horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 6)

Af Redaktionen 6. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tvilling, fisk eller krebs? Uanset hvilket stjernetegn du er født under, kan du læse dit nye horoskop for ugen lige her.

Bliver din uge fyldt med kærlighed? Eller skal du måske passe lidt på med, hvordan du får tingene sagt? Og er der nogle lykke-dage i denne uge?

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Få svarene i dit uge-horoskop i galleriet her:

horoskoper(uge6)

StenbukkenDu er meget sammen med din familie og har tankerne på det, der foregår derhjemme. Og det er godt, hvis der sker meget nyt for dig, for så har du en tryg base. I får mange gæster derhjemme, men det er hyggeligst, når I bare er sammen som familie.Ugens råd: Din bedste dag er på lørdag. Skal du noget spændende?
Foto: Shutterstock
SkyttenI denne uge er du ekstra heldig, så hvis du har nogle projekter eller andet, som du gerne vil lykkes med, så er det NU, du skal fyre den af!Ugens råd: Skru ned for tempoet! Hvad har du så travlt med
Foto: Shutterstock
SkorpionenDu kan slet ikke sidde stille for tiden, men pas på, at du ikke overanstrenger dig. Hvis du dyrker motion, skal du passe på, at du ikke får skader. Det kan være svært selv at styre, så prøv at få din veninde eller kæreste til at huske dig på, at du også skal hvile dig.Ugens råd: Vær opmærksom på, at dit humør svinger.
Foto: Shutterstock
LøvenNår du er sammen med kæresten og veninderne er det tit dig, der får alle de gode idéer. Det kan godt være lidt irriterende, men du tænker positivt og ved, at det nok skal blive bedre. I weekenden er du meget kreativ!Ugens råd: Vær parat til at blive overrasket mandag og lørdag.
Foto: Shutterstock
KrebsenDu gør altid dit bedste i skolen, men i denne uge går du ekstra meget op i, at dine lærere lægger mærke til, at du gør dig umage. Det kan sagtens ske, at de gør det, for du får nye idéer til, hvordan du skal løse dine opgaver.Ugens råd: Der sker meget derhjemme. Hold ud, det går snart over.
Foto: Shutterstock
JomfruenDu er meget pligtopfyldende og laver altid dine lektier til tiden. I denne uge får du hjælp til alt det, du skal nå fra en person, som måske ikke er den, du regner med. Men sammen klarer I alle udfordringerne.Ugens råd: Sørg for at få motion.
Foto: Shutterstock
TyrenDu får verdens bedste idé sidst på ugen, og så gælder det om at gå efter den og få andre med på din idé. I denne uge får du svært ved at sidde stille i klassen og gøre, hvad der bliver sagt.Ugens råd: Lyt til dig selv.
Foto: Shutterstock
TvillingerneDu møder måske en ny veninde eller en, som du lidt havde glem, og I klikker helt vildt godt sammen. I har en masse idéer og tænker på samme måde, så slip bare kreativiteten løs.Ugens råd: Vær åben overfor nye mennesker.
Foto: Shutterstock
VandmandenDu laver noget hele tiden, og andre kan faktisk godt have svært med at følge med. Du har gang i en hel masse ting, som gør dig glad – og andre kunne faktisk godt lære noget af dig. Men pas på med at belære andre. De kan måske misforstå dig.Ugens råd: Vær ekstra opmærksom i trafikken!
Foto: Shutterstock
VædderSelv om du ved, hvor vigtigt det er at være social og god til at samarbejde, så har du lige i denne uge ret svært ved det. Og det er inden for alt, hvad du laver. Dine veninder og din kæreste, hvis du har sådan en, prøver at gøre dig glad, men det er svært med det humør, du er i.Ugens råd: Prøv at tage det stille og roligt.
Foto: Shutterstock
VægtenDu kommer nemt op og diskutere med dem omkring dig i denne uge, men vær opmærksom på, at alles meninger og synspunkter skal høres. Derfor er det godt, hvis du er tålmodig.Ugens råd: Sørg for at få slappet af.
Foto: Shutterstock
FiskeneDu er helt på toppen, og der er ikke noget, der kan få dig i dårligt humør. Alt hvad du rører ved, bliver en succes. Men pas på! Din økonomi kan hurtigt svinge fra god til dårlig. Så længe du er opmærksom på det, skal det nok gå.Ugens råd: Brug din tid på noget, du synes giver mening.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.