virkelig styr på dine ting og er megagod til at hjælpe til derhjemme. Det vil være godt at forkæle dig selv lidt – fx kan du holde hjemmespa, hvor du tager et langt bad og plejer dig selv med ansigtsmaske og hårkur, så du kan slappe helt af. Mandag bliver din bedste dag i hele ugen – mon du får en sød besked fra dit crush?Ugens råd: Forkæl dig selv, så bliver din uge fantastisk!
Foto: Shutterstock

Læs mere om