Ugens horoskop (uge 52)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 52)

Af Redaktionen 22. december 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her, hvad du skal være opmærksom på i denne uges horoskop.

Læs, hvad stjernerne siger om årets sidste uge ...

Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på? Hvordan bliver din nytårsaften? Og er der nogle personer, du skal fokusere mere på end andre lige nu?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får svaret i galleriet med stjernetegn.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens Horoskop:

Ugenshoroskop(uge52)

Du er i gang med at komme dig oven på en masse jul. Du har brug for at samle dig og bare tage det helt stille og roligt de næste par dage. Du vil få meget ud af at fordybe dig i for eksempel bøger eller serier og på den måde koble helt af.Ugens råd: Tænk på dig selv i disse dage.
Du fokuserer meget på din familie i disse dage, specielt fordi det er jul, og I er meget sammen naturligvis. Du tager initiativ til at lave en masse ting sammen med dem, og I bliver tættere som familie. Der er ingen sure miner eller dumme kommentarer, for I gør alle sammen det bedste for at beholde den gode julestemning.Ugens råd: Vær tålmodig og åben.
Du skal samarbejde meget med andre i denne uge. Du sidder fast i en situation, så du skal tage et vigtigt valg. Sørg for at lytte til dig selv og din mavefornemmelse, når du befinder dig i svære situationer. Nytårsaften kommer ikke til at skuffe.Ugens råd: Lyt til hvad andre fortæller dig.
Juledagene bruger du på at slappe HELT af. Du nyder at have ferie, at se dine yndlingsserier og bare chille med dine yndlingsmennesker. Du fokuserer på dig selv og dine egne behov, og du hygger dig hvert minut af døgnet. Du får ordnet praktiske ting og gjort dig helt klar til det nye år.Ugens råd: Binge-watch din yndlingsserie med din BFF.
Du nyder juledagene på din helt egen måde med hjemmelavede traditioner og højt humør. I årets sidste dage vil en drøm gå i opfyldelse, der omhandler dit crush. Du er rigtig krea i øjeblikket, så brug dine evner hvor du kan – måske endda på nytårs-outfittet.Ugens råd: Vær åben over for nye ting.
Du har brug for alenetid for tiden, og du nyder at slappe af i disse dage. Du skal helt ned i gear efter julen, så brug meget tid på sofaen med din yndlingsserie. Der er mange, der gerne vil i kontakt med dig, så forklar dem, at du har brug for at fokusere på dig selv.Ugens råd: Meditér sammen med en veninde eller alene.
Du har et møde med en meget kærlig person i starten af ugen, og du skal gøre op med dig selv, hvordan du skal fortsætte forholdet. I hvilken retning skal I gå, og hvordan har du det egentlig med denne person? Du har meget energi for tiden, så det kan være, I skal lave noget aktivt sammen.Ugens råd: Mærk efter, hvad du føler.
I den sidste uge af året vil du føle dig stærkere end nogensinde. Du er supermotivereret til at afslutte de ting, du ikke har nået. Du ser klart på ting, som du var i tvivl om tidligere, og denne klarhed bruger du til at skabe glæde og harmoni. Du vil være midtpunktet nytårsaften.Ugens råd: Gør noget ekstra for en, du holder af.
Selv om året næsten er slut, skal du se og tænke fremad. Du efterlader gamle vaner i 2017, og gør plads til nye i 2018 – måske endda plads til et nyt crush?! Du er træt af at sidde fast i de samme gamle tanker og fantasier, så du får ryddet op i dem til det nye år. Du er klar til at være realistisk i stedet for kun at drømme i det nye år.Ugens råd: Lav en ceremoni med din BFF, hvor I giver slip på gamle følelser.
Du kommer slet ikke til at være alene i denne uge, selv om du måske havde håbet det. Der er hele tiden folk omkring dig, og det kan godt virke lidt stressende. Sig fra, når det bliver for meget, men hjælp når du kan overskue det. Alle vil dig kun det bedste.Ugens råd: Træk vejret en ekstra gang.
Du kan godt føle dig mere sårbar og følelsesladet, end du plejer, så sørg for at lade folk omkring dig vide, hvordan du har det. Du er god til at gemme følelserne væk, så hjælp andre med at se, hvordan du har det. Du drømmer om den perfekte nytårsaften, og noget uventet, men spændende, vil ske efter midnat.Ugens råd: Tal højt om dine følelser.
Du chiller max i disse dage. Du har nogle ting, der skal ordnes, men du klarer dem nemt. Sørg for at få dem ordnet så hurtigt som muligt, så du kan vende tilbage til at chille. Du er meget sammen med familien, og I hygger sammen som aldrig før. Nogle af de gamle i familien har brug for din hjælp, og fordi du er i julestemning, hjælper du med det samme.Ugens råd: Fejr nytår med dine tætteste.

Læs mere om